KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2025 Pazar
°C

Bingiad'dan bingöl akut'a plaket

Van'daki 5.6 büyüklüğündeki depremde kurtarma ekibi olarak ilk oraya geçerek enkaz altında kalan vatandaşlara müdahalede bulunan Bingöl AKUT'a, Bingöl Girişimci İş Adamları Derneği (BİNGİAD)'nden plaket takdim edildi.

Bingiad`dan bingöl akut`a plaket
05 ARALIK 2011 PAZARTESİ 04:42
0
1739
0
AA aa

Depremde gösterdikleri üstün başarıdan dolayı Bingöl AKUT'un yanlarında olduklarını göstermek için bu plaketi takdim ettiğini söyleyen BİNGİAD Başkanı Medeni Arifoğlu, "Daha önceleri de BİNGİAD olarak Bingöl Akut'a çeşitli yardımlarda bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Van depreminde 7 vatandaşımızın sağ kurtarılmasına vesile olan bu arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi borç bilir, şükranlarımızı sunarız." dedi.

Bingöl AKUT Başkanı Ahmet Ateş ise bu ziyaretin kendilerini çok duygulandırdığını dile getirerek, "Sizler bize olan desteklerinizi belli ettiğiniz süre içerisinde Allah'ın izni ile daha güzel işler çıkartırız." diye konuştu.

Ateş, AKUT'un faaliyetleri ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bingöl AKUT olarak 10 Kasım 2002'de faaliyet göstermeye başladık. Bu süreç içerisinde toplamda 168 vatandaşımızın hayatta kalmasına vesile olduk. Depremlerde, trafik kazalarında, boğulma olaylarında ya da kar nedeni ile ulaşıma kapanmış dağ köylerinde vatandaşların yardımına koşmayı bir borç bildik. Profesyonel olarak dağcılarımız, dalgıçlarımız vb. gibi arkadaşlarımız mevcuttur. Kısacası her türlü doğal afetlerle mücadele edebilecek ekibimiz ve donanımımız vardır."

Ateş, konuşmadan sonra BİNGİAD Başkanı Medeni Arifoğlu'na çeşitli hediyeler vererek, teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın