KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Belediye camilere bank dağıttı

Bingöl Belediyesi, merkezde bulunan camilere oturma bankları dağıttı.

Belediye camilere bank dağıttı
14 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:47
0
1690
0
AA aa

Belediye Başkanı Serdar Atalay; cami cemaatinin birlikte oturup, sohbet edip, dinleneceği yerleri oluşturduklarını söyledi. 

Bingöl Belediyesi, merkezde bulunan yaklaşık 31 camiye toplam 93 bank dağıttı. Yoğun olarak kullanılan cami bahçelerinde halkın oturacak yer bulamadığı için böyle bir hizmeti yapma kararı aldıklarını ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, cami cemaatinin namaz öncesi ve sonrası rahatça birlikte oturup, sohbet edip, dinleneceği yerleri oluşturduklarını söyleyerek, “Camiye giden vatandaşlarımızın rahat rahat oturup sohbetlerini yapıp dinlenebilmeleri için böyle bir hizmeti yapma kararı aldık. Hastanelere, terminale ve şehrin muhtelif noktalarına da banklar koyacağız” şeklinde konuştu.

Bingöl Belediyesi her camiye üçer adet oturma bankı dağıttı. Son derece kullanışlı olan oturma banklarının dağıtımı, cami görevlileri tarafından hayırlı bir hizmet olarak değerlendirildi. Yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ettiler.

Cami bahçelerine götürdükleri bankları kullanım şekillerine göre özenle dizen Bingöl Belediyesi'ne bağlı ekipler, bankları tutanakla cami görevlilerine teslim ettiler. Bingöl Belediyesi tarafından toplamda, 120 adet oturma bankı dağıtılmış oldu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın