KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Besiciye kredi müjdesi

Ziraat Bankası Bingöl Şubesi ile Bingöl Damızlık Sığır Yetiştirircileri Birliği ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri arasında imzalanan protokole göre besicilere kredi verilecek.

Besiciye kredi müjdesi
07 ARALIK 2010 SALI 11:47
0
2160
0
AA aa

 

Ziraat Bankası ile Bingöl ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri birliği arasında Ziraat Bankası Bingöl Şubesi'nde atılan imzalarla besiciye uygun kredi verilmesi protokolü hayata geçirildi. Yapılan imza törenine Ziraat Bankası Bingöl Şubesi Müdürü Nevzat Gürbüz, Bingöl ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Doğan Koç ve üyeler katıldı.
Atılan imzalar hakkında bir açıklama yapan Ziraat Bankası Bingöl Şubesi Müdürü Nevzat Gürbüz, “T.C. Ziraat Bankası Bingöl Şubesinde T.C.Ziraat Bankası A.Ş. ile Bingöl ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri birliği ile protokol imzalanmıştır. Protokol kapsamında yaklaşık 3 bin 300 yetiştiriciye tarımsal yatırım veya işletme kredisi kullandırılabilmesi ve Birlikler kanalıyla yapılan her türlü destekleme, ürün bedellerinin bankamız aracılığıyla ödenmesi hedeflenmiştir. Yapılan protokol kapsamında birlik üyelerine kurulu işletmelerinde mevcut olan hayvanların ihtiyaçlarının karşılanması ve kapasite artırımları için hayvan alımı konusunda, yeni kurulacak işletmeler için işletme kurulması ve hayvan alımı kapsamında kredi kullandırılacak ve yapılan incelemeler sonucunda uygun görülen üreticilere gerekli belgeler alındıktan sonra Başakkart tahsisi yapılacaktır. Kredilere tarımsal krediler için en uygun faiz oranı ve en uzun vade uygulanacaktır” dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.08.2025
00:06
Boğulursak cenazemizi çıkarmaya onlar gelecek!
Boğulursak cenazemizi çıkarmaya onlar gelecek!
Bingöl'de bir genç, girdiği baraj golünde boğuldu. Bingöl'de dalgıç olmadığı için çevre illerden gelen ekipler cenazeyi çıkardı. Bingöl'de dalgıç olmamasına ise muhtemelen 'kadro istedik' açıklaması yapılacak.
11.08.2025
00:05
2026 Hac Ön Kayıtları Başladı
2026 Hac Ön Kayıtları Başladı
2026 yılı hac organizasyonu için ön kayıt ve kayıt yenileme süreci bugün başladı. 5 Eylül'e kadar e-Devlet üzerinden ön kayıt başvurularını yapabilecek.
11.08.2025
00:04
Muhtar Baraç`tan Başkan Arıkan`a teşekkür
Muhtar Baraç'tan Başkan Arıkan'a teşekkür
Mirzan Mahallesi Muhtarı Hanefî Baraç: 'Mahalle sakinlerimiz adına, başkanımıza göstermiş olduğu samimi ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ediyor, kalan tüm sorunlarımızın da aynı kararlılıkla ele alınacağına olan inancımızı ifade ediyoruz.'
11.08.2025
00:02
Bingöl polisinden kumar baskını
Bingöl polisinden kumar baskını
Bir işyerinde kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Bingöl polisi, baskın düzenledi. 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
11.08.2025
00:01
Bingöl`de gümrük kaçağı tütün ve mamülleri ele geçirildi
Bingöl'de gümrük kaçağı tütün ve mamülleri ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada gümrük kaçağı tütün ve tütün mamülleri ele geçirildi.
11.08.2025
00:01
Bingöl`de otomobil ata çarptı: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil ata çarptı: 2 yaralı
Bingöl'de otomobilin ata çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın