KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Belediyespor idmanlara başladı

Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Bingöl Belediyespor, şehir stadyumunda idmanları başladı. İlk idmanda sporcuları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, 3. Lig'e yükselmekte kararlı olduklarını vurguladı

Belediyespor idmanlara başladı
18 AĞUSTOS 2006 CUMA 10:43
0
2025
0
AA aa
Bu yıl yeniden yapılandırılan Bingöl Belediyespor kulübü bünyesinde oluşturulan takım, Amatör Lig hazırlıklarına başladı

Dün şehir stadyumunda idmana başlayan Belediyespor, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp tarafından ziyaret edildi.

Hazırlıkları yerinde görmek ve futbolculara moral vermek ziyarette bulunduğunu ifade eden Ketenalp, zaman zaman futbolcular arasına girerek nabız yokladı.

Teknik kadrodan takım hakkında bilgi alan Ketenalp, moral ve motivasyonun tam olduğunu belirtti.

Bu yıl yaptıkları iç ve dış transferlerle güçlü bir kadro oluşturduklarının altını çizen Ketenalp, Amatör Lig'de gerekli başarıyı göstererek 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini kaydetti.

Bu yıl Bingöl'ü 3. lig'e taşımakta kararlı olduklarını vurgulayan Ketenalp; “Gerek futbolcularımıza gerekse teknik kadromuza güveniyoruz. Çünkü bu yıl güçlü ve kararlı bir kadroyla sahalara çıkacağız ve amacımız mutlak galibiyetlerle sahadan ayrılmak. Bu başarıyı elde edip Bingöl'e 3. Lig'de mücadele veren bir takım kazandırma gayreti içerisindeyiz. 3. Lig'e yükseleceğime konusunda da kararlıyız” diye konuştu.

Tam kadro devam eden antrenman sonunda sporculara 3. Lig hedefine ulaşmak için yoğun gayret göstermeleri yönündeki temennilerini aktaran Ketenalp, il dışında olmadığı zamanlarda sürekli ziyaretlerde bulunacağını sözlerine ekledi.

bngl kent hbr

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.01.2026
15:14
Bingöl Üniversitesi 2026`yı
Bingöl Üniversitesi 2026'yı 'Üretim Yılı' İlan Etti
Bingöl Üniversitesi, 2026'yı 'Üretim Yılı' ilan ederek tüm fakülte ve meslek yüksekokullarına Avrupa Birliği projesi hedefi koydu. Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, 'Her birimden en az bir AB projesi bekliyoruz' dedi.
13.01.2026
13:43
Bingöl genelinde karla mücadele sürüyor, 219 köy yolu kapalı
Bingöl genelinde karla mücadele sürüyor, 219 köy yolu kapalı
Bingöl'de etkili olan kar yağışı sonrası 219 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13.01.2026
13:00
Bingöl`de kar bereketi
Bingöl'de kar bereketi
Bingöl genelinde iki gündür aralıksız süren kar yağışı, hem kent merkezinde hem de ilçelerde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kent genelinde ulaşımda aksamalar yaşanırken, eğitim öğretime ara verildi, ekiplerin karla mücadelesi ise hız kesmeden sürüyor.
13.01.2026
12:50
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı.
13.01.2026
12:35
Murat Nehri`nde Kum Ocakları Tartışması: `Başka Canlar Gitmesin`
Murat Nehri'nde Kum Ocakları Tartışması: 'Başka Canlar Gitmesin'
Bingöl'ün Genç ilçesinde bir çocuğu kurtarmaya çalışırken hayatını kaybeden Aydın Tutkal'ın ölümü sonrası harekete geçen ilçe sakinleri, 4 bin 200 imzayla yetkililere seslendi ancak herhangi bir adım atılmadı. Nehirdeki tehlike büyüyor, sessizlik sürüyor. İşte Bingöl Basın Konseyi üyesi Gazeteci Murat Gökçe ile röportajın detayları…
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj; `Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!`
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın