Bingöl de Acil ele alınması gereken işler 1 kentsel dönüşüm 2 trafik 3 imar planı 4 çevre düzenlemesi 5 sağlı sollu kervansaraya kadar imara açılması bu şehir bir caddeye sıkışmış sehir artık bu yoğunluğu kaldırmıyor
MEZRÊ Faki'nin arkasındaki ormanlık alanı her önüne gelen bir kulübe yapıp ormanı tel örgü çekerek işgal etmiş. Biri onlarca dönümlük meşe alanlarına tel örmüş. El insaf. Şehirde hiç kimsenin sessi çıkmıyor bu talana karşı. Ama garibana çökmek kolay. Basının halka çevreye vs. karşı sorumlulukları var. Lütfen bunları gündeme getirin. Kim bunlar. Ormanı işgal etmek kolay değil ama birileri bunu kolaylıkla yapabiliyorsa gücünü bir meşruiyet kaynağından alıyordur.
Sayın başkanım arabalar için yol yapıyorsunuz ama;B ingölde bisikletin yolları neden yapılmıyor.Araba değil bisiklet sürmek istiyoruz.Çok mu zor yapmak?sizden ricam şehrin her tarafına acil bisiklet yolları yapmanız.kimsenin umrunda değil bu konuya.encümenler ne iş yapar ihale dışında sorulur
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesi ile merkez Ilıcalar Beldesi'nin yüksek rakımlı dağlık alanlarında geleneksel yöntemlerle üretilen kütük balının sağımı gerçekleştirildi. Üreticiler, bu yılın verimli geçtiğini belirtti.
25.09.2026
18:02
Bingöl'de otomobilin motorundan esrar çıktı
Operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25.09.2026
17:58
Bingöl Üniversitesi'nde 5 bin kişiye terörle mücadele bilgilendirmesi
Bingöl'de üniversitenin yeni eğitim-öğretim yılı açılışı kapsamında düzenlenen çalışmada, öğrenci, öğretim görevlisi ve aile yakınlarından oluşan yaklaşık 5 bin kişiye terörle mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.
25.09.2026
17:56
Bingöl'de iki ayrı kaza: 4 kişi yaralandı, bir at telef oldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde minibüsün ağaca, Bingöl-Karlıova karayolunda ise otomobilin ata çarpması sonucu meydana gelen iki ayrı kazada toplam 4 kişi yaralandı. Kazalarda at telef olurken, yaralılar hastanelerde tedavi altına alındı.
24.09.2026
13:23
Bingöl Devlet Hastanesi'nde başhekim değişti!
Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Reha Sermed Aygören, Nazilli Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. Başhekimlik görevine yeni bir isim gelirken, asıl atamanın yıl sonunda Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak açılması planlanan yeni hastane süreciyle şekillenmesi bekleniyor.
24.09.2026
11:37
Yamaç yolunda 4 yıl sonra başa dönüldü! Milyonluk ikinci ihale!
Bingöl'de 2022'de heyelan nedeniyle çöken Yamaç yolunun 400 metrelik bölümü, 193 milyon 290 bin TL'lik ihale ile güzergâhı kısmen değiştirilerek yeniden yapıldı. Ancak heyelan durmadı; yol yeniden çöktü ve ulaşıma kapatıldı. Ağustos 2026'da aynı bölgede bu kez 262 milyon 340 bin TL'lik yeni bir heyelan ıslahı ihalesi yapıldı. İki ihalenin toplam bedeli 455 milyon 630 bin TL'ye ulaşırken, 2022'de gündeme gelen alternatif güzergâh seçeneği ve geçen dört yılın ardından aynı noktaya yeniden yüz milyonlarca lira harcanması dikkatleri Yamaç yoluna çevirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın