KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Aralık 2025 Cuma
°C

Benim siyasetim bingölspor'dur

Bingölspor'un yeni kulüp Başkan Burhan Acay, “Bizim Bingölspor'u hiçbir siyasi anlayışa mal etme lüksümüz yok. Etmeyeceğiz de. Benim siyasetim ve uygulayacağım politikamın adı Bingölspor'dur” dedi.

Benim siyasetim bingölspor`dur
11 MART 2009 ÇARŞAMBA 11:06
0
1314
0
AA aa
Bingölspor Kulüp Başkanlığına geçen Burhan Acay, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Bingölspor'un kötü bir konumda olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Burhan Acay, kulübü iyi bir noktaya getireceğini söyledi. Bunun için çalışmalara başladığını dile getiren Acay, “Bingölspor'a ciddi bir güvensizlik oluşmuş durumda. Ben bu güvensizliği ortadan kaldırmaya çalışacağım. Bunu başaracağıma da inanıyorum. Zaten kulübün başına geçtiğim günden beri bu güvensizliği ortadan kaldırmak için çalışıyorum” diye konuştu.

BİR AY İÇİNDE FARKI GÖRECEKSİNİZ

Kendisine bir aylık bir zaman verdiğini belirten Kulüp Başkanı Acay, “Ben bir ay içerisinde kulübü bulunduğu yerden daha ileriye götürmezsem çıkar hesabını veririm. Ben kimseden maddi destek istemiyorum ama Bingölspor'un var olduğunu ve Bingöl'ün takımı olduğunu bilinsin. İnsanlarımız maça gelmiyor. İçerde oynanan maçlarda seyirci desteği yok. Tribünler boş. Kimse maça bile gelmiyor. Bu şekilde takıma destek olunmaz. Maça gelmeyip Bingölspor'u eleştirenleri de hayretle karşılıyorum. Takıma hiçbir destek vermeden, acımazsızca eleştirmeye kimsenin hakkı yok” şeklinde konuştu.

Bingölspor'un başına geçerek takıma sahip çıkan yeni Kulüp Başkanı Acay, Bingölspor'un ekonomik olarak zor günler geçirdiğini de belirterek; “Önemli olan takımın bu halden kurtarmak olduğunu söyledi. Bingölspor'u bu durumdan kurtarmak için maddi kaynak sağlamak için çalışacaklarını belirten Acay, “Takım ekonomik çıkmazda ama bunu bahane etmemek gerek. Takımın imajı ciddi bir şekilde zedelenmiş. Şu anki aşamada bu imajı düzeltmeliyiz. Takımın başına yeni geçtim. Biraz zamana ihtiyacım var. Şu an takıma tam olarak vakıf değilim. Bir ay gibi bir süre sonra takımı her şeyiyle öğrenmiş olacağım. Bu bir ay içerisinde de durmayacağız. Kulübe maddi kaynak getirecek projeler üretmeliyiz. Hepimiz biliyoruz ki kulübün mali portresi iç acıcı değil ama bunu aşmamız gerekiyor ve aşacağımızı da inanıyorum” diye ifade etti.

Bingöl Olay Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
19.12.2025
02:42
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
2024'te 137 can kaybına yol açan kırmızı ışık ihlalleri için yeni dönem başlıyor. İçişleri Bakanlığı, kırmızı ışık ihlallerine karşı en ağır yaptırımı devreye alıyor; tekrar eden ihlallerde ehliyete el konulacak.
19.12.2025
02:41
Kısa Film Festivali Sona Erdi
Kısa Film Festivali Sona Erdi
7. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali kapanış töreniyle sona erdi. 135 ülkeden 1.787 kısa film başvurusunun yapıldığı festival, üç gün boyunca film gösterimleri, özel seçkiler ve söyleşilerle Bingöl'ü sinemanın buluşma noktası haline getirdi.
19.12.2025
02:40
Vali Usta:
Vali Usta: 'Yeni hastanemiz en kısa sürede hizmete sunulacak'
Kısa sürede açılacağını belirttiği Yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nin mühendislik altyapısına da dikkat çeken Vali Usta; 'Tamamlandığında yerli ve milli mühendislerimizin eseri olarak Türkiye'nin en güvenli binalarından biri olacak' dedi.
19.12.2025
02:39
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Bingöl ve Mersin'de yabancıların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran şebeke çökertildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın