Bingöl de Acil ele alınması gereken işler 1 kentsel dönüşüm 2 trafik 3 imar planı 4 çevre düzenlemesi 5 sağlı sollu kervansaraya kadar imara açılması bu şehir bir caddeye sıkışmış sehir artık bu yoğunluğu kaldırmıyor
MEZRÊ Faki'nin arkasındaki ormanlık alanı her önüne gelen bir kulübe yapıp ormanı tel örgü çekerek işgal etmiş. Biri onlarca dönümlük meşe alanlarına tel örmüş. El insaf. Şehirde hiç kimsenin sessi çıkmıyor bu talana karşı. Ama garibana çökmek kolay. Basının halka çevreye vs. karşı sorumlulukları var. Lütfen bunları gündeme getirin. Kim bunlar. Ormanı işgal etmek kolay değil ama birileri bunu kolaylıkla yapabiliyorsa gücünü bir meşruiyet kaynağından alıyordur.
Sayın başkanım arabalar için yol yapıyorsunuz ama;B ingölde bisikletin yolları neden yapılmıyor.Araba değil bisiklet sürmek istiyoruz.Çok mu zor yapmak?sizden ricam şehrin her tarafına acil bisiklet yolları yapmanız.kimsenin umrunda değil bu konuya.encümenler ne iş yapar ihale dışında sorulur
Bingöl'e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
05.12.2025
16:55
Vali Usta'dan Sert Uyarı: 'Böyle gelmiş böyle gitmeyecek!'
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ciddi şikâyetler ve yönetim zafiyetlerini masaya yatıran Vali Usta, tüm sağlık yöneticilerine net bir uyarı yaptı: 'Görevler eksiksiz yerine getirilecek!''
05.12.2025
16:32
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın