KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2026 Pazar
°C

Belediyemiz güzel işler yapıyor

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'yi makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Belediye Başkanımız ve ekibi, Bingöl'de güzel çalışmalar yapıyor. Allah kendilerinden razı olsun dedi.

Belediyemiz güzel işler yapıyor
06 NİSAN 2018 CUMA 22:46
5
3411
10
AA aa

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'ten havayoluyla Bingöl'e gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 49. Komando Tugay Komutanlığında Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi tarafından karşılandı.

İlk olarak Valiliği ziyaret eden Işık, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bingöl halkının bedeli ödemeyi göze alarak teröre karşı durduğunu söyledi.

AK Parti iktidarı döneminde bölgeye önemli yatırımlar yapıldığını belirten Işık, “Önümüzdeki süreçte Bingöl'ün kaderini değiştirecek çok önemli projeler bir bir hayata geçecek. Bunun yolu da güvenlik boyutu dışındaki diğer boyutlarla terörle mücadeleyi desteklemektir. Bölgede işsizliğin azaltılması, potansiyelinin en üst noktaya çıkarılması konusunda çalışmalarımız var” dedi.

Valilik ziyaretinin ardından Ulu Cami'de Cuma namazı kılan Işık, beraberinde Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile esnafı ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Bingöl İl Başkanlığını ziyaret eden Işık, buradan Bingöl Belediyesi Kadın Emek Çarşını ziyaret ederek, Başkan Barakazi'den bilgi aldı.

“Belediyemiz güzel işler yapıyor”

Buradaki temaslarının ardından Bingöl Belediyesi'ni ziyaret eden Işık, Belediye Başkanı Barakazi ve meclis üyelerince karşılandı.

Makam ziyaretinde Başbakan Yardımcısı Işık'a brifing veren Başkan Barakazi, istişareye dayalı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Tamamlanan projeler hakkında etraflıca bilgi veren Barakazi, Belediye hizmet binası, Kent Meydanı, Kültürhanı Projesi, Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi, Çapakçur Vadisi Projesi, Güneş Enerjisi Sistemleri Projesi, DSİ Parkı'nın devralınması, Çöpten Enerji Üretimi Projesi, Semt Kütüphanesi, Kentpark Projesi, Kapalı Spor Salonu, Katlı Otopark, Camii, Engelsiz Bina gibi önemli projeler hakkında bilgi aktardı.

Brifingin ardından kısa bir açıklama yapan Işık, Bingöl Belediyesinin güzel işlere imza attığını söyledi.

 Işık, “Bingöl Belediyemiz Başkanı ve ekibiyle güzel işler yapıyor. Allah kendilerinden razı olsun. Tüm gücüyle teröre karşı duran Bingöl'ümüzde güzel işlerin yapılması bizleri de mutlu ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz, Milletvekilimiz Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun Bingöl için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyuyor. Özellikle AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz, Bingöl için üretilen bütün projelere destek vermek ve yeni projeleri hayata geçirmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor. AK Parti hükümeti olarak Bingöl'e yaptığımız yatırımları devam ettireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Ziyaret, Barakazi tarafından Başbakan Yardımcısı Işık'a plaket ve hediye takdim etmesiyle sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24545)
08 Nisan 2018 Pazar 22:55
Kent Meydanı-ihalesi yapılmamış, Kültürhanı Projesi-ihalesi yapılmamış, Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi-ihalesi yapılmamış, Çapakçur Vadisi Projesi-ihalesi yapılmamış, Güneş Enerjisi Sistemleri Projesi-ihalesi yapılmamış, DSİ Parkı'nın devralınması-alındı,hiçbir değişiklik yok, Çöpten Enerji Üretimi Projesi-ekonomik değil.reklam projesi., Semt Kütüphanesi-ihalesi yapılmamış, Kentpark Projesi-ihalesi yapılmamış, Kapalı Spor Salonu-ihalesi yapılmamış, Katlı Otopark-ihalesi yapılmamış., Camii-ne camisi?, Engelsiz Bina-ihalesi yapılmamış.4 yıl bitti , her şey proje.Gülemiyoruz bile..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24534)
08 Nisan 2018 Pazar 05:21
Edep Yahu...!!!!
İktidara değil halka gösteriş yapın. Bakanlar geldiğinde cıvıl cıvıl olan kadın emek çarşısı birgün sonrasında sinek avlıyor, bir allahın kulunu bile bulamazsın....AKP eski AKP değil bu seçimde inşallah sandığa gömeceğiz....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24664)
13 Nisan 2018 Cuma 15:34
@Misafir Kullanıcı siz kimsiniz ki akpartiyi sandığa gömüyorsunuz öy bir ihtimal milyonda bir olmaz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24529)
08 Nisan 2018 Pazar 05:07
Sn fikri işık ne vaadlerle gelmiş bu kadar protokol masraf yapılmış bu da boş sn vekillerimiz gibi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24525)
07 Nisan 2018 Cumartesi 23:48
BAŞARILARINDAN DOLAYI BELEDIYEMIZI TEBRIK EDERİM GÜZEL ISLERI DAIM OLSUN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24523)
07 Nisan 2018 Cumartesi 20:13
Sen kocaelilisin sn bakan, eğer Bingöl belediyeside güzel işler yapyor diyorsan kocaeli belediyesi kral işler yapyor demektir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24519)
07 Nisan 2018 Cumartesi 11:17
bu güzel işleri keşke görse idik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24516)
07 Nisan 2018 Cumartesi 10:28
Bingöl belediyesi nufus oranı ve gelir oranı olarak kendi çapında gayet güzel işler yapıyor başka şehirlerle karşılaştırırken bunları göz önünde bulundurmak lazım ben gaziantepte oturan bir bingöllü olarak yüz tl den aşağı su parası vermiyorum bingölde oturan birisi en fazla30 tl veriyor kıyaslama yaparken bunlarıda göz önünde bulundurun saygılar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24512)
07 Nisan 2018 Cumartesi 08:53
harika işler yapyor süper belediye.yaw bizimle eğlenmeyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24504)
06 Nisan 2018 Cuma 23:58
vallahi bingöl belediyesi sınıfta kalmış iyi işini biz görmedik
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın