KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Belediye'den altyapıya sporcu desteği

Bingöl Belediyesi tarafından 4 antrenör eşliğinde çalışmalar yapan futbol altyapı takımı, geçtiğimiz 2 yıldan bu güne 3 futbolcusunu Süper Lig ve Bal Ligi altyapısına gönderdi.

Belediye`den altyapıya sporcu desteği
02 EYLÜL 2015 ÇARŞAMBA 22:15
0
1700
0
AA aa

 Bir yandan şehrin üstyapısı ve peyzaj çalışmalarını yürüten Bingöl Belediyesi, diğer yandan da gençlerin okul dışında sosyal aktivite yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Yaz Futbol Okulu açıyor. Açılan Yaz Futbol Okulları'nda eğitime alınan gençler arasında seçilen sporcular, belediyenin altyapı spor takımına alınıyor.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Bingöl Belediyesi altyapı hocalarından Şevket Buzgan, son 2 yılda 3 sporcuyu Süper Lig ve Bal Ligi altyapılarına gönderdiklerini ifade ederek, “Geçen yıl Yaz Futbol Okulumuzdan seçtiğimiz öğrencilerimizin antrenmanları 10 Ağustos 2015 tarihinde başlamış, 2000-2001 doğumlu U-16 kategorisinde mücadele edeceklerdir. Bingöl birinciliği hedeflenmektedir. Yine altyapı öğrencilerimizden 1997 doğumlu Ömer Yanık, 2013-2014 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği'ne transfer olmuş bu yıl Bal Ligi takımlarından Afyon Afjet Spor'a transferi gerçekleşmiştir.  1999 doğumlu Orhan Uzunboy Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir Spor'da ikinci sezonunu geçirmektedir. Bu yıl 2000 doğumlu Burak Köktaş, Süper Lig ekiplerinden Sivas Spor'a transfer olmuştur. Sporcularımız bahse konu takımların altyapısına transfer olmuşlardır. Amacımız daha çok sporcu yetiştirip, güzel yerlere gelmelerini sağlamaktır. Bu yıl da Yaz Futbol Okulumuzdan 25 sporcumuzu altyapı takımımıza seçtik. Çalışmalarımız devam ediyor.  Bu konuda bizleri destekleyen ve bu imkanları sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye teşekkür ederiz” diye konuştu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın