KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Temmuz 2026 Salı
°C

Belediye asfaltlama çalışmalarına hız kattı

Keskin; “Yollarımızın yenilenmesi ve ilimizin ‘çukur' probleminden kurtulması için gerekli gayreti göstermekteyiz” dedi.

Belediye asfaltlama çalışmalarına hız kattı
17 AĞUSTOS 2007 CUMA 08:38
0
1361
0
AA aa
Kilitli parke taşı ile yol yenileme çalışmalarını sürdüren Bingöl Belediyesi, asfaltlama faaliyetlerine de hız kattı. Şehir terminali içerisini asfaltlayarak yeni bir görünüm kazandıran belediye, sürekli bozulan ve onarım isteyen bölgelere yöneldi. Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkan Vekili Bahri Keskin ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Bukan, çalışmalara kazandırdıkları hızı kesmeyeceklerini söylediler.

Sürekli dile getirilen yol probleminin çözülmesi için gerekli gayreti gösterdiklerini belirten Başkan Vekili Keskin, hava koşullarının olumlu sürmesi halinde çalışmaların Ekim ayı sonuna kadar devam edeceğini vurguladı.

Amaçlarının, Bingöl'e yakışır yollar oluşturmak olduğunun altını çizen Keskin; “Şehir terminalindeki yol sorununu çözdük. Kısa sürede mahallelerdeki yolların yenilenmesi için girişimlerde bulunacağız. Özellikle Yeşilyurt Mahallesi'nde asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarımız olacak. Herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda diğer mahallelerimizde de faaliyetlerimiz olacak. Ekim ayı sonuna kadar il genelinde çalışmalarımızı tamamlayıp, sorunsuz bir kış geçirme çabası içerisindeyiz” diye konuştu. Keskin, kilitli parke taşı ile yol, bazal taş ile de kaldırım yenileme çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

BİNGOLONLİNE / BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın