KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Belediyenin kar mesaisi başladı

Bingöl'de etkili olan kar yağışının ardından belediye ekiplerinin yoğun kar mesaisi başladı. 24 saat esasına göre çalışan ekipler, cadde ve sokakları kardan temizliyor.

Belediyenin kar mesaisi başladı
19 OCAK 2021 SALI 16:19
5
1776
5
AA aa

Bingöl Belediyesi karla mücadele ekipleri, önceki gün başlayan ve aralıksız etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçti.

Şehir içi trafiğin aksamaması için tüm mahallelerde ve ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması ile birlikte yaya kaldırımlarında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürüyor.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nce yapılan açıklamada, 120 personel ve 25 araçla il genelinde karla mücadelenin yoğun bir şekilde devam ettirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Ana arterlerde yapılan kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra ara il genelinde tüm sokaklarda da sırasıyla küreme ve tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca kaldırımlarda da yürütülen karla mücadele çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. İl genelinde ulaşım ve yaya trafiğinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tüm ekiplerimiz gece ve gündüz karla mücadele çalışmalarını sürdürecektir” denildi” denildi.

“Kar kütlelerine karşı dikkatli olun”

Vatandaşların kar ve buz kütlelerine karşı dikkatli olması gerektiği kaydedilen açıklamada, “Çarşı merkezi başta olmak üzere kent genelinde çatılardan düşebilecek kar ve buz kütlelerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşaması için yapılan uyarıları dikkate alması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Sürücülere duyarlılık çağrısı

Çarşı merkezinde akşam saatlerinde yapılacak çalışmalar kapsamında tüm araç sahiplerinin belediye ekiplerine yardımcı olması gerektiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Karla mücadele çalışmasını yürüten ekiplerimiz, çarşı merkezinde özellikle ana arterlerde yapılan araç parklarından dolayı zor anlar yaşamakta. Tüm araç sahiplerimizin duyarlılık göstererek, araçlarını daha uygun alanlarda park etmelidir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80917)
20 Ocak 2021 Çarşamba 11:07
Allah razı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80914)
20 Ocak 2021 Çarşamba 09:05
Kaldırımlarımızı temizleyen, yollarımızı açan EMEKTAR KARDEŞLERİMİZE teşekkür ederiz. iyiki varsınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80895)
19 Ocak 2021 Salı 17:40
Ne mesai ama. Caddeler buz pistine dönüşmüş. Mahalle aralarında açılmayan yollar var hala. Belediye reklamları bırakıp iş yapsa bi zahmet artık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80943)
21 Ocak 2021 Perşembe 09:52
@Misafir Kullanıcı bu kadar körelmiş gözleriniz varsa Allahtan korkun. caddelerin hepsi buz pisti nesini anlamıyorsunuz. berbat durumda yollar ve çoğu kaldırım. araçlar şu an için şehir içi kullanılamaz halde çünkü yollar buzlu. hiç sağa sola atmayın kendinizi. ne olursa olsun belediye sınıfta kaldı bu kar yağışında.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80918)
20 Ocak 2021 Çarşamba 11:08
@Misafir Kullanıcı yahuuu insaf bu kadarda gereksiz eleştiri yapılmaz.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın