Bingöl de Acil ele alınması gereken işler 1 kentsel dönüşüm 2 trafik 3 imar planı 4 çevre düzenlemesi 5 sağlı sollu kervansaraya kadar imara açılması bu şehir bir caddeye sıkışmış sehir artık bu yoğunluğu kaldırmıyor
MEZRÊ Faki'nin arkasındaki ormanlık alanı her önüne gelen bir kulübe yapıp ormanı tel örgü çekerek işgal etmiş. Biri onlarca dönümlük meşe alanlarına tel örmüş. El insaf. Şehirde hiç kimsenin sessi çıkmıyor bu talana karşı. Ama garibana çökmek kolay. Basının halka çevreye vs. karşı sorumlulukları var. Lütfen bunları gündeme getirin. Kim bunlar. Ormanı işgal etmek kolay değil ama birileri bunu kolaylıkla yapabiliyorsa gücünü bir meşruiyet kaynağından alıyordur.
Sayın başkanım arabalar için yol yapıyorsunuz ama;B ingölde bisikletin yolları neden yapılmıyor.Araba değil bisiklet sürmek istiyoruz.Çok mu zor yapmak?sizden ricam şehrin her tarafına acil bisiklet yolları yapmanız.kimsenin umrunda değil bu konuya.encümenler ne iş yapar ihale dışında sorulur
Bingöl'de bir iş yerinden çalınan 234 paket sigarayla yakalanan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.07.2026
19:26
Gündoğdu Kavşağı'nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl merkez Gündoğdu Kavşağı'nda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
30.07.2026
19:08
3. Kısım Sanayi Sitesi'nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
501 iş yerinden oluşan ve bunlardan 200'ünün faaliyete başladığı 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde, geçen yıl 3 bin 600 metrelik sıcak asfalt tamamlanırken, bu yıl kalan 11 kilometrelik yol ağının bitirilmesi hedefleniyor.
30.07.2026
12:06
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
Solhan'da Yakup Koçak'a ait 25 arı kovanının kundaklandığı iddiası üzerine başlatılan inceleme sürerken, Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği mağdur üretici için dayanışma kampanyası başlattı. Birlik Başkanı Mehmet Ali Aba, tüm arıcılara 'Bir kovan da sen ver' çağrısında bulundu.
30.07.2026
10:44
Motorine Dev Zam Kapıda!
Akaryakıt sektöründen gelen son bilgilere göre motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 5 TL'ye varan zam bekleniyor. Zam gereksiniminin ÖTV'den karşılanmaması halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 85 TL'ye ulaşacak.
29.07.2026
20:48
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın