KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Belediye basşkanı atalay özür diledi

Bingöl Belediyesi personelleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Atalay, çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparken, özür dilediği şirket personellerinden helallik de istedi.

Belediye basşkanı atalay özür diledi
29 HAZİRAN 2013 CUMARTESİ 09:30
0
2962
2
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Kültür Merkezi'nde birim müdürleri, memurlar, işçiler ve şirket personeli ile ‘moral, motivasyon ve değerlendirme toplantısı' düzenledi. Toplantıya belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve tüm çalışanlar katıldı.

Birim amirlerinin ve personelinin sorunlarını, sıkıntılarını dinleyen Başkan Atalay, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

ŞİRKET ÇALIŞANLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Şirket bünyesinde çalışan personelin kendisine haklarını helal etmelerini isteyen Başkan Atalay: “Zaman zaman hak edilmeyen bazı sıkıntıları sizlere yaşattım. Bunun için sizlerden özür diliyorum. Sizler hakkınızı helal ederseniz kul hakkından kurtulmuş oluruz” ifadelerini kullandı.

Belediye bünyesinde çalışan kamu işçilerinin ödemelerinin zamanında ödendiğini ifade eden Atalay: “İşçilerimizin tüm ödemelerini zamanında yapıyoruz. En azından sorumluluğumuz yerine getirme rahatlığını yaşıyoruz. Bu konuda vicdanen daha rahatız. İnşallah şirket personellerimizin de maaşlarını günü gününde ödemeye gayret edeceğiz. Şuan itibari ile sözleşme gereği sorumluluğumuzu yerine getirmiş durumdayız” dedi.

“BİZİM BU ŞEHİRDE BİR BAĞIMIZIN OLMASI LAZIM”

‘Bingöl, hepimizin şehri' diyen Başkan Atalay: “Bizim bu şehirde bir bağımızın olması lazım. Hiçbirimizin birbirinden üstünlüğü yoktur. Ben geçmişte belediye başkanlarının yapmış olduğu hizmetleri her zaman alkışladım. Herkesin farklı düşünceleri olabilir. Hiçbir zaman belediye çalışanlarını farklı gözle görmüyoruz. İstihdam sağlarken politik mülahazalara girmedim. Sizden isteğim görevinizi eksiksiz yapmanızdır.”

Belediye olarak hizmet kalitesinin arttırılması yönünde personelle kol kola çalışıldığını belirten Atalay, belediyeye gelen tüm vatandaşların memnun bir şekilde belediyeden ayrılmaları için dikkatli hareket edilmesi gerektiğini dile getirerek, tüm çalışanların işlerini severek yapması gerektiğini, bunun belediyecilik hizmetinin kalite çıtasını yükselteceğine inandığını söyledi.

Ay sonuna kadar Düzenli Çöp Depolama Tesisi için siparişini verdikleri kompaktör aracının geleceğini ifade eden Atalay: “Araç geldikten sonra tesisimiz faaliyete geçecek. Bu tesisimizden 10 belediye faydalanacak. Arıtma tesisimizde şuanda faal durumda. Halk belediye adına size çalışmalarımızı sorabilir, sizlerde bütün bu çalışmalarımızı halkımıza anlatmalısınız” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
şevket dilav3er (@Misafir_14219)
29 Haziran 2013 Cumartesi 23:13
bende bingöl belediyesinde çalışıyorum şirket elemanı olarak ama son zamanlarda işe alınan lardan en az 20 ye yakın kişinin ismi var kendileri yok bedeva dan aylık alıyorlar ben ise yoğunluktan yıllık iznimi kullanamıyorum sayın belediye başkanımızdan rica ediyorum bu adaleti sağlasın ve diğer bir husus ise bir evde farklı şirketlerde 2.veya 3 kişi işe alınmış ama oysa işsiz bir sürü gencimiz var bir evden veya bir soyad dan 1 kişi işe alınsın böylece var olan sıkıntı ortadan bir nebzede olsa kalkmış olacak inşallah gereğini yapar sayın başkan.
DARAHİNİ (@Misafir_14205)
29 Haziran 2013 Cumartesi 10:47
Sayın başkan bu toplantıyı işe başladığınız zaman yapsaydınız olurdu. Elbette özür erdemdir.Ama çok geç kalmış bir özür .Artık bunun inandırıcılığı var mı?bilemiyorum.Halktan ve çalışanından kopuk yöneticiler başarıdan bahsedemez.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın