KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Belediye ve milli eğitim protokol imzaladı

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel'in katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, eğitim alanında yapılacak birçok faaliyeti kapsayan protokol imzalandı.

Belediye ve milli eğitim protokol imzaladı
22 ARALIK 2022 PERŞEMBE 16:57
0
1321
3
AA aa

Bingöl'de akademik başarıyı artırmak için belediye ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında EFOR Projesi işbirliği protokolü imzalandı.

Proje çerçevesinde Ortaokul 7 ve 8'inci sınıflar ile lise 11 ve 12'inci sınıflara yönelik ölçme ve değerlendirme sınavları uygulanacak.

Söz konusu protokol ile eğitime destek olacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitim, sosyal, kültürel, edebi, sanatsal ve sportif alanları içeren protokol kapsamında yıl boyunca düzenlenecek faaliyetlere ortak olma, müdürlüğümüze maddi ve manevi her anlamda tam destek verme kararı aldık. İmzalamış olduğumuz bu protokol ilimiz eğitimi için çok büyük önem taşımaktadır. Bilindiği gibi bütün sorunların çözümü eğitime dayanmaktadır. Bu çerçevede biz de Bingöl Belediyesi olarak ilimizde eğitim alanında gerçekleştirilecek olan tüm çalışmalara katkı sunmayı kendimize öncelik edindik. İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil Yücel ve ekibinin bu alanda yürüttükleri projelerle ilimiz eğitimine katkıları aşikardır, bu çalışmalara bizleri de paydaş olarak dahil ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

EFOR projesi ile Bingöl'ü eğitimde üst sıralara taşımaya devam edeceklerini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ise, “Göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız her çalışmada bizlere en büyük desteği sunan paydaşlarımızdan biri şüphesiz belediyemiz olmuştur. Özellikle bu konuda eğitim camiasından gelen başkanımız Erdal Arıkan'a katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum. İki yıldan bu yana yürüttüğümüz EFOR projesi kapsamında LGS ve YKS sınav göstergeleri bizlere doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. EFOR projesi özellikle akademik anlamda ilimizi son iki yılda üst sıralara taşımıştır. Eğitimin her alanını kapsayan bu protokolün özellikle EFOR projesinin bütçesine doğrudan katkı sunması bizim için çok değerlidir, yapılan bu protokolü çok kıymetli buluyor ve hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

EFOR projesi çerçevesinde bu yıl 16 bin 859 ortaokul ve lise öğrencisi toplamda 25 ölçme ve değerlendirme sınavına tabii tutulacak. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97052)
27 Aralık 2022 Salı 09:13
Ama imza atmak da büyük bir 'EFOR'???? ister... yazık bu kadar EFOR harcamaya ne gerek var!!!! Canım Bingöl kimlere emanetsin...Sigmund Freud buna fiksasyon diyordu....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96965)
22 Aralık 2022 Perşembe 21:26
Bingöl Online'ı günde birkaç kez ziyaret ederim. Fakat bazen şu haber gibi anlaşılmaz işler yapıyor. Mesela bu haberi anlayan kaç kişi var acaba?
1. EFOR: ??!!
2. İşbirliği net olarak hangi konu/larda olacak?
3. Belediyenin katkısı, rolü veya yükümlülüğü nedir?
Yani 5N 1K'dan eser var mı bu haberin içinde?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96960)
22 Aralık 2022 Perşembe 20:22
Akademik başarının artırılmasına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Erdal Arıkan ve ekibini tebrik ediyorum
30.01.2026
03:29
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren 12Bingölspor, 19. hafta mücadelesinde grubun son sırasında yer alan Suvermez Kapadokyaspor'u Bingöl'de konuk edecek. Lider, bu karşılaşmadan da farklı bir galibiyetle ayrılarak puan ve averajını artırmayı hedefliyor.
30.01.2026
03:27
Meteoroloji`den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde cuma günü itibariyle kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışının beklendiğini duyurarak, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
30.01.2026
03:25
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Ticaret Bakanlığı'nın restoran ve kafelerde servis ve kuver ücretini yasaklayan yönetmelik değişikliği Resmî Gazete'de yayımlandı.
30.01.2026
03:25
Bingöl`de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Konakbaşı mezrasında rahatsızlanan 21 yaşındaki genç, olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle ambulans helikopterle Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
30.01.2026
03:24
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete`de Yayımlandı
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete'de Yayımlandı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), 696 sayılı KHK kapsamında kadroya alınan işçiler nedeniyle alt işveren firmalara yüklenen kıdem tazminatı rücu işlemlerinin kaldırılmasına yönelik yasal düzenlemenin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.
29.01.2026
16:51
Bingöl`de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın