KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Belediyeyi iki kat borçla devraldı

2009’da 3 milyon TL borçla Karlıova Belediyesi’nde görevi devralan BDP’li Başkan, 2014’te görevi 7 milyon borçla devretti. Borcu kapatmak için çabalayacaklarını söyleyen Karlıova Belediyesi’nin AK Partili yeni başkanı Veysi Bingöl, hizmet üretmek için de yoğun çaba sarf edeceklerini vurguladı.

Belediyeyi iki kat borçla devraldı
22 NİSAN 2014 SALI 04:46
0
2508
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, yaptığı basın açıklamasıyla İlçe Belediyesinin resmi borcunu açıkladı.

Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP), belediyeyi 2009'da bir önceki başkadan 3 Milyon 700 bin TL borçla devraldığını ifade eden Başkan Bingöl, kendisinin ise belediyeyi 7 Milyon 227 bin 418 TL ile devraldığını söyledi.

Açıklamasında ayrıntılı detaylar veren Başkan Bingöl, borcun 1 Milyon 639 bin TL'sinin Vergi, 1 Milyon 340 bin TL'sinin emekli sandığı, 1 Milyon 336 bin 543 TL'sinin SGK, 1 Milyon 471 bin TL'sinin İller Bankası ve 1 Milyon 430 bin 875 TL'sinin ise iç borç olduğunu kaydetti.

Borçları ödemek için yoğun çaba sarf edeceklerini kaydeden Bingöl: “Ak Parti Belediyeciliği olarak ilk işimiz borçların büyük bir kısmını ödeyerek Belediyemizi borçsuz düzeye taşımaktır. İlçeye hizmet noktasında büyük projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bazı belediyeler ile yaptığımız görüşmelerde büyük destek sözleri aldık. İleriki günlerde geniş çaplı bir basın açıklamasıyla halkımızı hizmet noktasında bilgilendireceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.09.2025
14:37
Eğitim yatırımlarında temeller yükseliyor
Eğitim yatırımlarında temeller yükseliyor
Devam eden projeleri yerinde inceleyip yüklenici firmalardan bilgi alan Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel; 'Her yeni okul Bingöl'ün eğitim geleceğine yapılan büyük bir yatırımdır. Hayırseverlerimizin desteği ve devletimizin imkânlarıyla eğitimde daha güçlü bir geleceğe yürüyoruz' dedi.
15.09.2025
13:55
Bingöl`de 91 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de 91 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 91 kilo 250 gram kubar esrar ele geçirildi. İki şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
15.09.2025
12:18
Polisten kaçamadı, motosiklet çalıntı çıktı!
Polisten kaçamadı, motosiklet çalıntı çıktı!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri ekiplerince yapılan çalışmalarda, çalıntı kaydı bulunan 1 motosiklet tespit edilerek sahibine teslim edildi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahsa trafik ihlalinden ceza kesildi!
15.09.2025
11:49
Bingöl`de ceviz üreticisine sulama uyarısı!
Bingöl'de ceviz üreticisine sulama uyarısı!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ceviz yetiştiricilerine sulama dönemi uyarısında bulundu! 'Gün aralığını uzatın, sonra yavaş yavaş suyu kesin!'
14.09.2025
20:05
Bingöl`de suç dosyaları kabarık 7 şüpheli yakalandı
Bingöl'de suç dosyaları kabarık 7 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından, kasten yaralama ve mala zarar verme suçundan aranan 7 şüpheli yakalandı.
14.09.2025
20:04
Araç değil cephanelik! Kaçan şüpheliler yakalandı
Araç değil cephanelik! Kaçan şüpheliler yakalandı
Bingöl'de polis uygulama noktası yakınlarında, içerisinde silah, mühimmat ve uyuşturucu madde bulunan aracı terk ederek kaçan üç şüpheli yakalandı, ikisi tutuklandı!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın