KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Şubat 2026 Cuma
°C

'Belediye, kar çalışmasını hızlandırmalıdır'

Alpaya, 'Mağduriyetlere daha fazla sebep olmamak için Belediye, kar çalışmasını hızlandırmalıdır.'

`Belediye, kar çalışmasını hızlandırmalıdır`
02 ŞUBAT 2022 ÇARŞAMBA 17:02
15
1799
6
AA aa

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya,  geçtiğimiz haftalarda başlayan ve günlerdir devam eden yoğun kar yağışı ile birçok vatandaş ve esnafın sıkıntılar çektiğini dile getirdi.

Alpaya, "yaptığı açıklamada günlerdir süren yoğun kar yağışının ardından belediyenin kar çalışmasında yetersiz olduğunu dile getirdi. İlimizin birçok yerinde kar çalışması yapılmış durumda fakat caddelerden toplanan karların birçok noktada yaya yolları ve kaldırım geçitlerine yığıldığını dile getirdi. Kaldırımlar ve yaya geçitlerine yığılan kardan dolayı vatandaşlarımızın araç geçitlerinde yürümesi hem güç hem de risk taşımaktadır. Kadın, çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın şuanda Bingöl'de herhangi basit ve kısa bir mesafeye ulaşımı büyük bir eziyete dönüşmüştür. Ayrıca merkezde bulunan ve yaya geçitlerinin tam üst kısımlarında bulunan çatı saçaklarında oluşan buz ve kar kütleleri vatandaşlarımız için büyük tehlike oluşturmaktadır” dedi.

Alpaya, "bu vesileyle belediye ve vatandaşlarımızın bahsedilen hususlarda büyük bir sorumluluk ile tedbirler almaları elzemdir. Örneğin, caddelerde park edilen sağlı sollu araçlar çalışan belediye ekiplerini ciddi anlamda zor duruma sokmaktadır. Yine binalarında oluşan sarkıtları vatandaşlarımız uygun vakit ve tedbirler çerçevesinde tehlike doğurmayacak şekilde düşürmelidirler. Belediyemizin ise toplanan kar yığınlarını en azından kritik noktalardan en uygun bir şekilde tahliye etmesi gerekiyor. " ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88989)
03 Şubat 2022 Perşembe 16:14
refik bey gelip başkan beyle görüştünüz o zaman neden dile getirmediniz de sonrasında siyasi bir demeçle açıklama yapıyorsunuz. Belediye daha ne yapsın geçmiş zamanları da gördük abi yapmayın sizin gibi vicdan ehli insan bari bunu yapmasın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89007)
04 Şubat 2022 Cuma 13:50
@Misafir Kullanıcı 30 yıldır Bingöl de yaşıyorum ilk defa böyle kötü bir kış hizmeti gördüm. mesele belediye veya şahıs değil ortada hizmet yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88986)
03 Şubat 2022 Perşembe 14:05
Bingöl belediyesi hizmette sınır yok. Cemrenin düşmesini bekleyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88978)
03 Şubat 2022 Perşembe 09:02
belediye cemrenin düşmesini bekliyor. uydukent yolları berbat. vatandaşa verilen değer göz önünde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88962)
02 Şubat 2022 Çarşamba 22:58
Bu başkanın dönemi de kapanacağı gibi hayat defteri de kapanacaktır. Daha 10 gün önce belediye başkanlığı yapan bir isim ruhunu teslim etti. Yaşanabilir bir şehirden bahseden başkan kabrini de yaşanabilir yapabilecek mi? Hepsi kandırmacadır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88954)
02 Şubat 2022 Çarşamba 20:55
Belediyeye beş yıldızlı 00000
20.02.2026
02:01
Bingöl Belediyesi`nden Günlük 2 Bin Kişilik İftar Sofrası
Bingöl Belediyesi'nden Günlük 2 Bin Kişilik İftar Sofrası
Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan iftar sofralarımızda hemşehrilerimizle aynı ekmeği paylaşmaya devam edeceğiz' dedi.
20.02.2026
02:00
Bingöl ve Fırat Üniversiteleri arasında İş Birliği!
Bingöl ve Fırat Üniversiteleri arasında İş Birliği!
Bingöl Üniversitesi ile Fırat Üniversitesi arasında imzalanan bilimsel iş birliği protokolü kapsamında 3 milyon TL bütçeyle 10 ortak Ar-Ge projesi hayata geçirilecek. Üniversite-sanayi odaklı projelerle hem bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması hem de uluslararası düzeyde nitelikli akademik yayın üretilmesi hedefleniyor.
20.02.2026
01:59
Genç için ‘Mesleki Eğitim Kampüsü` önerisi
Genç için 'Mesleki Eğitim Kampüsü' önerisi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan strateji raporunda, artan okul terkleri ve sosyal risklere karşı ilçeye müstakil bir Meslek Lisesi ile üretim odaklı 'Mesleki Eğitim Kampüsü' kurulması önerildi. Modelin, gençleri hem istihdama hem de toplumsal hayata güçlü şekilde kazandırması hedefleniyor. Rapor, ilgili makamlara sunuldu.
20.02.2026
01:58
Bingöl`de ‘Araba Çekilişi` tuzağı! 1 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 'Araba Çekilişi' tuzağı! 1 şüpheli tutuklandı
Bingöl'den 557 bin TL'nin aktarıldığı olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çekilişe katılım bahanesiyle para talep eden şüphelilerin, vatandaşlardan topladıkları paraları farklı banka hesaplarına yönlendirdiği tespit edildi.
20.02.2026
01:57
Yayladere`de iki metreyi bulan karla mücadele
Yayladere'de iki metreyi bulan karla mücadele
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde İl Özel İdaresi ekipleri 2 metreyi bulan karla mücadelesini sürdürüyor.
20.02.2026
01:56
Bingöl`de kontrolden çıkan otomobil takla attı! 7 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan otomobil takla attı! 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın