KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ağustos 2025 Salı
°C

Bin 362 kişi istihdam edildi

Bingöl İŞKUR İl Başkanı Güler, 2019 yılı içinde toplam bin 362 kişinin istihdam edildiğini bildirdi.

Bin 362 kişi istihdam edildi
24 TEMMUZ 2019 ÇARŞAMBA 20:28
3
2194
3
AA aa

Bingöl İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, 2019 yılı 3. Olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Onur Yeniay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2019 yılı 3. Olağan toplantısı için toplanıldığını, Bingöl'de işgücü piyasası, İstihdam,  Mesleki Eğitim, İşçi İşveren ihtiyaç ve beklentileri hakkında planlama yapmak amacıyla toplanıldığını ifade etti.

İŞKUR İl Müdürü Mehmet Fesih Güler ise yaptığı sunumda, önceki toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalarının rakamsal verileri ile sonuçları ve gerçekleşmeleri hakkında bilgi verdi. Güler, yaptığı açıklamada, “İl Müdürlüğümüzce toplam bin 362 kişi işe yerleştirilmiştir. Çeşitli mesleklerde 615 kişi mesleki eğitim kurslarına katılmıştır. İşbaşı Eğitim Programları kapsamında 138 program düzenlenerek 382 kişi bu programlardan faydalandırılmıştır. Bin 6 kişiye işsizlik sigortası maaşı bağlanmış olup 10.696.669 TL ödeme yapılmıştır. 12 bin 658 kişiye İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti verilmiştir. 694 işyeri yüz yüze ziyaret edilerek kurumsal hizmetlerimiz hakkında bilgi verilmiştir. İşverenlere, Öğrencilere ve İşsizlere yönelik olarak toplam 57 grup çalışması yapılarak kurum hizmetlerimiz, iş arama-işe yerleştirme süreci ve danışmanlık hizmetleri çerçevesinde bilgilendirme yapılmıştır. Toplum Yararına Programlar kapsamında 78 program düzenlenmiş olup 2581 kişi istihdam edilmiştir. Sosyal Çalışma Programları kapsamında 8 program düzenlenmiş olup 105 üniversite öğrencisi istihdam edilmiştir” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47673)
26 Temmuz 2019 Cuma 12:33
Tarlalar imara açılmasın depremlerde insanlar ölmesin örnek mi çeltiksuyu yibo
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47670)
26 Temmuz 2019 Cuma 10:01
ÇEVRE YOLUNDA İMARA HAYIR...
DAĞLARA KAYDIRIN GÜZELİM MEMLEKETİMİZİ DAĞLARA
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47596)
25 Temmuz 2019 Perşembe 10:43
memklekette istihdama engel olanlar poz veriyor burda çevreyolu imarını iptal edenler en az 5 bin istihdam olacağını iyi biliyordu o yalda yapılacak ticarethanelerde
12.08.2025
05:13
Bingöl`de kuyumcudan küpe çalan şahıs tutuklandı
Bingöl'de kuyumcudan küpe çalan şahıs tutuklandı
Bingöl'de bir kuyumcudan küpe çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.
12.08.2025
05:12
Bingöl Ulu Cami abdesthanesi yenileniyor
Bingöl Ulu Cami abdesthanesi yenileniyor
Bingöl Belediyesi tarafından yapılacak ihale ile yenilenecek tuvalet ve abdesthane, kısa sürede yeniden halkın kullanımına açılacak.
12.08.2025
05:12
Bingöl ova köylerinin su kullanımına nöbet ayarı
Bingöl ova köylerinin su kullanımına nöbet ayarı
Vali Usta başkanlığındaki toplantıda sulama suyunun köyler arasında adil ve verimli kullanılması amacıyla nöbetleşme sistemi uygulanması kararı çıktı.
12.08.2025
05:10
Bingöl`de toplu sünnet etkinliği
Bingöl'de toplu sünnet etkinliği
İl Sağlık Müdürü Samet Tatlı: 'Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, toplum sağlığına katkı sağlayan bu tür projeleri kararlılıkla sürdüreceğimizi vurgulamak istiyorum' dedi.
12.08.2025
05:09
Vali Usta, haftalık asayiş verilerini paylaştı
Vali Usta, haftalık asayiş verilerini paylaştı
Bir haftalık uygulamalarda 36 firarinin yakalandığı bilgisini paylaşan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ele geçirilen silah, uyuşturucu madde miktarlarını da aktardı. İşte Bingöl'de son bir haftalık asayiş verileri….
12.08.2025
05:07
Bingöl Belediyesi 14 konut ve 5 işyeri satacak
Bingöl Belediyesi 14 konut ve 5 işyeri satacak
Bingöl Belediyesi tarafından Kültür TOKİ'de 14 konut ve 5 işyerinin satışı yapılacak. 25 Ağustos 2025 günü yapılacak ihalede satışa sunulacak konut ve işyerlerine dair detaylar şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın