KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Haziran 2025 Salı
°C

Berdibek, plaket yağmuruna tutuldu

22.Dönem Bingöl Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Fevzi Berdibek'e son 1 hafta içerisinde 9 ayrı kurum ve kuruluştan teşekkür plaketi verildi.

Berdibek, plaket yağmuruna tutuldu
20 HAZİRAN 2007 ÇARŞAMBA 09:42
0
1784
0
AA aa
22 Temmuz genel seçimleri öncesi partisinde liste dışı kalan AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Başbakan'ın katıldığı mitin ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Bingöl'e plaket yağmuruna tutuldu. Berdibek'e son 1 hafta içerisinde 9 ayrı kurum ve kuruluştan teşekkür plaketi verildi.

AK Parti Bingöl mitinginin ardından kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, ziyaretleri sırasında yoğun ilgiyle karşılandı.
Vali Vehbi Avuç, Muhtarlar Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Bingölspor Kulübü'ne gerçekleştirdiği ziyaretlerde teşekkür plaketi ile onurlandırılan Berdibek, dün de Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB), Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası(BTSO), Bingöl Belediyesi, Bingölün Sesi Gazetesi ve Radyo Göl ve Bingöl Baro Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Berdibek'e, 4,5 yıllık milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetler anısına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bingöl Belediyesi ile Bingölün Sesi Gazetesi ve Radyo Göl tarafından plaket verildi.

“Bu Bir Nöbet Değişimidir”

Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ali Bayram'ı ziyareti sırasında bir takım açıklamalarda bulunan Berdibek, milletvekilliği süresinde Bingöl adına yapılabilecek tüm hizmetler için elini taşın altına soktuğunu söyledi. “Makamlar hiç kimsenin tekelinde değildir. Bu bir nöbet değişimidir” diyen Berdibek ; “. Burada vekil olmak yada olmamak önemli değildir. Önemli olan vekil olmadan da hizmet yapmaktır. Ben şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Bingöl'e her türlü hizmeti yapmaya hazırım” dedi.
Bingöl'e hizmet eden kim olursa olsun her zaman için destek sunduklarını ifade eden Bayram ise, Berdibek'in Bingöl'e faydası olduğuna inandığı için kendisini takdir ettiğini söyledi.

ESOB Başkanı Bayram'a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından BTSO Başkanı Burhan Seçkin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Berdibek, burada da büyük ilgiyle karşılandı. Ziyaret esnasında hükümetin icraatlarını anlatan berdibek,  AK Parti hükümeti döneminde eğitim, sağlık, duble yol ve özelikle Bingöl Üniversitesi'nin kurulmasında ciddi adımların atıldığını vurguladı.

BTSO Başkanı Burhan Seçkin ise, Berdibek'in hem Bingöl'e hizmet bakımından hem de halkla ilişkiler bakımından önemli bir yerinin olduğunu ve bu çıtanın bundan sonraki süreçte de devam etmesi dileğinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Bozan da, Berdibek'in ilin sorunu olduğu zaman devamlı ilgilendiğini ve halkla her zaman iyi diyalog içerisinde olduğunu ifade etti. Bozan; “Sayın Feyzi Berdibek benim köylüm olduğu için bir laf olmasın diye hep uzak durdum. Ancak yaptığı çalışmaların daima takipçisi oldum. Feyzi bey, halkla iyi diyalog içerisinde olduğu için, ilin sorunu olduğu zaman ilgilendiği için bu plaketi kendilerine vermeyi uygun gördük” şeklinde konuştu.

Berdibek, daha sonra Bingöl Barosu ve Bingöl Belediye Başkanlığına da ziyarette bulundu.Belediyeye yaptığı ziyaretinde Başkan Hacı Ketenalp'in övgüyle karşılanan Berdibek, gördüğü ilgiden dolayı Ketenalp'e teşekkür etti.

Berdibek'in, Bingöl'ü daima güzel yönleriyle dünyaya tanıtmak için uğraş verdiğini belirten Belediye Başkanı Hacı Ketenalp şunları söyledi: “Bingöl Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'in, belediyemize de çok büyük katkıları olmuştur. Özellikle kilitli parke taşının kurulmasında büyük destek verdi. Maliye Bakanımız ile görüşerek kilitli parke taşının kurulmasını sağladı. Sayın Berdibek milletvekili olmasa da her zaman gönlümüzde milletvekilidir. Bundan sonraki süreçte de Bingöl'e hizmet etmeye devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.06.2025
02:37
Özturan`dan yeni yönetim mesajı!
Özturan'dan yeni yönetim mesajı! 'Omuz omuza, inanç ve kararlılıkla…'
Önceki yönetime teşekkür edip yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden 12Bingölspor Kulübü Başkanı M.Engin Özturan; 'Bu sezon, sıradan bir mücadele değil; şampiyonluk inancıyla atılan adımların, birlik ruhuyla kurulan temelin ve memleket sevdasıyla büyüyen bir hayalin sezonudur. Kurulan bu güçlü yönetim; omuz omuza, inançla ve kararlılıkla yürüyeceğimiz bu zorlu yolculukta, kulübümüzün hedeflerine ulaşmasında en büyük teminat olacaktır.'
17.06.2025
02:36
Arıcıların ilgisi büyüdü! Başvurular 7 kat arttı
Arıcıların ilgisi büyüdü! Başvurular 7 kat arttı
Bingöl Valisi Usta: 'Bu artış hem kalite bilincinin yaygınlaştığını hem de Bingöl Balı'nın marka değerinin üreticilerimiz tarafından da benimsendiğini göstermektedir' dedi.
17.06.2025
02:35
Çoban 3 ay için 1 milyon TL isteyince…
Çoban 3 ay için 1 milyon TL isteyince…
Bir çoban 3 aylık otlatma için 1 milyon TL isteyince köylüler imece usulüne geri dönerek kendi hayvanlarını sırayla otlatmaya başladı.
17.06.2025
02:33
Bingöl`de kuruldu! Türkiye`de üçüncü
Bingöl'de kuruldu! Türkiye'de üçüncü
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'Bu stratejik yatırımın Bingöl'de hayata geçmiş olması sadece Bingöl'ümüz değil hem bölgemiz hem de ülkemiz için büyük bir güç ve onurdur' dedi.
17.06.2025
02:32
Bingöl Valiliği`nden orman yasağı!
Bingöl Valiliği'nden orman yasağı!
Bingöl'ün Genç ilçesinde çıkan örtü yangını ekipler tarafından söndürüldü. Valilik, ormanlık alanlara girişlerin 01 Ekim 2025'e kadar yasaklandığını duyurdu!
17.06.2025
02:31
2 Bini aşkın aileye kurban eti ulaştırdılar
2 Bini aşkın aileye kurban eti ulaştırdılar
İhtiyaç sahiplerine yönelik birçok alanda yardım faaliyeti yürüten Bingöl Umut Kervanı Derneği, Kurban Bayramı'nda binlerce ihtiyaç sahibi ve muhtaç ailenin umudu oldu ve 2 binden fazla muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın