KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Mart 2024 Perşembe
11 °C Çok bulutlu

Belediye, 45 metruk bina yıktı

Bingöl Belediyesi son 8 ayda 41 işgaliyeyi kaldırarak, metruk durumdaki 45 yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Belediye, 45 metruk bina yıktı
07 KASIM 2019 PERŞEMBE 19:22
4
1683
11
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, belediye mücavir sınırlarında bulunan metruk yapılar, işgaliyeler ve kaçak büfelerin tespit edilerek yıkıldığı belirtildi.

Metruk yapılarla mücadele kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle ortak çalışma yürütüldüğü vurgulanan açıklamada, “Görüntü kirliğinin yanı sıra vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan, zamanla uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk yapılar tespit edilerek yıkılıyor. Bu kapsamda son 8 ayda 45 metruk yapı tespit edildi. Gerekli tüm yasal işlemler tamamlandıktan sonra yıkımlar gerçekleştirildi” denildi.

Belirlenen dönem içerisinde 41 kaçak yapının tespit edilerek kaldırıldığı vurgulanan açıklamada, şu "Kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında Zabıta ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde belirlenen kaçak yapılara müdahale edildi. Kaçak yapılaşmaya yönelik denetimler aralıksız sürdürülecek, ruhsatsız ve usule uygun olmayan yapılara yönelik sürdürülen mücadelemiz kararlıkla devam ettirilecektir" ifadelerine yer verildi.
Metruk ve kaçak yapılaşmalara yönelik vatandaşların da duyarlı olmaları gerektiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Zamanla uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk yapıları tespit eden vatandaşlarımız Emniyet veya belediyemizle irtibat sağlamalı. Özellikle gençlerimizi madde kullanımından uzak tutmak için kararlıkla sürdürdüğümüz çalışmalara verilecek destek büyük önem arz etmektedir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52535)
09 Kasım 2019 Cumartesi 20:24
Recep Tayip Erdoğan mahallesi başta olmak üzere Bingöl genelinde oturma mahali olan evleri iş yerine dönüştürme modası türedi. Acaba haberimiz olmadan belediye bunlara ruhsat mı verdi. Lütfen bunlara da bir el atılsın. Insanların tapulu mahalilerine yaptıkları işgalin haddi var hesabı yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52529)
09 Kasım 2019 Cumartesi 17:45
Recep Tayip Erdoğan mahallesi başta olmak üzere Bingöl genelinde oturma mahali olan evleri iş yerine dönüştürme modası türedi. Acaba haberimiz olmadan belediye bunlara ruhsat mı verdi. Lütfen bunlara da bir el atılsın. Insanların tapulu mahalilerine yaptıkları işgalin haddi var hesabı yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52515)
09 Kasım 2019 Cumartesi 10:32
GALERİCİLER SİTESİNDEKİ BARAKALAR YIKILSIN BAŞKANIM GÖRÜNTÜ KİRLİLIĞİ OLUŞTURUYOR
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52494)
08 Kasım 2019 Cuma 21:45
SAYIN BAŞKANIM SAYGILAR UMARIM BU YAZIYI OKUMA OLAĞINIZ OLUR ÖNCELİKLE SON ZAMANLARDA YAPTIĞINIZ GĞZEL ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKÜRLER SEVGİLER TAM EMİN DEĞİLİM AMA BİLDİĞİM KADARIYLA ORASI BOŞ DEVLETE AİR BİR ARAZİYDİ ŞEHİT MUSTAFA GÜNDOĞDU MAHALLESİNİN AŞAĞISINDA DSİ PARKINA GİDEN YAYA YOLUNDA TEPE BAŞINDA 3 GEN BİR YER VAR ŞUAN BİR MÜTAHİT ALIP YURD YAPACAKMIŞ ÖYLE BİR DUYUM ALDIM ORANIN EVELİYATIN ARAŞTIRILMASINI İSTİYORUZ YAPILDIKTAN SONRA YIKILMAYACAĞINI BİZDE BİLİYORUZ ŞAYET TAPULU BİR YER İSE ÖZÜR DİLERİZ AMA TAPULU OLSA BİR ÇİVİ ÇAKILIRDI BU GÜNE KADAR
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52483)
08 Kasım 2019 Cuma 14:03
müftülük yıkıldı yeri arkasındaki otopark tarafından kullanılıyor. şahsa aitse helali hoş olsun. kamu malıysa müdahale edilsin lütfen.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52482)
08 Kasım 2019 Cuma 14:01
mesela çarşı toki nin göbeğine seçim dönemi kafeterya için kocaman bina kondurdular boş alana. herkes görüyor. belediyenin görmemesi mümkün değil.ruhsatı alamadı herhalde öyle kaldı. yıkılacaksa ilk burası yıkılsın. ruhsat verilecekse verin adam işini yapsın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52481)
08 Kasım 2019 Cuma 14:00
herkes gördüğü olumsuzlukları buraya yazsa bile baya yol alınır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52474)
07 Kasım 2019 Perşembe 22:58
Sayın belediye Başkanım Kalium Avm inşaatı yapılırken şantiye binası diye kullanılan tek katlı yapı avm sahipleri tarafından işgal edilerek etrafı reklamlar ile kapatılmıştır Bingölün en kıymetli caddesinde sessiz sedasız haksız bir şekilde yapılan gaspı lütfen engelleyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52473)
07 Kasım 2019 Perşembe 22:43
Bingölün göbeğinde olanları görün lütfen.Dört yol parkının içinde neler oluyor parkları işletenler her istediğini yapıyorlar merkezde iki park var ikiside problem sıkıntıdan geçilmiyor.4 yol parkının hali ortada kültür parkıda 1 yıldır kira vermediği gibi denk dolapla belediyeden üstüne para alacak.niye bu iki park işletmecilerine bu kadar sesiz kalımıyor.son olarak bingöl taksinin yanındaki büfe seçimden sonra yaptığı eki çay ocağına çevirmiş neden müsade ediliyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52470)
07 Kasım 2019 Perşembe 20:46
tam destek.yolunuz açık olsun.
28.03.2024
11:30
Bingöl`de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
27.03.2024
23:07
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda, ortaöğretim mezunu toplam 30 destek, güvenlik ve büro personelleri alınacağı belirtildi. Aranan şartlar ve başvuru tarihleri şöyle;
27.03.2024
23:05
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Ramazan ayı vesilesiyle topladıkları nakdi ve ayni yardımları maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine dağıttılar. Okul Müdürü Arslan; 'Ailelerimizin yanında olmak, bu mübarek ayda dualarına mazhar olmak tek gayemizdi. Tabi bu uygulamamız örnek olursa, bundan da mutluluk duyarız.'
27.03.2024
23:04
Çoban`ın
Çoban'ın '40 Ayette İslam İktisadı' eseri yayımlandı
Yazarın asıl hedefi,' ekonomik ilişkileri Kur'ani bakış açısıyla yeniden düşünmek ve bu sayede ticari ilişkilerin yeniden düzenlenmesine katkıda bulunmak' olarak özetlendi.
27.03.2024
17:44
Bingöl Valisi Usta, deprem hazırlıklarını yerinde inceledi
Bingöl Valisi Usta, deprem hazırlıklarını yerinde inceledi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, muhtemel bir Bingöl depreminden önce kurulması planlanan konteyner kent alanlarında incelemelerde bulundu, ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı.
27.03.2024
17:43
Bingöl`de 18,5 kilo toz esrar ele geçirildi
Bingöl'de 18,5 kilo toz esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 18,5 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın