KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Belediyeden yapılandırma uyarısı

Vatandaşın başta vergi borçları olmak üzere Belediyeye borçlarını yapılandırabileceği başvuru için tanınan 3 aylık sürede sona yaklaşıldı. Torba Yasa’dan faydalanarak su bedeli, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlar için son gün 31 Aralık.

Belediyeden yapılandırma uyarısı
22 ARALIK 2014 PAZARTESİ 20:04
0
1607
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 30 Nisan 2014 tarihine kadar tahakkuk edilip ödenmeyen su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi gibi alacaklarını ödemeyen vatandaşların 31 Aralık 2014 mesai bitimine kadar yazılı dilekçe ile Bingöl Belediyesi'ne müracaatta bulunulması istendi.

Vatandaşların, yapılandırma işlemlerini yaptırmak için hafta sonu hizmet alabilecekleri vurgulanan açıklamada: “Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız için hafta sonları 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Bingöl Belediyesi veznelerinde hizmet almaya devam edecekler. Hafta içi 08:00 ile 16:00 arasında vatandaşlarımız ödeme yapabilmektedirler. Vatandaşlarımız istedikleri gün ve saatlerde ödemelerini yapabilirler. Peşin ödemelerde gecikme zammı alınmayacak. Borçların taksitlendirilmesi halinde ise tefe-tüfe oranında cüzi oranda gecikme zammı uygulanacak ” denildi.

6552 Sayılı Kanun'un, geçmişe yönelik borçların yapılandırılması noktasında çok önemli bir fırsat olduğu belirtilen açıklamada, “30 Nisan 2014 tarihine kadar tahakkuk edilip ödenmemiş olan su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi gibi alacakların Bingöl Belediyesi'ne, 31 Aralık 2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yazılı müracaat etmek kaydıyla peşin veyahut taksitler halinde ödeme kolaylığı sağlanmış bulunmaktadır. Yapılandırma kolaylığından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız; borçlarını ister peşin ve isterlerse katsayı oranına göre 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilecekler” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, belirtilen süre içerisinde borç yapılandırma amacıyla Bingöl Belediyesi'ne başvurulmaması halinde borçlular hakkında icra takibinin yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca; Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 ila 16.00 saatleri arasında yapılandırma birimi ve veznelerin açık olduğu belirtildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.10.2026
23:08
Bingöl`den Brezilya`ya uzanan gurur: Şevval dünya kürsüsünde!
Bingöl'den Brezilya'ya uzanan gurur: Şevval dünya kürsüsünde!
Brezilya'da 19 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada dünya üçüncüsü olan Bingöllü milli sporcu, bronz madalya kazandı. Şevval Akçanlı'nın başarısı, Bingöl'e uluslararası arenada büyük gurur yaşattı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın