Bingöl de Acil ele alınması gereken işler 1 kentsel dönüşüm 2 trafik 3 imar planı 4 çevre düzenlemesi 5 sağlı sollu kervansaraya kadar imara açılması bu şehir bir caddeye sıkışmış sehir artık bu yoğunluğu kaldırmıyor
MEZRÊ Faki'nin arkasındaki ormanlık alanı her önüne gelen bir kulübe yapıp ormanı tel örgü çekerek işgal etmiş. Biri onlarca dönümlük meşe alanlarına tel örmüş. El insaf. Şehirde hiç kimsenin sessi çıkmıyor bu talana karşı. Ama garibana çökmek kolay. Basının halka çevreye vs. karşı sorumlulukları var. Lütfen bunları gündeme getirin. Kim bunlar. Ormanı işgal etmek kolay değil ama birileri bunu kolaylıkla yapabiliyorsa gücünü bir meşruiyet kaynağından alıyordur.
Sayın başkanım arabalar için yol yapıyorsunuz ama;B ingölde bisikletin yolları neden yapılmıyor.Araba değil bisiklet sürmek istiyoruz.Çok mu zor yapmak?sizden ricam şehrin her tarafına acil bisiklet yolları yapmanız.kimsenin umrunda değil bu konuya.encümenler ne iş yapar ihale dışında sorulur
Bingöl'de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Kovan başı verim düşüklüğünün nedenlerini araştırarak çözüm yolları geliştirmeyi amaçlayan proje için Bingöl Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında eğitim ve danışmanlık sözleşmesi imzalandı.
26.01.2026
23:36
Vali Çelik'ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Karla mücadele sırasında saldırıya uğrayan İl Özel İdaresi personeli Serhat Bürkek'i evinde ziyaret eden Vali Cahit Çelik, 'Personelimizin işini kolaylaştıracak destek ve anlayışı bekliyoruz' dedi.
26.01.2026
17:01
Bingöl'de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile KADEM Bingöl Temsilciliği, kadın yükümlülerin eğitim, rehberlik ve sosyal destek faaliyetleriyle topluma yeniden kazandırılmasını amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı.
26.01.2026
16:47
Hesarek Kayak Merkezi'nde Sömestr Yoğunluğu
Bingöl'ün gözde kış turizm noktası Hesarek Kayak Merkezi, yarı yıl tatiliyle birlikte hem şehir içinden hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı. Karın keyfini çıkarmak isteyenler pistleri doldurdu.
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın