KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Belediye camilere bank dağıttı

Bingöl Belediyesi, merkezde bulunan camilere oturma bankları dağıttı.

Belediye camilere bank dağıttı
14 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:47
0
1843
0
AA aa

Belediye Başkanı Serdar Atalay; cami cemaatinin birlikte oturup, sohbet edip, dinleneceği yerleri oluşturduklarını söyledi. 

Bingöl Belediyesi, merkezde bulunan yaklaşık 31 camiye toplam 93 bank dağıttı. Yoğun olarak kullanılan cami bahçelerinde halkın oturacak yer bulamadığı için böyle bir hizmeti yapma kararı aldıklarını ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, cami cemaatinin namaz öncesi ve sonrası rahatça birlikte oturup, sohbet edip, dinleneceği yerleri oluşturduklarını söyleyerek, “Camiye giden vatandaşlarımızın rahat rahat oturup sohbetlerini yapıp dinlenebilmeleri için böyle bir hizmeti yapma kararı aldık. Hastanelere, terminale ve şehrin muhtelif noktalarına da banklar koyacağız” şeklinde konuştu.

Bingöl Belediyesi her camiye üçer adet oturma bankı dağıttı. Son derece kullanışlı olan oturma banklarının dağıtımı, cami görevlileri tarafından hayırlı bir hizmet olarak değerlendirildi. Yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ettiler.

Cami bahçelerine götürdükleri bankları kullanım şekillerine göre özenle dizen Bingöl Belediyesi'ne bağlı ekipler, bankları tutanakla cami görevlilerine teslim ettiler. Bingöl Belediyesi tarafından toplamda, 120 adet oturma bankı dağıtılmış oldu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın