KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Belediyeden karla mücadele çalışması

Bingöl’de etkili olan kar yağışıyla birlikte Bingöl Belediyesi, 14 araç, 70 kişilik ekip ile cadde ve sokaklarda biriken karları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden karla mücadele çalışması
02 ŞUBAT 2016 SALI 23:17
0
1363
0
AA aa

Etkili olan kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarını sürdüren Bingöl Belediyesi'ne bağlı ekipler, ellerindeki kar kürekleri ile cadde kenarlarındaki kaldırımlarda biriken karları temizledi.

Kar küreme çalışmalarının devam ettiği ifade edilen Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü açıklamasında, “Şehrimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışının devam ettiği bugünlerde ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Etkili olan kar yağışı ile birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin değişik noktalarında karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Şehrin bütün mahallelerinde kar temizliği çalışmaları yapılıyor. Kar yağışının etkili olması nedeniyle özellikle ana arterlerin açık tutulması için ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadır. 4 greyder, 6 kepçe, 4 adet damperli kamyon, 70 personel ile şehir içerisinde kapalı olan yol ve kaldırımları açmak için çalışmalarımız devam ediyor. Buzlanma riskine karşı 2 ekibimiz tuzlama çalışmalarını yürütüyor. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre vardiya sistemi ile çalışmalarına devam etmektedir. Özellikle rüzgarlı günlerde yaşanabilecek faciaların önüne geçebilmek amacıyla dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Soğuk ve rüzgârlı havalarda sobalardan sızan karbon monoksit gazına karşı tedbirli olunuz. Gece yatarken sobaya kömür atmaktan kaçınınız. Ayrıca yaşanabilecek don olaylarına karşı su sayaçlarının muhafaza edilmesi gerekmektedir. Kamuoyunu bilgilendirir, saygılar sunarız” denildi.

Yoğun kar yağışının etkili olmasıyla birlikte özellikle çarşı merkezi ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yol kenarına araç parkı yapılmaması uyarısında bulunulan açıklamada, ulaşımda aksama yaşanmaması için vatandaşların toplu taşıma araçlarının tercih edilmesinin fayda sağlayacağı kaydedildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.09.2025
16:28
Karlıova`da Eğitimde Sessiz Çığlık!
Karlıova'da Eğitimde Sessiz Çığlık!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yıllardır devam eden öğretmen görevlendirmeleri, eğitimde derin yaralar açmaya devam ediyor. İlçede görevli birçok öğretmenin çeşitli yollarla Bingöl merkeze görevlendirilmesi, Karlıova'da adeta öğretmensiz bir eğitim düzeni oluşturdu.
01.09.2025
16:01
YEM-SÜT arsa satışıyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar!
YEM-SÜT arsa satışıyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar!
İhale yapıldı, firma ödemesini henüz yapmadı! Asıl problem ise mevcut işletmenin kamuyla olan davası! Geçen her gün kayıp olarak nitelendirilirken, bugüne kadar hiç gündeme gelmeyen sorular ise yanıt bekliyor! İşte göze çarpan o ayrıntılar…
01.09.2025
11:36
Bingöl`de narkotik uygulama! 7 gözaltı! 1 tutuklama
Bingöl'de narkotik uygulama! 7 gözaltı! 1 tutuklama
Çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği uygulamalarda gözaltına alınan 7 şüpheliden 1'i tutuklandı.
01.09.2025
11:01
Hastane merdiven boşluğundan bodrum düştü
Hastane merdiven boşluğundan bodrum düştü
Bingöl Devlet Hastanesi'nde merdiven boşluğuna düşen cismi almak isteyen vatandaş, alçıpanın kırılması sonucu bodrum kata düştü. Yaralanan vatandaşın tedavisi sürüyor.
01.09.2025
10:06
Kamunun kaybı 304 milyon TL
Kamunun kaybı 304 milyon TL
Yem-Süt Besicilik A.Ş. arsası satıldı ancak mahkeme süreci nedeniyle arsayı alan firma ödemeyi yapamıyor. İhale tarihi ile bugün arasında altın fiyatları üzerinden yapılan hesaplamada kamunun zararı 66 kilo 215 gram altın değerinde. O da bugünkü kurla 304 milyon 572 Bin TL'ye tekabül ediyor.
31.08.2025
21:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 2 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın