KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

Benim siyasetim bingölspor'dur

Bingölspor'un yeni kulüp Başkan Burhan Acay, “Bizim Bingölspor'u hiçbir siyasi anlayışa mal etme lüksümüz yok. Etmeyeceğiz de. Benim siyasetim ve uygulayacağım politikamın adı Bingölspor'dur” dedi.

Benim siyasetim bingölspor`dur
11 MART 2009 ÇARŞAMBA 11:06
0
1407
0
AA aa
Bingölspor Kulüp Başkanlığına geçen Burhan Acay, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Bingölspor'un kötü bir konumda olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Burhan Acay, kulübü iyi bir noktaya getireceğini söyledi. Bunun için çalışmalara başladığını dile getiren Acay, “Bingölspor'a ciddi bir güvensizlik oluşmuş durumda. Ben bu güvensizliği ortadan kaldırmaya çalışacağım. Bunu başaracağıma da inanıyorum. Zaten kulübün başına geçtiğim günden beri bu güvensizliği ortadan kaldırmak için çalışıyorum” diye konuştu.

BİR AY İÇİNDE FARKI GÖRECEKSİNİZ

Kendisine bir aylık bir zaman verdiğini belirten Kulüp Başkanı Acay, “Ben bir ay içerisinde kulübü bulunduğu yerden daha ileriye götürmezsem çıkar hesabını veririm. Ben kimseden maddi destek istemiyorum ama Bingölspor'un var olduğunu ve Bingöl'ün takımı olduğunu bilinsin. İnsanlarımız maça gelmiyor. İçerde oynanan maçlarda seyirci desteği yok. Tribünler boş. Kimse maça bile gelmiyor. Bu şekilde takıma destek olunmaz. Maça gelmeyip Bingölspor'u eleştirenleri de hayretle karşılıyorum. Takıma hiçbir destek vermeden, acımazsızca eleştirmeye kimsenin hakkı yok” şeklinde konuştu.

Bingölspor'un başına geçerek takıma sahip çıkan yeni Kulüp Başkanı Acay, Bingölspor'un ekonomik olarak zor günler geçirdiğini de belirterek; “Önemli olan takımın bu halden kurtarmak olduğunu söyledi. Bingölspor'u bu durumdan kurtarmak için maddi kaynak sağlamak için çalışacaklarını belirten Acay, “Takım ekonomik çıkmazda ama bunu bahane etmemek gerek. Takımın imajı ciddi bir şekilde zedelenmiş. Şu anki aşamada bu imajı düzeltmeliyiz. Takımın başına yeni geçtim. Biraz zamana ihtiyacım var. Şu an takıma tam olarak vakıf değilim. Bir ay gibi bir süre sonra takımı her şeyiyle öğrenmiş olacağım. Bu bir ay içerisinde de durmayacağız. Kulübe maddi kaynak getirecek projeler üretmeliyiz. Hepimiz biliyoruz ki kulübün mali portresi iç acıcı değil ama bunu aşmamız gerekiyor ve aşacağımızı da inanıyorum” diye ifade etti.

Bingöl Olay Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
24.06.2026
18:37
Vedat Karabulut`u Arama Çalışmaları 11`inci Gününde
Vedat Karabulut'u Arama Çalışmaları 11'inci Gününde
Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki genç için bekleyiş sürüyor. Ekipler hem su üstünde hem de su altında arama faaliyetlerini sürdürürken, bölgede dron destekli taramalar da gerçekleştiriliyor.
24.06.2026
18:36
Hafızlık finalinde Bingöl`ü o temsil edecek
Hafızlık finalinde Bingöl'ü o temsil edecek
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın