KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Temmuz 2025 Salı
°C

Beyaz masada güleryüz ve hızlı çözüm

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’ne bağlı olarak çalışan Beyaz Masa birimine vatandaşlar tarafından iletilen şikâyet, öneri, istek ve taleplerin, kısa süre içinde çözülerek, vatandaşa bilgi verildiği belirtildi.

Beyaz masada güleryüz ve hızlı çözüm
07 ŞUBAT 2017 SALI 23:16
0
1903
1
AA aa

Gelen şikâyet ve talepler Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'ne bağlı olarak çalışan Beyaz Masa birimi personeli tarafından sistem üzerinden ilgili birim müdürlüğüne gönderiliyor. Sorun, talep ve öneriler; ilgili birimler tarafından kısa sürede çözülüyor. Çözüm Masası'na başvuran vatandaşların başvuruları sonuçlandığında, vatandaşa geri bildirimler SMS, telefon veya e-posta ile anında geri dönüş sağlanıyor.

‘Alo 188 Beyaz Masa' telefonunun yanı sıra, e-mail ve şahsen de başvurabilen vatandaşlar, ayrıca, www.bingol.bel.tr internet adresinden e-belediye üzerinden ‘Beyaz Masa' birimine ulaşabiliyor.

Sistemin sorun çözmede önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, sistem sayesinde her birimin sorun çözmede daha dikkatli, hassas ve süratli çalıştığını söyledi.

Çözüm Masası ile vatandaş ile belediye arasındaki iletişimin daha sağlıklı hale geldiğini belirten Başkan Barakazi, “Belediye olarak en önemli görevlerimizden biri halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermek. Bu çaba ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Beyaz Masa, vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi görerek vatandaşın meşru taleplerini ivedilikle karşılamaya çalışmaktadır. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimine bağlı olarak çalışan Beyaz Masaya; 2016 yılı içerisinde 279 kişi istek, şikayet, talep ve öneride bulunmuştur. Beyaz Masa'ya internet yoluyla beyazmasa@bingol.bel.tr mail adresimize ulaşarak direkt olarak şikayet, dilek ve memnuniyetlerinizi bildirebilirsiniz. Çözüm Masası'na ulaşan şikayet ve istekler ilgili müdürlük tarafından sonuçlandırıldığında vatandaşlara mail yoluyla cevap gönderilmektedir” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
hasan hasan (@Misafir_20190)
08 Şubat 2017 Çarşamba 12:09
watsapp görüntü destegi eklensin izahata gerek olmaz foto her şeyi anlatır
21.07.2025
14:48
Uzun süredir beklenen ihale rekor katılımla gerçekleşti
Uzun süredir beklenen ihale rekor katılımla gerçekleşti
Yıllardır çözüme kavuşamayan bu önemli yolun tamamlanmasıyla birlikte hem sürüş güvenliğinin artırılması hem de bölgedeki ulaşımın daha konforlu hale getirilmesi bekleniyor.
21.07.2025
14:32
Sağlık alanına ilişkin düzenlemeler TBMM`de kabul edildi
Sağlık alanına ilişkin düzenlemeler TBMM'de kabul edildi
Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
20.07.2025
22:20
Bingöllüler dikkat! Güneş çarpabilir
Bingöllüler dikkat! Güneş çarpabilir
Türkiye Afrika'dan gelen yeni sıcak hava dalgasının etkisi altına girdi. Bir süredir aşırı sıcaklarla baş etmeye çalışan Bingöl, yeni sıcak hava dalgasıyla adeta kavrulacak.
20.07.2025
22:01
Bingöllü dağcılar zirvede!
Bingöllü dağcılar zirvede!
Bingöl SAR Arama Kurtarma Bingöl Temsilciliği üyesi dağcılar, Türkiye'nin en yüksek noktası olan Ağrı Dağı ile Cilo Dağı'na zirve tırmanışı yaptılar.
20.07.2025
21:49
İki haftada uyuşturucudan Bin 933 şüpheli yakalandı
İki haftada uyuşturucudan Bin 933 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 2 haftadır Bingöl dahil 72 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlar sonucu bin 933 şüphelinin yakalandığını, 927 kilogram uyuşturucu madde ile 1 milyon 296 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini açıkladı.
20.07.2025
21:43
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silah ele geçirildi. Olaya ilişkin şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın