KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Haziran 2026 Pazar
°C

Bilgin, aday adayı

İnşaat Mühendisi Ufuk Nurullah Bilgin, 12 Hazira'nda yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Bilgin, aday adayı
10 MART 2011 PERŞEMBE 08:54
0
5097
1
AA aa

Yaklaşan genel seçimler öncesi aday adayları birer birer açıklanırken, AK Parti'den adaylar kervanına Kocaeli Bayındırlık ve İskan Müdür Yardımcısı Ufuk Nurullah Bilgin de katıldı.

Adaylığını yazılı açıklama ile ilan eden Bilgin,”12 Haziranda yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine AK Parti'den Bingöl milletvekili aday adayı olmak için halen yürütmekte olduğum, Kocaeli Bayındırlık ve İskân Müdür Yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Türkiye'nin kalkınması ve demokratikleşmesi mücadelesinde önemli bir görev üstlenmiş olan partimize katkı sunmak ve Bingöl'ümüzü daha ileriye taşımak öncelikli görevimiz olacaktır. Değerli halkımızın gösterdiği teveccühle ve halkımızdan aldığımız destekle bu büyük mücadeleye atılmış bulunmaktayım. Öncelikle halkımızın bu teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Halka hizmeti, hakka hizmet olarak gören bir anlayışın temsilcisi olma yolunda tüm Bingöl halkının hizmetkârlığına talibim.

Bizi bu yolda destekleyen, teşvik eden ve moral veren herkese en kalbi duygularla sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Selim DEMİR (@Misafir_2451)
10 Mart 2011 Perşembe 16:45
buyurunuz burdan yakınız birazdam mahmut sönmezde açıklayacak adaylığını, bir aileden 2 aday, tıpkı geçteki adaylar gibi, abdurrahman ANIK ile M.Hadi TOPRAKTAN misali nebu ya nilletlen dalgamı geçiliyor, bukadarmı ayağa düştü bu siyaset PESSSS doğrusu
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
12.06.2026
21:00
Bingöl`e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
Bingöl'e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
2026 yılı KÖYDES ödenekleri açıklandı. Bingöl ve ilçelerine toplam 174 milyon 355 bin 330 TL kaynak ayrılırken, ödeneklerin yüzde 25'inin İl Özel İdaresi ortak alım giderleri için kesileceği bildirildi.
12.06.2026
20:21
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bingöl, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
12.06.2026
20:19
Açıkbaş`a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Açıkbaş'a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Bingöl'de uzun yıllar sivil toplum alanında aktif rol üstlenen, toplumsal uzlaşıya sunduğu katkılarla tanınan ve geçtiğimiz yıl kanser tedavisi görürken vefat ederek kenti yasa boğan eski Bingöl Kent Konseyi eski başkanı merhum Orhan Açıkbaş, düzenlenen anlamlı bir programla anıldı.
12.06.2026
19:35
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
12.06.2026
19:34
Bingöl Balı Üreticileri Birliği`nden Solhan Belediyesi`ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği'nden Solhan Belediyesi'ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği yönetimi, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı ziyaret ederek Bingöl balının geleceği, üreticilerin talepleri ve sektörde yaşanan sorunları görüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın