KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2026 Perşembe
°C

Bingöl, aday adaylığını açıkladı

Bingöl Eski İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şahin Bingöl, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)'nden Bingöl Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Bingöl, aday adaylığını açıkladı
09 MART 2011 ÇARŞAMBA 08:44
0
3974
6
AA aa

03 Kasım 2002 ve 22 Temmuz 2007 yıllarında yapılan genel seçimlerinde de aday adayı olan Bingöl Eski İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şahin Bingöl, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde de aday adayı olacak.


Bingöl, AK Parti'den Bingöl Milletvekilliği için aday adayı olabilmek için İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinden istifa etti.
“Biz insan odaklı hizmeti sevenlerdeniz” diyen Bingöl, insanlarla bire bir görüşmeyi seven biri olduğunu ifade ederek, “Milletle bütünleşmeyi seven biriyim. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisi şerifinden yola çıkarak Ak Parti misyon ve vizyonunu tüm Bingöllü milletimize anlatmaya çalışacağım. Önemli olan insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir.

Cumhuriyet tarihinden itibaren Karlıova İlçesine Milletvekili adaylığı hakkı tanınmamıştır. Bizde bu hakkı Ak Partide arayacağız. Çünkü partimizin adı adalettir. Bizde temsilde hak ve adalet istiyoruz. Kalkınma istiyoruz çünkü Ak Parti'nin misyonu ve vizyonu Adalet ve Kalkınmadır. Kimden sorulursa derki bir Vekil hakkı Karlıova'ya verilmelidir. Karlıova'yı Yedisu, Yayladere, Adaklı, Kıği, Sancak ve Ilıcalar bölgesi desteklemektedir ve tüm Bingöl milleti desteklemektedir. İnşallah tüm Bingöllü milletimizle beraber bir Adalet ve Kalkınma hamlesi üzerinden çalışmalarımızı yapacağız. Bu vesileyle 12 Haziran 2011 Seçimlerinin tüm Milletimize özellikle tüm Bingöllü milletimize hayırlar ve adalet getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, tüm milletimize saygı, sevgi, hürmetlerimi ve şükranlarımı sunarım” dedi.


ŞAHİN BİNGÖL KİMDİR?
1968 yılında Karlıova'da Doğdu. Liseyi Karlıova'da bitirdikten sonra, Diyarbakır Sağlık Koleji ve ardından İşletme Fakültesini bitirdi. 1991 yılında kamu görevine başladı.
Ankara SSK gibi önemli Kurumlarda görev yaptı. 10 yıldan beri Bingöl İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevini 7 Mart 2011 tarihine kadar yürütmekte idi. Evli ve bir çocuk babası olup, az derecede İngilizce bilmektedir. 


 

.



 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mehmetay (@Misafir_2454)
10 Mart 2011 Perşembe 19:32
şahin her seçim de oynadığın oyunu artık kimse yemiyor farkında değil misin?
3 bin tl ye artık makam ,mevki satmıyorlar zaten sana karlıovadan 1 oy bile çıkmayacağını sende akrabalarında biliyorlar, bilmeyenler sadece bingöldekilerdi artık onlarda bunun farkında
eski makamını artık rüyanda görürsün
Mehmet sahin (@Misafir_2439)
09 Mart 2011 Çarşamba 16:21
Karer bdp diye bir parti yok unutun gitsin hayal pesinde kosmayin.. Gercek yuzleri ortaya cikti zaten!! Sahin bey cok geteksiz bir davranis bence aday adayliginiz.. 3 bin tlniz cebinizde kalsaydi :))
oy oy (@Misafir_2437)
09 Mart 2011 Çarşamba 15:35
şahin bey i okumaya başladıktan sonra aralıksız 5 dakikadır gülüyorum:)). ve yazar Aziz Nesin e allah rahmet eylesin diyorum.büyük bir düşünürmüşsün aziz nesin.
GILGAMIŞ34 (@Misafir_2435)
09 Mart 2011 Çarşamba 12:01
SİZ ÖNCELİKLE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE MÜDÜR YARDIMCILIĞI YAPMIŞ OLDUĞUNUZ DÖNEMLERDE BİR ÇOK HAKSIZLIK YAPMIŞ BİRİSİNİZ BUĞÜN KALMIŞ HADİS OKUYUP HAK VE ADALATTEN BAHS EDİYORSUNUZ BU SÖYLEDİKLERİNİZE KARGALAR BİLE GÜLER.BİRDE KALKMIŞ KUZEY BÖLGELERİNİN MİLLİYETÇİLİĞİNİ YAPIYORSUNUZ .EYER ORALARA MİLLET VEKİLLİĞİ VERİLSEDE O SİZ OLAMAZSINIZ ÇÜNKÜ BU KAPASİTEDE VE YETERLİKTE BİRİ DEYİLSİNİZ.AYRICA DİYARBAKIR SAĞLIK KOLEJİNDEN MEZUN OLDUĞUNUZU SÖYLÜYORSUNUZ BEN SAĞLIK KOLEJİNİN OLMADIĞINI BİLİYORUM.
karer (@Misafir_2432)
09 Mart 2011 Çarşamba 11:22
Cewlik halki oylarini t.c' nin kuklalarina vermesin. Efendilerine hizmet edenler halkini satarlar. Oylarinizi bir makarnaya,bir kilo caya degismeyin. Oy namustur. Biz Cewlik halki o kadar ucuz olmamaliyiz. Oylarimizi bizi ve degerlerimizi temsil eden BDP vermeliyiz. Ozgur gelecegimizi kendimiz belirlemeliyiz. Nasilki bir Filistinli oylarini bir Israil partisine vermiyorsa Cewlik ve Kurt halkida oylarini turk partilerine vermemeli.
Tum oylar kendi halkimiza...BIJI BDP
Hanefi B. (@Misafir_2431)
09 Mart 2011 Çarşamba 09:01
Yakışır....... Şahin beye BAŞARILAR DİLERİM.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın