KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Haziran 2024 Cumartesi
°C

Belediyeden vergi uyarısı

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini bildirdi.

Belediyeden vergi uyarısı
17 KASIM 2020 SALI 17:21
4
1288
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nce yapılan açıklamada, 2020 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisinin ikinci taksit ödemelerinin, 30 Kasım Pazartesi gününe kadar ödenmesi gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, “Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin, vergilerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerekmektedir. İkinci taksit ödemelerini geciktirenler ise vergilerini cezalı ödeyeceklerdir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım 2020 Pazartesi günü sona ereceğinden dolayı bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, www.bingol.bel.tr internet adresine girerek e-belediye üzerinden günün her saatinde kredi kartıyla borç işlemlerini yapabilecekleri belirtildi. Ayrıca belediye akıllı veznelerinden de günün 24 saatinde ödemelerin kolaylıkla yapılacağı kaydedildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64584)
18 Kasım 2020 Çarşamba 13:13
40 kişinin birikmiş kirası ne zaman ödenecek
31.05.2024
16:11
Bingöl İş-Kur bildirdi! 6 kişi alınacak
Bingöl İş-Kur bildirdi! 6 kişi alınacak
Başvuruların 03-07 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacağını bildiren İş-Kur İl Müdürü Baycuman, noter kurasının 11 Haziran'da çekileceğini, işe başlama tarihinin ise 1 Temmuz olduğunu belirtti.
31.05.2024
15:18
Bingöl`de koç başlı uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
Bingöl'de koç başlı uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
Bingöl'ün Genç ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 1kilo 675 gram toz esrar ele geçirilirken 1 şüpheli şahıs da gözaltına alındı.
31.05.2024
15:17
Bingöl`de şantiye konteyneri yandı! 1 işçi öldü
Bingöl'de şantiye konteyneri yandı! 1 işçi öldü
Bingöl'ün Kiğı ilçesindeki bir şantiyede bulunan konteynerlerde gece saatlerinde yangın çıktı. Yangında 1 işçi hayatını kaybederken 1 işçi de yaralandı.
31.05.2024
15:16
Bingöl`de tarihi eserleri kaçırırken yakalandılar
Bingöl'de tarihi eserleri kaçırırken yakalandılar
Bingöl'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada tarihi eser olduğu değerlendirilen 63 adet obje ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
31.05.2024
15:15
Moriwaki`den Bingöl ve çevresi için kritik uyarı!
Moriwaki'den Bingöl ve çevresi için kritik uyarı!
Katıldığı 'Deprem ile Yaşamak' konulu konferansta deprem uyarılarını yineleyen Japon Yüksek İnşaat Mühendisi, Mimar ve Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunan Bingöl, Karlıova, Muş ve Bitlis'te deprem riskinin yüksek olduğunu ifade etti ve bölgede yaşayanların gerekli önlemleri alması gerektiğini vurguladı.
31.05.2024
00:55
İhtiyaç kredisi çekecekler dikkat! 3 katı…
İhtiyaç kredisi çekecekler dikkat! 3 katı…
Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi. Güncellenen faiz oranlarına bakıldığında çekilecek paranın 3 katına kadar geri ödeme yapılacağı görülüyor. İşte bankaların faiz oranları ve 50 bin liralık kredi çekimine dair hesaplama örneği…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın