KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2024 Pazar
°C

Beşiktaş 91.ncı dakika yıkıldı

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasının son maçı Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynandı. Kayserispor maçın son dakikasında Furkan ile bulduğu golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Maç sonrasında Beşaktaşlı oyuncularda son dakika golü şoku yaşandı.

Beşiktaş 91.ncı dakika yıkıldı
26 EKİM 2010 SALI 09:14
0
2285
0
AA aa


Stat: Kadir Has
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Bati Tuncay Akkın, Volkan Narinç

Kayserispor: Souleymanou 6, Hasan Ali 6, Serdar 6, Amısulashvılı 5, Ufuk Selim 6, Mehmet Eren 6, Santana 5 (DK. 77 Abdullah 5), Morıtz 5, Ömer 6 (DK. 74 Ali Bilgin 5), Furkan 7, Önder 5 (Dk. 51 Hamza 5)

Beşiktaş: Rüştü 6, Fınk 6 (Dk. 88 Holosko ?), Nihat 5 (Dk. 68 Fatih 5), Hilbert 6, Bobo 5, Necip 6, İbrahim Üzülmez 6, İbrahim Toraman 5, Onur 5 (Dk. 68 Gutı 5), Ernst 6, Zapotocny 6

Gol: Dk 90 Furkan (Kayserispor)

Sarı Kartlar: Dk. 41 Santana (Kayserispor), Dk. 64 Hilbert, Dk. 90 Guti (Beşiktaş)

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasının son maçı Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynandı. Kayserispor maçın son dakikasında Furkan ile bulduğu golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Maç sonrasında Beşaktaşlı oyuncularda son dakika golü şoku yaşandı.

İLK YARI

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasının son maçı Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

2. dakikada Selim korner atışı kullandı. Topun üstünden atlayan Önder, defansa çarparak geri gelen topa sağ ayağı ile vuruş yaptı. Top yandan dışarı çıktı.

4. dakikada Selim'in kullandığı serbest vuruşta Beşiktaş defansı ceza sahası içerisinde topu dışarı gönderdi.

6. dakikada Nihat'ın kullandığı korner atışında ceza sahasında kafayla yapılan müdahale sonrasında kaleye giden topu kaleci tokatlayarak dışarı attı.

17. dakikada Kayserispor defansı arkasında atılan uzun topa hareketlenen Ernst sağ kanattan ceza sahasına girdi. Sol kanatta Bobo'ya yerden yapılan ortada Önder son anda topa müdahale ederek kornere gönderdi. Kayserispor kalesi büyük tehlike atlattı.

20. dakikada Mehmet Eren, sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa Furkan yükseldi. Furkan topa müdahale edemeyince top kaleci Rüştü'de kaldı.

25. dakikada Nihat'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top dışarı gitti.

31. dakikada Serdar sağ kanattan ceza sahasına doğru yerden orta yaptı. Önce Furkan ve ardından Santana topa dokunamadı. Defansa çarpan topu ise Zapotocny uzaklaştırdı.

33. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın kullandığı uzun taç atışında ceza sahasında Ömer7in yaptığı kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

34. dakikada sağ kanattan Nihat'ın şutunda top kalecide kaldı.

40. dakikada sol kanattan Mehmet Eren'in ortasında kaleci ile karşı karşıya kalan Furkan'ın yaptığı vuruşta top dışarı gitti. Kayserispor yakaladığı en net gol pozisyonunu değerlendiremedi.

42. dakikada Nihat'ın kullandığı serbest vuruşta top kaleci Souleymanou'da kaldı. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasının son maçı Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynandı. Kayserispor maçın son dakikasında Furkan ile bulduğu golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Maç sonrasında Beşaktaşlı oyuncularda son dakika golü şoku yaşandı.

56. dakikada Ömer sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Morıtz tek hamlede topu kontrol edemedi. Morıtz topu ayağından açınca defans uzaklaştırdı.

58. dakikada Hasan Ali'nin pasıyla hareketlenen Mehmet Eren, ceza sahasına girdi. Topu ayağından fazla açmasına rağmen son anda vuruşunu yaptı. Rüştü'ye çarpan top kornere çıktı.

59. dakikada Selim'in kullandığı korner atışından gelen topa arka direkte bulunan Hamza kafayla istediği vuruşu yapamadı ve top dışarı çıktı.

61. dakikada Nihat'ın pasıyla hareketlenen Bobo'dan önce kaleci Souleymanou topu kontrol etti.

62. dakikada Selim'in kullandığı serbest vuruşta kaleye giden topu Rüştü engelledi.

74. dakikada Moritz'in kullandığı korner atışından gelen topa Amısulashvılı vurdu. Top üst direkten geri döndü. Defans uzaklaştırdı.

78. dakikada Guti'nin kullandığı korner atışında İbrahim toraman topu ceza sahası içerisine gönderdi. Hamza boşta kalan topu uzaklaştırmak istedi. Defansa çarparak geri dönen topa Fatih tekke kale önünde kafa vuruşu yaptı. Top az farkla dışarı gitti.

81. dakikada Mehmet Eren'in sol kanattan ortasında topu ceza sahasında göğsü ile önüne alan Morıtz'ın şutunda top defansa çarparak kornere gitti.

83. dakikada İbrahim Üzülmez'in pasıyla ceza sahasına giren Guti'den önce topa Serdar müdahale etti. Topu uzaklaştırdı.

90. dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor'un atağında Hasan Ali rakip takımın defansının arkasına topu attı. Beşiktaşlı oyuncuların ofsayt diye durakladığı anda Furkan topla buluştu ve yerden yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi. 1-0.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kayserispor sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

NOTLAR

Kayserispor ile Beşiktaş, ligde 31. kez karşı karşıya geldi.
İki takım arasında geride kalan 30 maçta Beşiktaş 17, Kayserispor 7 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.

Kayserispor ile Beşiktaş arasında Kayseri'de yapılan maçlarda, ev sahibi ekibin galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Kayserispor, kendi sahasında 6 galibiyet elde ederken, 5 maçı konuk Beşiktaş kazandı. Kayserispor, evindeki son 4 maçın 3'ünde Beşiktaş'ı puansız olarak İstanbul'a gönderdi.
Her iki takımda da sakatlıklar karşılaşmanın kadrolarını etkiledi. Beşiktaş'ta sakatlıkları geçen Guti, Fatih ve Holosko 18 kişilik kafileye dahil edildi. Fatih Tekke, Beşiktaş'a transfer olduğundan bu yana ilk kez kadroya dahil edildi. Ancak, 3 futbolcu da karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.
Siyah beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Quaresma, Ferrari, Ekrem, Rıdvan, Aurelio, Nobre ve Erhan kadroda yer alamadı.

Porto ile yapılan UEFA Avrupa Ligi maçında eleştirilen kaleci Hakan Arıkan, Kayseri kadrosuna alınmazken, maça kalede Rüştü başladı, Cenk ise yedek soyundu.

Beşiktaş'ın yedek kulübesinde Cenk, İsmail, Guti, Ersan, Holosko, Yusuf ve Fatih Tekke oturdu.
Kayserispor'da ise uzun süreli sakatlıkları bulunan Cangele ve Troisi takım kadrosunda yer almadı. Sarı kırmızılı ekibin başarılı futbolcularından Zalayeta da sarı kart cezası nedeniyle takımını yalnız bıraktı.

BEŞİKTAŞLI TARAFLAR TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Kadir Has Stadında oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçında Beşiktaşlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. İstanbul başta olmak üzere Adana, Ankara, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir ve Sivas'tan çok sayıra Beşiktaşlı taraftar maçı izlemek için Kayseri'ye geldi. Yaklaşık 2 bin siyah-beyazlı takım taraftarı maç boyunca tezahürat yaptı.

GUUS HİDDİNK MAÇI İZLEDİ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçı izleyen A milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve yardımcısı Oğuz Çetin, Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanan maçı da izledi. Öğleden sonra hava yoluyla şehre gelen Hiddink ve Çetin, Kayserispor Kulubünü de ziyaret etti. Hiddink ve daha önce Kayserispor'da da teknik direktörlük görevi yapan Oğuz Çetin, Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kayserispor Teknik Direktörü Şota ile yardımcı antrenörleri ve Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma ile sohbet etti.

KAYSERİSPORLU TARAFTAR MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Kayserispor ile Beşiktaş maçının hafta başında oynanmasına karşın Kayserili futbolseverler maça büyük ilgi gösterdi. Stadı dolduran 20 bini aşkın Kayserisporlu taraftar, maç başlamadan önce başladıkları takımlarına destek tezahüratını maç boyunca sürdürdü. Futbolseverler statta astıkları pankartlarla da takımlarına destek verdiler.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın