KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mart 2026 Cumartesi
°C

Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı

Bayraktar; 'Basın emekçilerinin sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, Bingöl Basın Konseyi olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.

Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
21 OCAK 2026 ÇARŞAMBA 13:28
3
1027
0
AA aa

Bingöl Basın Konseyi ile DEVA Diş Kliniği arasında, konsey üyeleri ve ailelerinin indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanmasını sağlayacak iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, DEVA Diş Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi M. Şiyar Yaçın ile Basın Konseyi Başkanı Hakim Bayraktar tarafından imza altına alındı. İmza töreninde Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Önal da hazır bulundu.

Protokol kapsamında Basın Konseyi üyeleri ve birinci derece yakınları, DEVA Diş Kliniği'nde belirlenen oranlarda özel indirimli diş sağlığı hizmetlerinden faydalanabilecek.

“Basın emekçilerine katkı sunmak bizler için memnuniyet verici”

İmza töreninde konuşan Bingöl Basın Konseyi Başkanı Hakim Bayraktar, basın mensuplarının yoğun ve stresli çalışma koşulları içerisinde sağlık hizmetlerine erişiminin önemine dikkat çekti

“Basın Konseyi olarak üyelerimizin sosyal ve mesleki anlamda desteklenmesini son derece önemsiyoruz. Bu çerçevede yürüttüğümüz görüşmelerin olumlu sonuçlanması bizim için memnuniyet verici. Basın emekçileri, toplumun gözü kulağıdır. Onların sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, konsey olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Bayraktar, benzeri kurumlar arası iş birliklerinin meslek grupları için önemli kazanımlar sağladığını belirterek, anlaşmanın hem basın camiasına hem de kentteki sağlık hizmetlerinin çeşitlenmesine katkı sunacağını ifade etti.

“Topluma hizmet eden kesimlere katkı sunmayı görev biliyoruz”

DEVA Diş Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi M. Şiyar Yaçın ise protokolün kurumları adına değerli bir adım olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Topluma hizmet eden, kamu görevini fedakârca yürüten basın mensuplarını desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Diş sağlığı, yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bir alan. Bu nedenle Basın Konseyi üyelerinin ve ailelerinin daha kolay ve avantajlı koşullarda hizmet almasına katkıda bulunmak bizim için bir görevdir. Bu iş birliğinin uzun yıllar sürecek güzel bir birlikteliğin başlangıcı olmasını diliyorum.”

Yaçın, sağlık sektöründeki kurumların meslek gruplarıyla gerçekleştirdiği iş birliklerinin toplumsal faydayı artırdığına dikkat çekerek, “Bingöl'de böyle anlamlı bir protokolün parçası olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova`da Trafik Cezası Tartışması!
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen 180 Bin TL'lik rekor trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:57
FKA`ya personel alımı başvuruları başladı
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın