KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Eylül 2026 Cumartesi
°C

Bingöl, aday adaylığını açıkladı

Bingöl Eski İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şahin Bingöl, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)'nden Bingöl Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Bingöl, aday adaylığını açıkladı
09 MART 2011 ÇARŞAMBA 08:44
0
4312
6
AA aa

03 Kasım 2002 ve 22 Temmuz 2007 yıllarında yapılan genel seçimlerinde de aday adayı olan Bingöl Eski İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şahin Bingöl, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde de aday adayı olacak.


Bingöl, AK Parti'den Bingöl Milletvekilliği için aday adayı olabilmek için İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinden istifa etti.
“Biz insan odaklı hizmeti sevenlerdeniz” diyen Bingöl, insanlarla bire bir görüşmeyi seven biri olduğunu ifade ederek, “Milletle bütünleşmeyi seven biriyim. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisi şerifinden yola çıkarak Ak Parti misyon ve vizyonunu tüm Bingöllü milletimize anlatmaya çalışacağım. Önemli olan insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir.

Cumhuriyet tarihinden itibaren Karlıova İlçesine Milletvekili adaylığı hakkı tanınmamıştır. Bizde bu hakkı Ak Partide arayacağız. Çünkü partimizin adı adalettir. Bizde temsilde hak ve adalet istiyoruz. Kalkınma istiyoruz çünkü Ak Parti'nin misyonu ve vizyonu Adalet ve Kalkınmadır. Kimden sorulursa derki bir Vekil hakkı Karlıova'ya verilmelidir. Karlıova'yı Yedisu, Yayladere, Adaklı, Kıği, Sancak ve Ilıcalar bölgesi desteklemektedir ve tüm Bingöl milleti desteklemektedir. İnşallah tüm Bingöllü milletimizle beraber bir Adalet ve Kalkınma hamlesi üzerinden çalışmalarımızı yapacağız. Bu vesileyle 12 Haziran 2011 Seçimlerinin tüm Milletimize özellikle tüm Bingöllü milletimize hayırlar ve adalet getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, tüm milletimize saygı, sevgi, hürmetlerimi ve şükranlarımı sunarım” dedi.


ŞAHİN BİNGÖL KİMDİR?
1968 yılında Karlıova'da Doğdu. Liseyi Karlıova'da bitirdikten sonra, Diyarbakır Sağlık Koleji ve ardından İşletme Fakültesini bitirdi. 1991 yılında kamu görevine başladı.
Ankara SSK gibi önemli Kurumlarda görev yaptı. 10 yıldan beri Bingöl İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevini 7 Mart 2011 tarihine kadar yürütmekte idi. Evli ve bir çocuk babası olup, az derecede İngilizce bilmektedir. 


 

.



 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mehmetay (@Misafir_2454)
10 Mart 2011 Perşembe 19:32
şahin her seçim de oynadığın oyunu artık kimse yemiyor farkında değil misin?
3 bin tl ye artık makam ,mevki satmıyorlar zaten sana karlıovadan 1 oy bile çıkmayacağını sende akrabalarında biliyorlar, bilmeyenler sadece bingöldekilerdi artık onlarda bunun farkında
eski makamını artık rüyanda görürsün
Mehmet sahin (@Misafir_2439)
09 Mart 2011 Çarşamba 16:21
Karer bdp diye bir parti yok unutun gitsin hayal pesinde kosmayin.. Gercek yuzleri ortaya cikti zaten!! Sahin bey cok geteksiz bir davranis bence aday adayliginiz.. 3 bin tlniz cebinizde kalsaydi :))
oy oy (@Misafir_2437)
09 Mart 2011 Çarşamba 15:35
şahin bey i okumaya başladıktan sonra aralıksız 5 dakikadır gülüyorum:)). ve yazar Aziz Nesin e allah rahmet eylesin diyorum.büyük bir düşünürmüşsün aziz nesin.
GILGAMIŞ34 (@Misafir_2435)
09 Mart 2011 Çarşamba 12:01
SİZ ÖNCELİKLE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE MÜDÜR YARDIMCILIĞI YAPMIŞ OLDUĞUNUZ DÖNEMLERDE BİR ÇOK HAKSIZLIK YAPMIŞ BİRİSİNİZ BUĞÜN KALMIŞ HADİS OKUYUP HAK VE ADALATTEN BAHS EDİYORSUNUZ BU SÖYLEDİKLERİNİZE KARGALAR BİLE GÜLER.BİRDE KALKMIŞ KUZEY BÖLGELERİNİN MİLLİYETÇİLİĞİNİ YAPIYORSUNUZ .EYER ORALARA MİLLET VEKİLLİĞİ VERİLSEDE O SİZ OLAMAZSINIZ ÇÜNKÜ BU KAPASİTEDE VE YETERLİKTE BİRİ DEYİLSİNİZ.AYRICA DİYARBAKIR SAĞLIK KOLEJİNDEN MEZUN OLDUĞUNUZU SÖYLÜYORSUNUZ BEN SAĞLIK KOLEJİNİN OLMADIĞINI BİLİYORUM.
karer (@Misafir_2432)
09 Mart 2011 Çarşamba 11:22
Cewlik halki oylarini t.c' nin kuklalarina vermesin. Efendilerine hizmet edenler halkini satarlar. Oylarinizi bir makarnaya,bir kilo caya degismeyin. Oy namustur. Biz Cewlik halki o kadar ucuz olmamaliyiz. Oylarimizi bizi ve degerlerimizi temsil eden BDP vermeliyiz. Ozgur gelecegimizi kendimiz belirlemeliyiz. Nasilki bir Filistinli oylarini bir Israil partisine vermiyorsa Cewlik ve Kurt halkida oylarini turk partilerine vermemeli.
Tum oylar kendi halkimiza...BIJI BDP
Hanefi B. (@Misafir_2431)
09 Mart 2011 Çarşamba 09:01
Yakışır....... Şahin beye BAŞARILAR DİLERİM.
04.09.2026
23:44
Zıktê Sürkap`tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürkap'tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zıktê Sürkap), Murat Okuma Salonu gibi eğitim odaklı çalışmalarının ardından kuruluşunun 6'ncı yılına girerken öğrencilere burs desteği sağlama kararı aldı. Platform, gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sunmayı ve toplumsal dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.
04.09.2026
23:43
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
BDDK'nın tasarruf finansman şirketlerine yönelik yeni düzenlemeleri 1 Ekim 2026'da yürürlüğe girecek. Yeni dönemde sözleşme sayısından finansman limitlerine, yüksek tutarlı sözleşmelerden şirketlerin fon kullanımına kadar birçok alanda değişiklik uygulanacak.
04.09.2026
23:42
Bingöl`de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl'de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bağımlılıkla mücadele ve iyileştirme kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, denetimli serbestlik hizmetinden yararlanan bireylerin Sağlıklı Hayat Merkezi hizmetlerinden faydalanması ve sosyal uyum süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.
04.09.2026
23:40
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik`ten `kalite` vurgusu
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik'ten 'kalite' vurgusu
Karlıova Aşağı Yağmurlu Grup Yolu'nda devam eden BSK asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Valisi Cahit Çelik, çalışmaların planlanan takvim içinde ve yüksek kalite standardıyla tamamlanması talimatını verdi.
04.09.2026
23:38
AK Parti`den Bingöl`ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti'den Bingöl'ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti Bingöl Milletvekilleri ve İl Teşkilatı, kent merkezi ve ilçelerde tamamlanan, devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarını açıkladı. Çalışmada yeni hastaneden uzman hekim kadrolarına kadar çok sayıda yatırım başlığı yer aldı.
04.09.2026
23:37
BİNAŞ`tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt:
BİNAŞ'tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt: 'Dava süreci henüz sona ermedi'
BİNAŞ Yönetim Kurulu, Bingöl Valiliği'nin Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait taşınmazların satış sürecine ilişkin açıklamasına cevap verdi. Yönetim, yerel mahkeme kararının kesinleşmediğini ve istinaf incelemesinin sürdüğünü belirterek, satışların hukuka uygunluğunun yalnızca mahkeme kararına atıfla kesinleşmiş gibi sunulamayacağını savundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın