KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Ben bülent ersoy'a güvenimi sağladım

Armağan Uzun, "Benim evliliğimi bitirmek istiyorlar ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak" dedi.

Ben bülent ersoy`a güvenimi sağladım
01 AĞUSTOS 2007 ÇARŞAMBA 09:49
0
1323
0
AA aa
İzmir'in Sahilevleri Semti'nde Pelin Taşçı ile samimi görüntüleri yayınlanan Bülent Ersoy'un eşi popstar Armağan Uzun, önceki akşam sabaha karşı saat 02.00'de basın toplantısı yaptı. Armağan Uzun, "Bazı kötü niyetli kişiler farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyorlar ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak" dedi.
Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun, İzmir Narlıdere'de bir genç kızla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından, önceki akşam, saat 02.00'de basın toplantısı düzenledi. İzmir Güzelyalı semtinde Bonzai Cafe'de basın mensuplarınınkarşısına çıkan Uzun, yazılı açıklamasını okudu.
Armağan Uzun, "Bundan önceki hayatımda halktan biri olduğumu unutmayın. Ben şöhret gömleğini Bülent Ersoy hanımla yaptığım evlilikten sonra giydim. Daha önceki yaşantımda çok sevdiğim arkadaşlarım vardı. O arkadaş da onlardan biri. Beni lütfen anlayışla karşılayın. Ben düğünümü, nişanımı ve kına gecesini toplumun örf ve adetlerine göre yaptım. Bunları yapan bir adam sizce eşini kısa bir sürede aldatır mı" dedi.
Yazılı açıklamadan sonra soruları yanıtlamayan Armağan Uzun, gazetecilerin ısrarı üzerine de kendini kafeteryanın mutfak bölümüne attı. Yaklaşık iki saat buradan çıkmayan Uzun, ardından gazetecilere, "Bazı kötü niyetli kişiler, farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyor. Ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak" diye konuştu.
Bülent Ersoy'un da görüntüleri izledikten sonra üzüldüğünü anlatan Armağan Uzun, "Ama kötü niyetli kişiler emellerine ulaşamayacak. Çünkü ben Bülent Ersoy'a gerekli güvenimi sağladım. Güzel günler bizi bekliyor bunu herkese göstereceğim" dedi. Armağan Uzun, daha sonra otomobiline binerek Bonzai Cafe'den ayrıldı.
Lokman DAĞ- Tufan HAMARAT / (DHA)
Armağan Uzun, Pelin Taşçı ile görüntülerinin ortaya çıkması üzerine basın toplantısı yaptı
Kimse olsa bu görüntüyü çekerdi
BÜLENT
Ersoy'un üç haftalık eşi Armağan Uzun'un 21 yaşındaki Pelin Taşçı ile birlikte samimi görüntüleri gündeme bomba gibi düşerken, ikilinin görüntülerini çektiği ileri sürülen İzmir Sahilevleri'ndeki Serender Yağmur Evleri'nin sahibi Ferman Deri, Bülent Ersoy hayranı olduğunu söyledi. Deri, "Benim yapmamam gereken bir şeydi. Çok üzüldüm. Bir ihanetin belgesidir. Ben bir şeyi aydınlatmak için yardımcı oldum. Evlilik akdi denen bir şey var. Bu tür topluma mal olmuş insanlar örnektir. Herkesin bu olaydan ne kadar menfaati varsa benim de bu kadar mefaatim vardır. Kim olsa bu görüntüyü çekerdi” dedi. Bu arada İzmir'de evlendikten 10 gün sonra eşi Armağan Uzun'a beraber gittikleri İzmir Gaziemir'deki Can Oto Galeri'de 170 bin YTL değerinde Porsche otomobil beğenen Bülent Ersoy'un otomobili almaktan vazgeçtiği ileri sürüldü. Cesur SERT/İZMİR, (DHA)
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın