KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Bingöl AFAD duyurdu! İtiraz için 15 günlük süre tanındı

Hak sahiplerinin, 07-21 Nisan 2025 tarihleri arasında E-Devlet üzerinden Bingöl İli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bizzat kendileri veya kanuni vekilleri vasıtasıyla resmi itiraz müracaatlarını yapmaları gerekiyor.

Bingöl AFAD duyurdu! İtiraz için 15 günlük süre tanındı
08 NİSAN 2025 SALI 05:37
0
2063
1
AA aa

Bingöl Valiliği, 6 Şubat depremleri sonrası alınan hak sahipliği müracaatlarının değerlendirildiği komisyonlarca muhtarlıklara gönderilen listelerde hak sahipliği uygun görülmeyenlere 15 günlük süreyle itiraz hakkı tanındığını duyurdu.

Yeniden hasar tespiti yapılmayacak ve yeni hak sahipliği başvurusu alınmayacağı vurgusunun yapıldığı duyuruda, şu bilgi ve görüşlere yer verildi;

“06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem afetlerin nedeniyle yürütülen Hak Sahipliği çalışmaları kapsamında afetzede olan vatandaşlarımızdan 21-22 Kasım 2024 ve 30-31 Ocak 2025 tarihlerin arasında alınan Talep ve Taahhütnameler, Mahalli Hak Sahipliği Komisyonlarımızca değerlendirilmiş olup Komisyon Kararları mahallinde ilan edilmek üzere ilgili köy ve mahalle muhtarlıklarına teslim edilmiştir.

Bu kapsamda hak sahipliği uygun görülmeyen (Ret) ve itirazda bulunmak isteyen vatandaşlarımız için 07-21 Nisan 2025 tarihleri arasında itiraz başvurusu yapabilmeleri için 15 günlük ek süre verilmiştir.

Hak sahipleri, 07-21 Nisan 2025 tarihleri arasında E-Devlet üzerinden Bingöl İli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bizzat kendileri veya kanuni vekilleri vasıtasıyla resmi itiraz müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.

Müracaatların tamamlanması ile birlikte ilgili mevzuat gereğince oluşturulacak Hak Sahipliği İnceleme Komisyonları, sunulan belgeler ve kanuni hak sahibi olma koşullarını dikkate alarak hak sahipliği kabul edilenleri ve hak sahipliği kabul edilmeyenleri belirleyecektir.

NOT: Yeniden hasar tespiti yapılmayacak ve yeni hak sahipliği başvurusu alınmayacaktır.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113993)
08 Nisan 2025 Salı 13:49
Hak sahiplerine TOKİ ne zaman yapılacak
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın