KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mart 2026 Çarşamba
°C

Bingöl adliyesi'nden eğitime anlamlı katkı

Bingöl Adliyesi, Bingöl merkezde bulunan 100.Yıl İlköğretim Okulu'na çalışır halde olan 22 adet bilgisayar yardımında bulundu. Okul yöneticileri de öğrencilere böylesi güzel ve anlamlı yardımda bulunan Bingöl Adliyesi yetkililerine teşekkürü unutmadı.

Bingöl adliyesi`nden eğitime anlamlı katkı
09 AĞUSTOS 2011 SALI 01:27
0
3368
1
AA aa

Bingöl Adliyesi tarafından 100.Yıl İlköğretim Okulu'na hibe edilen 22 adet bilgisayar okul yöneticilerine teslim edildi. Okulun bilgisayar laboratuarında ğrencilere hizmet vermek üzere gönderilen bilgisayarlar, okul idarecileri tarafından teslim alındı. Bingöl'ün en büyük ilköğretim okullarından biri olan ve aynı zamanda en çok öğrencisi olan okullardan biri olan 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun idarecileri, öğrencileri unutmayıp anlamlı ve örnek bir davranış sergileyen Bingöl Adliyesi yetkililerine sonsuz teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Okul idarecileri, "Eğitime yapılan her yardım geleceğe ve insanlığa yapılan yatırımdır. Bingöl Adliyesi yetkililerinin bu güzel davranışlarından dolayı kendi adımıza ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sipi (@Misafir_6061)
09 Ağustos 2011 Salı 18:31
Yüzüncü Yıl'da zaten iki tane bilgisayar laboratuvarı var. Turgut Özal İÖO'da heç bi bişey yok. Toplam koskocaman okulda 4 tane bilgisayar var. Öğretmenlerin işi olsa bilgisayarda bekliyorlar ki müdürün bilgisayarla işi bitsin. O kadar düşüncelisiniz oraya bağışlayaydınız. Ya da daha iyisi (hiç yoktan) 100 yıldaki eski bilgisayarları Turgut Özal'a verin. Hiç olmazsa çocuklar bilgisayar görsünler :)
11.03.2026
03:18
Bingöl`de APP Plaka Yoğunluğu!
Bingöl'de APP Plaka Yoğunluğu!
Bingöl'de APP plaka kullanan araç sahipleri, cezai uygulamalar öncesinde plakalarını değiştirmek için Şoförler ve Otomobilciler Odası'na akın ediyor. Günlük sınırlı sayıda plaka basılırken yoğunluk nedeniyle randevu sistemi uygulanıyor.
11.03.2026
03:17
Bingöl Belediyesi`nin Gazze iftarları başladı
Bingöl Belediyesi'nin Gazze iftarları başladı
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Gazze'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik iftar hizmeti başlattı. Kurulan aşevinde her gün yaklaşık 1.000 kişiye sıcak yemek ikram ediliyor.
11.03.2026
03:14
Akaryakıta Zam Üstüne Zam!
Akaryakıta Zam Üstüne Zam!
İran savaşıyla birlikte yükselen petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Dün gece benzin ve motorine zam gelirken, bu gece yarısı benzinin litre fiyatı bir kez daha arttı. Bingöl'de akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi. İşte güncel tablo…!
11.03.2026
03:13
Kırsalda Bereket Projesi Başlıyor
Kırsalda Bereket Projesi Başlıyor
Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsalda üretimi artırmak amacıyla 'Kırsalda Bereket Küçükbaş Hayvancılığa Destek Projesi'ni hayata geçiriyor. 2026–2028 yıllarını kapsayan proje kapsamında Türkiye genelinde 150 bin baş küçükbaş hayvan üreticilere dağıtılacak.
11.03.2026
03:12
Van`da Bingöllüler İftar Sofrasında Buluştu
Van'da Bingöllüler İftar Sofrasında Buluştu
Van Bingöl Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencileri iftar sofrasında buluştu.
11.03.2026
03:11
Maliye Sendikası Bingöl üyeleri iftarda buluştu
Maliye Sendikası Bingöl üyeleri iftarda buluştu
Maliye Sendikası Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında maliye çalışanları Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi. Programda birlik, dayanışma ve mesleki dayanışma vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın