KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ekim 2026 Pazartesi

Bingöl Balını ve Kavurmasını Tanıttı

TBMM'de milletvekili kayıtları devam ediyor. Milletvekilleri kayıt sırasında ikram yarışına girdi. Bingöl Milletvekili Berdibek, Bingöl'ün bal ve kavurmasıyla meşhur bir il olması için her yıl yaptığı dağıtımı bundan sonra da yapacağını söyledi.

Bingöl Balını ve Kavurmasını Tanıttı
31 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA 17:38
20
3478
4
AA aa

28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemlerine devam edildi. Kayıt yaptırmaya gelen milletvekilleri ikram yarışına girdi.

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Meclis'e giderek kaydını yaptırdı. Berdibek'e, Genç Belediye Başkanı M.Zeki Dirik ve Ilıcalar Belediye Başkanı M.Akif Günerigök eşlik etti.

Kayıt öncesi Bingöl'den götürülen organik bal ve kavurmaları ikram edip bal ve kavurmanın tanıtımını yapan Milletvekili Berdibek, Bingöl'ün bal ve kavurmasıyla meşhur bir il olması için her yıl yaptığı dağıtımı bundan sonra da yapacağını söyledi.

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ise, bal denince insanların aklına Şemdinli balının ya da Hizan balının geldiğini söyleyerek, “Buna rağmen Bingöl balı kendi dalında son derece iddialı olmakla beraber bin bir çiçeğin oluştuğu bir yerde artık standartlarını aşmış, dünyada bir numara olmuş bir baldır. Bu bizim değil, dünyadaki 168 ülke arasında birinci seçilen bir baldır. Kaliteyi ortaya koymak demektir bu. Bizim ortaya koyduğumuz bir bal değildir, bunun bir analizi var. Bu tahlile gidiyor, dünyada yapılan tahlillerde en son İngiltere'de dünya birincisi, Hindistan'da da ikinci oldu. Kilo fiyatı baldan bala değişiyor” diye konuştu.

Kavurmanın da Bingöl'e has bir tadı olduğunu ifade eden Berdibek, Bingöl olarak kavurmada da iddialı olduklarını vurguladı.

Tüm basın mensuplarına soğuk kavurma ikram eden Berdibek, Bingöl balını da basın mensuplarına eliyle yedirdi.

Haberin videosunu sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz...

 

TWİTTER: https://twitter.com/BingolOnline/status/1663920484684029953 

FACEBOOK: hhttps://www.facebook.com/Bingolonline12/videos/920176892609792

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102264)
01 Haziran 2023 Perşembe 19:16
Bune hergün bal üniversite eğimin belediye egmin ... daha egmin ve kavurma yemiyorum....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102263)
01 Haziran 2023 Perşembe 17:59
Yuzde 68 oy almis 4 gun geçmedi ekmek 8 lira oldu.. Bu milleti anlamak gercekten güç..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102247)
31 Mayıs 2023 Çarşamba 21:28
Bir Memleket düşünün ki orada işsizlik had safhada iken ekonomik ve sosyal kültürel anlamda gelişim değişim sorunlarını çözme gerekliliği varken bütün bunları bir kenara bırakıp olağanüstü yakın çevreye verilen ihaleler yapılan torpiller ve bunun yanında bir 'de o memleketin milletvekili Bal reklamı yapıyor olsun. Mecliste Bingöl'ün sorunlarını bir kere dahi dile getirmiyor olsun ama kaç dönemdir sürekli kazanıyor olsun..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102245)
31 Mayıs 2023 Çarşamba 19:14
Bingöl Balınının değil,kendi reklamını yapıyor.
05.10.2026
00:25
Karlıova`da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Karlıova'da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Toklular At Yarışları, farklı illerden gelen 40 yarışmacının mücadelesine sahne oldu. Yarışların ardından Bingöl Valisi Cahit Çelik ata binerek yarış alanında tur atarken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.
05.10.2026
00:23
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST`te Türkiye birincisi oldu
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST'te Türkiye birincisi oldu
TEKNOFEST Güneydoğu için Şanlıurfa'da bulunan Bingöllü öğrenciler, Yer Bilimleri alanında hazırladıkları projeyle Türkiye birinciliği elde etti. Hasan Fırat Kaçmaz ve Muhammed Server Bekil'in birincilik ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.
05.10.2026
00:22
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden `13 saatlik bekleme` iddiası
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden '13 saatlik bekleme' iddiası
Bingöl'ün Genç ilçesinde odun keserken ayağını hızar testeresine kaptıran 39 yaşındaki Mustafa Pirinci'nin iki parmağı koptu. Ailesi, yaralının farklı sağlık kuruluşları arasındaki sevk sürecinde yaklaşık 13 saat ameliyat beklediğini ve bu nedenle parmaklarının kurtarılamadığını ileri sürdü.
05.10.2026
00:20
12 Bingölspor Adana`da son bölümde yıkıldı: 1-0
12 Bingölspor Adana'da son bölümde yıkıldı: 1-0
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor, Adana 01 FK deplasmanında uzun süre golsüz eşitliği korudu ancak maçın son bölümünde kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, sezonun 5. haftasını puansız tamamladı.
05.10.2026
00:18
Ölen gencin ailesi:
Ölen gencin ailesi: 'İhmali olanlar hesap vermeli!'
Solhan'da okul pansiyonundaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdülkerim Demir'in ölümüyle ilgili gözler yürütülen adli ve idari soruşturmaya çevrildi. Aile, kazada ihmali bulunanların ortaya çıkarılmasını ve sorumluların hesap vermesini istiyor.
05.10.2026
00:17
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde okulun mutfağındaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdulkerim Demir, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın