KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2025 Cuma
°C

Belediye: sularımız sürekli klorlanıyor

Son zamanlarda basına yansıyan su kirliliği ve su kesintilerine cevap veren Belediye Basın ve Yayın Koordinatörlüğü, yaptığı açıklamada, “Bazen zorunlu kesintiler olmakta ancak dönüşümlü olarak her bölgeye su verilmektedir. Gece ve gündüz vakitlerinde su dağılımına dikkat edilmektedir. Şehir suyumuz da sürekli klorlanmaktadır” dedi.

Belediye: sularımız sürekli klorlanıyor
18 AĞUSTOS 2010 ÇARŞAMBA 08:37
0
1784
0
AA aa
Son zamanlarda gazetelerde yer alan, “Şehir suyu içilmez oldu ve Ramazanda su kesintisi” haberlerine cevap olarak Belediye Başkanlığı Basın ve Yayın Koordinatörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bingöl şehir suyunda bir kirliliğin olmadığı ve su kesintileri ile ilgili olarak ta gece ve gündüz vakitlerinde su dağılımına dikkat edildiği açıklandı.

 

Açıklamada, “Su kesintileri ile ilgili olarak birkaç gün düzensiz dağılım ile ilgili bazı aksaklıklar oldu. Ancak şuanda özellikle Karşıyaka ve Uydukent Mahallelerinde iftar saatlerinde bir azalma olmakta ve tümüyle bir kesinti yaşanmamaktadır. Şuanda daha düzenli bir akış görülmektedir. Kısmen yüksek olan yerlerde tüketimin yoğun olduğu saatlerde su miktarında azalma olabilmektedir” denildi.

 

Belediye Basın ve Yayın Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada,  “Klor tespiti Çevre Sağlık İl Müdürlüğü ile birlikte yapılmaktadır. Mikrobiyolojik testlerde Çevre Sağlık İl Müdürlüğü ekiplerince yapılmaktadır. Otomatik klorlama olduğu için klor düzeyi sürekli ayarlanmaktadır. Elektrik kesintilerinden dolayı zaman zaman yeniden klor düzeyi ayarlanmaktadır. Ancak şehir suyunda içme yönünden bahsedildiği gibi bir kirlilik yoktur. Sürekli denetim altındadır. Halkı tedirginliğe düşürücü açıklamalardan da kaçınma noktasında  daha duyarlı olunması gerekmektedir” denildi.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 24 isim değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
20.06.2025
16:25
Bingöl`de 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın