KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

'Ben halktan biriyim'

Yeşil-Der'i ziyaret eden Vali İrfan Balakanlıoğlu, haklatan biri olduğunu hatırlatarak; “Ben zaten halkın kendisiyim. ANAP'lı, DTP'li, CHP'li veya diğer parti olmasına bakmam. Benim için herkes halktır” dedi.

`Ben halktan biriyim`
18 ŞUBAT 2009 ÇARŞAMBA 10:07
0
1393
0
AA aa
Yeşilyurt Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (Yeşil-Der) dün İl Valisini konuk etti. Dernek ziyaretinde İl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik eşlik etti. Balkanlıoğlu, Yeşilyurt Mahallesinin sorunlarını Yeşil-Der Dernek başkanından dinledi.  Vali Balkanlıoğlu, valilik olarak imkânlar dâhilinde dile getirilen mahallenin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi. Yapılacak olan olumlu çalışmaları her zaman önemsediğini ifade eden İl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, toplumun yararına olacak çalışmaların desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, fikrine ve partisine bakılmaksızın herkese eşit mesafede olduğunu kaydetti. Toplumda valilik olarak muhtaç ailelere her zaman destek olduklarını ifade eden İrfan Balkanlıoğlu, yaşlı, yatalak, muhtaç aileleri aradıklarını ileri sürerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Biz valilik olarak yaşlı muhtaç yoksul insanları arıyoruz. Onlara yardım etmek istiyoruz. Fakire yardım etmemiz için devlet para gönderiyor. Bize liste getirin biz yardımcı olacağız. Fakire sonsuz desteğimiz var. Bizler hizmet için buradayız. Bende sizler gibi bir ailenin çocuğuyum”

“Ben halktan biriyim”
Kendisinin de halkın içinden geldiğini hatırlatan İrfan Balkanlıoğlu, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunu vurgulayarak; “Bir kavram vardır, halkın seviyesine inin diye. Ben bunu kabul etmiyorum. Ben zaten halkın kendisiyim. ANAP'lı, DTP'li, CHP'li veya diğer parti olmasına bakmam. Benim için herkes halktır. Yaptığım yardımlar devlet adınadır, hükümet adına değildir. İş kur'a 600 bin TL para gönderilmiş. İşsizler için meslek sahibi olma fırsatı doğdu. Mahallenizdeki işsizler bu kurslara katılıp kalifiyeli elaman olsunlar. Bundan mutlaka faydalanın, meslek sahibi olun” şeklinde konuştu.

“Amaç halka yardım etmek”
Yeşil-Der'in oluşturulmasındaki amacı İl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na aktaran Başkan Halim Bircan, mahallerindeki sorunları dernek çatısı altında çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi. Amaçlarının mahalle sakinleri arasında dayanışma ve beraberliği   kurmak olduğunu ifade eden Bircan, amaçlarının yardıma muhtaç olan ailelere yardımda bulunmak ve sosyal aktiviteler yapmak olduğunu söyledi.  Bircan,  şunları kaydetti; “ Mahalle gençlerinin kötü alışkanlıkların olmamasını istiyoruz.  Sosyal aktiviteler ile uğraşıp zararlı şeylerden uzak kalmaları için elimizden ne gelirse yapacağız. Ancak bu aktiviteleri yapmamız için Sayın Vali Balkanlıoğlu'ndan maddi ve manevi yardımlar bekliyoruz”



Bingölünsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.08.2025
19:06
Bingöl`de Çocuk Nörolojisi Polikliniği Açılıyor
Bingöl'de Çocuk Nörolojisi Polikliniği Açılıyor
Bingöl Devlet Hastanesi bünyesinde ilk kez açılacak olan Çocuk Nörolojisi Polikliniği, 11 Ağustos 2025 Pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlayacak.
08.08.2025
18:43
Bingöl İŞKUR açıkladı! 500 kişi alınacak
Bingöl İŞKUR açıkladı! 500 kişi alınacak
Bingöl Valiliği ve 7 ilçe kaymakamlığı uhdesinde çalıştırılacak kişiler için başvurular 11-15 Ağustos 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. İşte başvuru detayları ve noter kurası tarihi ile çalışma süresine dair detaylar…
08.08.2025
18:25
Bingöl`de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
Biri hırsızlıktan, diğeri aile kanununa muhalefetten aranıyordu. Bingöl'de Jandarma tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildiler.
08.08.2025
18:04
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi`nden kadın cinayetlerine karşı haykırış
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden kadın cinayetlerine karşı haykırış
Saliha Ozan cinayetine ilişkin açıklamada bulunan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nevin Evliyaoğlu; 'Kadının yaşam hakkı kutsaldır, dokunulmazdır ve asla pazarlık konusu yapılamaz! Kadınların güven içinde, özgürce, onuruyla yaşadığı bir Türkiye hayalimizden asla vazgeçmeyeceğiz! Bizler, her bir kadın için, her bir hayat için, her bir nefes için mücadele etmeye devam edeceğiz' dedi.
08.08.2025
17:33
Yeni stadyum sözleri havada kaldı! Tadilat da yetişmezse…
Yeni stadyum sözleri havada kaldı! Tadilat da yetişmezse…
Sözler verildi, kamuoyu heyecanlandı, stadyumun yeri için bile günlerce süren tartışmalar yaşandı ancak gelinen noktada Bakanlıktan da siyasilerden de ses yok! Yeni sezon öncesi TFF stadyum için şartlarını açıklayınca apar topar tadilata yönelinse de 1 ayda nasıl yetiştirileceği muamma!
07.08.2025
21:17
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bingöl Müzesinin 2026 yatırım programına alınacağını belirtirken, Devlet Tiyatroları Bingöl Sahnesi açılacağını, Adaklı Selçuklu Mezarlığının restore edileceğini, Hesarek ve Ilıcalar'da imar planı yapılacağını kaydetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın