KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2025 Çarşamba
°C

'Belediye, kar çalışmasını hızlandırmalıdır'

Alpaya, 'Mağduriyetlere daha fazla sebep olmamak için Belediye, kar çalışmasını hızlandırmalıdır.'

`Belediye, kar çalışmasını hızlandırmalıdır`
02 ŞUBAT 2022 ÇARŞAMBA 17:02
15
1582
6
AA aa

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya,  geçtiğimiz haftalarda başlayan ve günlerdir devam eden yoğun kar yağışı ile birçok vatandaş ve esnafın sıkıntılar çektiğini dile getirdi.

Alpaya, "yaptığı açıklamada günlerdir süren yoğun kar yağışının ardından belediyenin kar çalışmasında yetersiz olduğunu dile getirdi. İlimizin birçok yerinde kar çalışması yapılmış durumda fakat caddelerden toplanan karların birçok noktada yaya yolları ve kaldırım geçitlerine yığıldığını dile getirdi. Kaldırımlar ve yaya geçitlerine yığılan kardan dolayı vatandaşlarımızın araç geçitlerinde yürümesi hem güç hem de risk taşımaktadır. Kadın, çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın şuanda Bingöl'de herhangi basit ve kısa bir mesafeye ulaşımı büyük bir eziyete dönüşmüştür. Ayrıca merkezde bulunan ve yaya geçitlerinin tam üst kısımlarında bulunan çatı saçaklarında oluşan buz ve kar kütleleri vatandaşlarımız için büyük tehlike oluşturmaktadır” dedi.

Alpaya, "bu vesileyle belediye ve vatandaşlarımızın bahsedilen hususlarda büyük bir sorumluluk ile tedbirler almaları elzemdir. Örneğin, caddelerde park edilen sağlı sollu araçlar çalışan belediye ekiplerini ciddi anlamda zor duruma sokmaktadır. Yine binalarında oluşan sarkıtları vatandaşlarımız uygun vakit ve tedbirler çerçevesinde tehlike doğurmayacak şekilde düşürmelidirler. Belediyemizin ise toplanan kar yığınlarını en azından kritik noktalardan en uygun bir şekilde tahliye etmesi gerekiyor. " ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88989)
03 Şubat 2022 Perşembe 16:14
refik bey gelip başkan beyle görüştünüz o zaman neden dile getirmediniz de sonrasında siyasi bir demeçle açıklama yapıyorsunuz. Belediye daha ne yapsın geçmiş zamanları da gördük abi yapmayın sizin gibi vicdan ehli insan bari bunu yapmasın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89007)
04 Şubat 2022 Cuma 13:50
@Misafir Kullanıcı 30 yıldır Bingöl de yaşıyorum ilk defa böyle kötü bir kış hizmeti gördüm. mesele belediye veya şahıs değil ortada hizmet yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88986)
03 Şubat 2022 Perşembe 14:05
Bingöl belediyesi hizmette sınır yok. Cemrenin düşmesini bekleyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88978)
03 Şubat 2022 Perşembe 09:02
belediye cemrenin düşmesini bekliyor. uydukent yolları berbat. vatandaşa verilen değer göz önünde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88962)
02 Şubat 2022 Çarşamba 22:58
Bu başkanın dönemi de kapanacağı gibi hayat defteri de kapanacaktır. Daha 10 gün önce belediye başkanlığı yapan bir isim ruhunu teslim etti. Yaşanabilir bir şehirden bahseden başkan kabrini de yaşanabilir yapabilecek mi? Hepsi kandırmacadır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88954)
02 Şubat 2022 Çarşamba 20:55
Belediyeye beş yıldızlı 00000
30.04.2025
18:55
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile yer yer toz taşınımı uyarısı yaptı.
30.04.2025
17:58
Bingöl`de Kur`an ziyafeti
Bingöl'de Kur'an ziyafeti
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Bingöl İl Müftülüğünün organizasyonuyla, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma alanında ulusal ve uluslararası başarılar elde etmiş seçkin karîlerin katılımıyla 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı' düzenlenecek.
30.04.2025
16:13
Hüdapar`dan Kültür TOKİ için çağrı!
Hüdapar'dan Kültür TOKİ için çağrı!
Beraberindeki teşkilat üyeleriyle Bingöl merkez Kültür Mahallesi TOKİ Emlak Yönetimini ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya: 'Vatandaşların ev ve işyeri bulamadığı bu dönemde buradaki boş konut ve işyerleri acilen satışa sunulmalı!' dedi.
30.04.2025
16:11
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
Bingöl ev sahipliğinde 10 ilden toplam 160 sporcunun katılımıyla start alan müsabakaların başlangıç vuruşunu Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptı.
30.04.2025
16:10
Bingöl`de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de bir atölyede spiral makinesiyle kesilmek istenen varil bir anda patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.04.2025
16:09
Bingöl`de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de bir şahıs dedektör cihazı ile define ararken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın