KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Belediye, ramazan çadırı kuracak

Bingöl Belediyesi tarafından her yıl açılan geleneksel iftar çadırı, bu yıl Bingöl Belediyesi Hizmet Binası'nın yanında vatandaşlara hizmet verecek. Günlük 500 kişinin iftar açabileceği çadırda, 12 personel çalışacak.

Belediye, ramazan çadırı kuracak
30 TEMMUZ 2011 CUMARTESİ 00:29
0
2001
1
AA aa

 

Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle 500 kişilik iftar çadırı kuracak. Bingöl Belediyesi Hizmet Binası'nın yanında kurulacak Ramazan çadırında günlük 500 kişinin iftar açabileceği ve çadırda 12 personelin çalışacağı belirtildi.
 
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Ramazan ayı münasebetiyle Belediye Hizmet Binasının yan tarafında 500 kişilik iftar çadırı kuracağız. 500 kişilik iftar çadırı bir ay boyunca halkımızın hizmetinde olacaktır. İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet vereceği gibi, yolda kalmış veya bir şekilde evine ulaşamayanlara da hizmet edecektir. Ayrıca Ramazan ayının kutsiyetini yaşamak, haz almak amacıyla iftar çadırımızda iftar açmak isteyenler de belediyemizin misafiri olacaklardır” dedi.
 
Sosyal yardımlaşmanın, merhamet ve şefkat duygularının yoğun yaşandığı Ramazan ayı boyunca bu hizmetin devam edeceğini ifade eden Başkan Atalay, iftar çadırı için hazırlanan yemeğe katkı sunmak isteyen hayırsever işadamı ve esnafın katkılarının kabul edileceğini belirterek, Ramazan ayının ilimizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
AHMET BERK (@Misafir_5996)
30 Temmuz 2011 Cumartesi 12:16
DAVUL VARMI NE OLUR OLSUN

05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın