KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Belediye ve milli eğitim protokol imzaladı

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel'in katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, eğitim alanında yapılacak birçok faaliyeti kapsayan protokol imzalandı.

Belediye ve milli eğitim protokol imzaladı
22 ARALIK 2022 PERŞEMBE 16:57
0
1287
3
AA aa

Bingöl'de akademik başarıyı artırmak için belediye ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında EFOR Projesi işbirliği protokolü imzalandı.

Proje çerçevesinde Ortaokul 7 ve 8'inci sınıflar ile lise 11 ve 12'inci sınıflara yönelik ölçme ve değerlendirme sınavları uygulanacak.

Söz konusu protokol ile eğitime destek olacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitim, sosyal, kültürel, edebi, sanatsal ve sportif alanları içeren protokol kapsamında yıl boyunca düzenlenecek faaliyetlere ortak olma, müdürlüğümüze maddi ve manevi her anlamda tam destek verme kararı aldık. İmzalamış olduğumuz bu protokol ilimiz eğitimi için çok büyük önem taşımaktadır. Bilindiği gibi bütün sorunların çözümü eğitime dayanmaktadır. Bu çerçevede biz de Bingöl Belediyesi olarak ilimizde eğitim alanında gerçekleştirilecek olan tüm çalışmalara katkı sunmayı kendimize öncelik edindik. İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil Yücel ve ekibinin bu alanda yürüttükleri projelerle ilimiz eğitimine katkıları aşikardır, bu çalışmalara bizleri de paydaş olarak dahil ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

EFOR projesi ile Bingöl'ü eğitimde üst sıralara taşımaya devam edeceklerini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ise, “Göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız her çalışmada bizlere en büyük desteği sunan paydaşlarımızdan biri şüphesiz belediyemiz olmuştur. Özellikle bu konuda eğitim camiasından gelen başkanımız Erdal Arıkan'a katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum. İki yıldan bu yana yürüttüğümüz EFOR projesi kapsamında LGS ve YKS sınav göstergeleri bizlere doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. EFOR projesi özellikle akademik anlamda ilimizi son iki yılda üst sıralara taşımıştır. Eğitimin her alanını kapsayan bu protokolün özellikle EFOR projesinin bütçesine doğrudan katkı sunması bizim için çok değerlidir, yapılan bu protokolü çok kıymetli buluyor ve hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

EFOR projesi çerçevesinde bu yıl 16 bin 859 ortaokul ve lise öğrencisi toplamda 25 ölçme ve değerlendirme sınavına tabii tutulacak. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97052)
27 Aralık 2022 Salı 09:13
Ama imza atmak da büyük bir 'EFOR'???? ister... yazık bu kadar EFOR harcamaya ne gerek var!!!! Canım Bingöl kimlere emanetsin...Sigmund Freud buna fiksasyon diyordu....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96965)
22 Aralık 2022 Perşembe 21:26
Bingöl Online'ı günde birkaç kez ziyaret ederim. Fakat bazen şu haber gibi anlaşılmaz işler yapıyor. Mesela bu haberi anlayan kaç kişi var acaba?
1. EFOR: ??!!
2. İşbirliği net olarak hangi konu/larda olacak?
3. Belediyenin katkısı, rolü veya yükümlülüğü nedir?
Yani 5N 1K'dan eser var mı bu haberin içinde?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96960)
22 Aralık 2022 Perşembe 20:22
Akademik başarının artırılmasına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Erdal Arıkan ve ekibini tebrik ediyorum
15.01.2026
22:33
Vali Usta;
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta`dan Bingöl`e Duygusal Veda
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek`te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
15.01.2026
19:37
BÜ ile Arıcılar Birliği Arasında Önemli İş Birliği
BÜ ile Arıcılar Birliği Arasında Önemli İş Birliği
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği arasında Bingöl balının kalite ve marka değerini artırmaya yönelik üç yıllık protokol imzalandı.
15.01.2026
18:49
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 482 gram metamfetamin ele geçirilirken 1 şüpheli ise tutuklandı.
15.01.2026
18:43
Bingöl`de karla mücadele çalışmaları sürüyor
Bingöl'de karla mücadele çalışmaları sürüyor
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan yüzlerce köy yolu ulaşıma açılırken 77'sinde ise çalışmalar sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın