KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2026 Salı
°C

Belediye hakkındaki 'soruşturma izni' kaldırıldı

Ketenalp, Danıştay 1. Dairesi'ne yaptıkları itirazın kabul edildiğini ve verilen soruşturma izninin kaldırıldığını söyledi. 

Belediye hakkındaki `soruşturma izni` kaldırıldı
20 MART 2007 SALI 10:31
0
1302
0
AA aa
İçişleri Bakanlığı tarafından Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp ve 6 belediye bürokratı hakkında 'devleti zarara uğratmak' ve 'sahte evrak düzenlemek' suçlarından soruşturma açılması için verilen iznin kaldırıldığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, 2006 yılında yapılan şehir temizlik ihalesinde belediyenin devleti zarara uğrattığı gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Bingöl'e müfettiş gönderildi. Konunun araştırılması için Bingöl'e gelen müfettişler, çöp ihalesinde yolsuzluk yapıldığı ve devletin zarara uğratıldığı sonucuna vararak, başkan Ketenalp ile İhale Komisyonu üyeleri Mehmet Bozaba, Zeki Korkutata, Rüştü Toprak, Mehmet Ayrancı, Şefik Kaldık ve Mehmet Afacan hakkında soruşturma izni verilmesini İçişleri Bakanlığı'na önerdi. Bunun üzerine İçişleri Bakanlığı'nca soruşturma izni verilmişti.
Belediye Başkanı Ketenalp, makamında bir basın toplantısı yaparak Danıştay 1. Dairesi'ne yaptıkları itirazın kabul edildiğini ve verilen soruşturma izninin kaldırıldığını söyledi.
 

BingolOnline /  Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.04.2026
17:01
Bingöl`de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
27.04.2026
16:57
Bingöl`de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl'de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor.
27.04.2026
16:56
WhatsApp`ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp'ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp, 'Plus' adı verilen yeni abonelik modeliyle ücretli özellikleri test etmeye başladı. Temel kullanım ücretsiz kalırken, ekstra özellikler için aylık ücret gündemde.
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti:
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın