KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Şubat 2026 Salı
°C

Bingöl Belediyesi Asfalt Şantiyesi Kuruyor

Başkan Arıkan: 'Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip plentimizle, hızlı hizmet ile birlikte yollarımızı kaliteli BSK asfalt ile kaplayacağız.'

Bingöl Belediyesi Asfalt Şantiyesi Kuruyor
17 EYLÜL 2022 CUMARTESİ 16:49
12
2887
9
AA aa

Bingöl'de özellikle altyapı ve doğalgaz çalışmaları sonrası bozulan yolların yenilenmesi için kilitli parke taşından ziyade asfalt uygulaması için kolları sıvayan Bingöl Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı ile yürütülen çalışmalar neticesinde uzun vadeli ve uygun koşullu kredi olanağını sağladı. Ancak 2021 yılsonunda döviz kurlarında yaşanan ani yükseliş nedeniyle artan fiyatlar karşısında bir takım revizyonlar gerçekleştirildi ve yapım ihalesi tamamlanarak çalışmalara başlandı.

KURULUM BAŞLADI

Bingöl-Muş yolu üzerinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tahsis edilen (Karayolları Şantiyesi yanı) alana kurulmaya başlanan asfalt plentinde ilgili firma tarafından faaliyetler devam ediyor.

Kurulumun Ekim ayı sonuna kadar tamamlanmasını hedeflenirken, Kasım ayında ilk deneme üretiminin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

HEDEF, İLK ÜRETİMLE SORUNLU YOLLARA MÜDAHALE ETMEK

Kurulum çalışmaları tamamlanırken malzeme temini için de hazırlıkların devam edeceğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, aksilik yaşanmaması durumunda Kasım ayının ilk haftasında ilk deneme üretiminin gerçekleştirileceğini söyledi.

Yol bakımından sorunlu bölgelerin tespitini yaptıklarını aktaran Başkan Arıkan: “Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip plentimizle, hızlı hizmet ile birlikte yollarımızı kaliteli BSK asfalt ile kaplayacağız. İlk üretimle birlikte sorunlu olmaları bakımından aciliyet arz eden yollarımızda yenileme çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz. Hemen ilk yılda tüm yolları yenileme şansımız olmayacak ama yine de elimizden geldiğince sıkıntıları minimize edip, asıl çalışmaları 2023 yılı baharında başlatmayı planlıyoruz. İnşallah gelecek sezonda yol sorunlarımızı önemli ölçüde gidermiş olacağız. İlk gün belirttiğimiz gibi söz verdik, yapıyoruz. Allah'ın izniyle yol sorunlarımızı tümüyle ortadan kaldıracak ve halkımızın beklediği diğer hizmetleri de süratle hayata geçireceğiz” dedi.

Arıkan, plent kurulumunda desteğini esirgemeyen ve Bakanlık düzeyindeki çalışmalara önemli destekler veren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve Milletvekili Feyzi Berdibek ile kredi alınmasına destek veren Belediye Meclis üyelerine teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95488)
19 Eylül 2022 Pazartesi 10:17
Allah razı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95479)
19 Eylül 2022 Pazartesi 00:22
Niye mahale yolarını yapmıyorsun neden işçileri izne çıkarmıyorsun işçi almıyorsun, söz verdigin üzere toplu taşıta çözüm bulamadın dolmuş minibüs neden mahalllere girmiyor senin de görev süren bitince digerleri gibi ankaraya yerleşecen bingölde kimse seni sormiycak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95478)
18 Eylül 2022 Pazar 20:08
Şehiriçi halk otobüsleri gizli gizli zam yapıyor başkanım bunlar ne yapmaya çalışıyor bunlara dur diyen birileri yokmu acaba kültür mah. Yol ücreti 4tl iken birden 5 tl olması normal mi anormalmi üniv öğrencileri nasıl olsa yok bunu fırsat bilip öğrenciler gelmeden bu zami yapmalarida ayrica soru işaretleri bırakıyor. Uyan bingol uyan nereye kadar bu sessizlik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95474)
18 Eylül 2022 Pazar 18:52
Niye Taş parkelere ne oldu hani 100 yıl parkeye ihtiyaç yok...Ağzından salya akanların cebinde paralar mi bitti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95471)
18 Eylül 2022 Pazar 11:14
brakın bu prezeleri, seçim geliyor diye tırşikçilik başladı, mevcut asfalt şantiyeleri ile yolları onardılar mı yenisi vaad ediyorlar. Memleketin yolları afrika yolları gibi. başkan geldiğinde yolları yacam diyordun dönemin bitti bi tane yol yapamadın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95466)
17 Eylül 2022 Cumartesi 21:52
Bugün, araçla Kültür Mahallesinin ara sokaklarından geçtim ve yollar berbattı. Yollar kilit taş olduğu için bozulmuştu. Tesis kurulduktan sonra şehrin baştan başa asfalt yapılması gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla kimse belediyeden memnun değil. Bu şehirde başkan olan isim ikinci defa seçilemeyeceği için olsa gerek memlekete çok fazla bir şey katmadan süreyi doldurup gidiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95465)
17 Eylül 2022 Cumartesi 20:49
30 senedir memleketimizde eksik olan bir hizmet,memleketimiz için hayırlı olur.İNŞAALLAH
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95464)
17 Eylül 2022 Cumartesi 19:52
Baylar, baylar, baylaar.. Asfaltla övünme vakti geçmedi mi daha?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95461)
17 Eylül 2022 Cumartesi 17:23
Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Tebrik ediyorum. İlimize değer katacak projelerinizin devamını dilerim
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın