KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Berdibek: vekillik vebal ister

AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Berdibek, vekillik görevinin zor ve sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirterek: “Bu öyle rahat bir meslek değildir, milletvekilliği vebal isteyen bir konudur” dedi.

Berdibek: vekillik vebal ister
21 ŞUBAT 2015 CUMARTESİ 03:40
0
9811
0
AA aa

 22. Dönem Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, dün Cuma namazı sonrası İl Özel İdaresi önünde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) aday adayı olduğunu açıkladı.

Çok sayıda vatandaşın toplandığı alanda konuşan Berdibek, vekillik görevinin zor ve sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu ifade ederek: “ Milletvekilliği görevi vebal isteyen bir konudur. Yani ben bu memlekette 10 bin oy aldığım zaman, 100 bin insanın vekâletiyle beni Meclis'e gönderdiğiniz zaman orada bana bir sorumluluk veriyorsunuz. Diyorsunuz ki; ‘bu vekâlet sende sorumluluk noktasında git beni temsil hakkına sahip ol.' Bu çok zor bir görevdir. Bu görevi bilenler bu görevin altına girer. Bu görevi bilmeyenlerde bu görevin içine girmemeli” dedi.

“KAPIM HER ZAMAN SİZLERE AÇIKTIR”

Bürosunun 30 yıla aşkındır sürekli açık olduğunu anımsatan Berdibek, şunları söyledi: “Ben vekil olmuşum olmamışım hiç fark etmez. Kapım da gönlüm de sizlere her zaman açıktır. Ben her zaman halkla beraber olmaktan şeref duymuşumdur. 30 yıldır Bingöl'de açık olan bir bürom var. Bu büro benim değil, sizlerin bürosudur. Seçimden seçime büro açmayız biz. Biz her zaman sizlerle beraberiz. Ankara'ya gelip de bize ulaşamayan, Bingöl'de bize ulaşamayan, köyde olup da ‘köyüme gelmedi' diyen, esnaf olup da ‘kapımı çalmadı' diyen, beldeler, ilçeler ve köylerde ‘bana uğramadı' diyen bir tane vatandaş çıkarsa ben o zaman derim ki ‘kusura bakmayın demek ki ben görevi yapamadım, hakkınızı bana helal edin.' Ama bunu söyleyecek tek bir kişi bulamıyorum ben. Şunu belirtmek istiyorum beşeriz, hatalar, yanlışlar, kuşular olabilir ama mümkün olduğu kadar sizlerin bir aile bireyi gibi, sizlerin bir parçası gibi her evin bir çocuğu gibi kendimi ben bu işe vakfetmişim. Ben Allah rızası için, 1999 yılında beni o günkü şartlarda onure ettiniz, 2002 seçimlerinde bizi onure ettiniz. Her zaman bizi onure edip, yanımızda yer aldınız. Bize yakışan da sizlerin yanında yer almaktır. Bu ten bu bedende kaldıkça, ben yaşamımın tamamını sizin emrinize adamaya hazırım.”

ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Buradaki konuşmasının ardından çok sayıda vatandaşla beraber AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na giden Berdibek, adaylık başvurusunda bulundu.

Burada partililere yönelik konuşan Berdibek, AK Parti camiasının büyük ve güçlü bir camia olduğunu söyleyerek: “2002 – 2015 yılları arasında bu camiada olmaktan gurur duydum. Partimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile bu güne kadar hiç ters düşmedik. Ak Parti camiasına gönül verdik, bu partinin yanında olduk ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Sadece Milletvekili olduğumuz zaman Ak Partili olmadık, her zaman partimizin yanındayız. Beni bir dönem aday yapan Sayın Genel başkanım ve partime teşekkür ederim. Beni iki dönem aday yapmadılar yine teşekkür ettim. Hiçbir zaman kızmadım, küsmedim. Nefsimi halkın önünde tutmadım, nefsim sürekli geri planda kaldı. Ben halkımın gönül elçisiyim. Bunu her fırsatta söyledim ve yaşamım boyunca da devam ettireceğim” dedi.

Hükümetin yaptığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu kaydeden Berdibek, şöyle devam etti: “Hizmetler anlatmakla bitmez. Bingöl 10 yıl önceki Bingöl değil. Bu hizmetler güçlü davanın, güçlü Türkiye'nin göstergesidir. Bu nedenle davamıza hep sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz.” Berdibek, yaptığı konuşmasının ardından adaylık başvurusunu yaptı.

Berdibek'e, Bingöllü işadamı ve siyasetçi Faruk Baylaz, Bingöl Eski Belediye Başkanı Hacı Ketenalp ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın