Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, bin kişinin çeşitli kurumlarda geçici süreliğine istihdam edileceğini bildirdi. Başvuru tarihleri ve yapılacak alımların kurumlara dağılımı şöyle;
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında bin kişinin çeşitli kurumlarda 6 ay süre ile istihdam edileceğini bildirdi.
Valilik, belediyeler ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek kişilerin 28 Ocak – 1 Şubat 2019 tarihleri arasında İl müdürlüğüne başvurmaları gerektiği belirtilirken, programın 18 Şubat'ta başlayacağı ve 16 Ağustos tarihinde de sona ereceği kaydedildi.
İstihdam edilecek kurumlar ise şu şekilde belirlendi:
“Bingöl Valiliği 10, Bingöl Belediye Başkanlığı 165, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü 40, Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü 30, Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü 10, Bingöl Emniyet Müdürlüğü 15, İl Özel İdaresi 20, Bingöl İl Müftülüğü 30, Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü 40, Genç Kaymakamlığı 50, Genç Belediye Başkanlığı 100, Solhan Kaymakamlığı 35, Solhan Belediye Başkanlığı 100, Solhan Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü 15, Karlıova Kaymakamlığı 20, Karlıova Belediye Başkanlığı 150, Adaklı Kaymakamlığı 10, Adaklı Belediye Başkanlığı 30, Kığı Kaymakamlığı 10, Kiğı Belediye Başkanlığı 10, Yedisu Kaymakamlığı 5, Yedisu Belediye Başkanlığı 10, Yayladere Kaymakamlığı 5, Yayladere Belediye Başkanlığı 10, Ilıcalar Belediye Başkanlığı 20, Sancak Belediye Başkanlığı 40 ve Arakonak Belediye Başkanlığı 20 kişi istihdam edilecek.”
bence hiç bi geliri olmayan ve aile bireylerinden hiç kimsenin maaş almadığı aileler tespit etsinler sadece onlar arasında kura çekilsin adalet bunu gerektirir İNŞALLAH düşünürler
AKP Bingöl seçimlerini kazanmak için niye bu kadar zahmete girip 1000 kişi istihdam ediyor pek anlamış değilim. Daha önceleri bakanlık yapmış biri İsmet YILMAZ bize oy verenler mahşerde muafiyet uygulayacak anlaşmalar yapmış ALLAH ile. Ak parti ye oy verenler direk cennete diyor.
seçimlere 3 aydan az bir zaman kala 6 aylık istihdam sizce Bingöl halkını aldatma ve kandırma ile seçimleri daha rahat alma durumu var ortada. Neden istihdamlar süresiz olmaz ki çünkü niyetleri başka...
Karlıova Belediyesi mevcut parti sırf seçimi kazanabilsin diye 150 kişi alıyor ha keza diğer belediyeler de öyle insanlarımızı sürekli böyle geçici işlerle oyalıyorlar kur fabrikayı ver her aileye dört beş tane çok iyi hayvan sorunu kökten çöz ama yok illa ki insanlarımız sürekli muhtaç olacak el açacak
Geçici ne ya ,kalıcı olmadıktan sonra ve bunların kim alınacağı belli torpil bizim siyasiler belirliyor ama inanın bu iş kur da sizi kurtarmiyacak seçimde sizin artık bitti Bingöl de siyasi malzemedir bu alım ama boş çıkan bile size oy yine vermiyecek
arkadaşlar kalıcı iş olacaktı 5000 e yakın insan sürekli çalışacaktı projeleri gördükleri halde bazılarının sırf canı istemedi diye çevreyolu imarını ertelediler başka şehirlerde yatırım yapanı baş tacı ederler bingölde yatırım yapana engel olurlar benim gördüğüm başımızda bu adamlar olana kadar bu memleketten hiç birşey olmaz
Bingöl iş kurumu Bingöl'de güvenilmez kurumların başinda yer alıyor ne çevirdiği belli değil birinci işkur ikincisi Fırat Tedaş mıdır aksa midir ne p.. tur bunlar Bingöl'de güvenilmez iki kurumdur
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in talimatıyla, terör suçlarına ilişkin soruşturmaların daha etkin, koordineli ve uzmanlaşmış şekilde yürütülmesi amacıyla tüm il Cumhuriyet başsavcılıkları bünyesinde müstakil 'Terör Suçları Soruşturma Büroları' kurulmasına karar verildi.
21.07.2026
00:03
Suudi Arabistan'dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
20.07.2026
23:51
Cevdet Yılmaz: 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yanında olmaya devam edeceğini belirterek, 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır' dedi.
20.07.2026
23:50
Çakan, Ağrı'daki görevine başladı
Bingöl İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Abdulhaluk Çakan, düzenlenen devir teslim töreniyle yeni görevine başladı.
20.07.2026
10:24
Bingöl'de jandarmadan bir haftada 7 tutuklama
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10-17 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi yakalanarak tutuklandı. Aynı dönemde gerçekleştirilen 17 olayda 6 bin 905 kök kenevir, 521 gram esrar ve 1 tabanca ele geçirildi.
20.07.2026
10:13
Motorine bir zam daha! Bu gece pompaya yansıyacak
ABD-İran arasındaki saldırılar nedeniyle petrol fiyatlarındaki artış, akaryakıta zam olarak yansıyor. Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 1 lira 12 kuruş zam yapılması bekleniyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın