KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi inşasına başlandı

Gençlik faaliyetlerinde daha geniş kitlelere ulaşılması ve gençliğin birincil adresi olabilmenin sağlanması için hayata geçirilen projenin temeli atıldı, bu yıl hizmete açılması planlanıyor.

Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi inşasına başlandı
25 MAYIS 2023 PERŞEMBE 12:59
5
1880
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, İnönü Mahallesi TOKİ konutları alanında gençlere çok çeşitli imkanlar sunacak 5 katlı Bingöl belediyesi Gençlik Merkezi'nin yapımına başlandığı belirtildi.

Merkezin, 5 bin 385 metrekarelik alan içerisinde, 2 kat bodrum, zemin artı 2 kat şeklinde inşa edileceği belirtilen açıklamada, gençlik merkezinin gençlerin sosyal ve kültürel yaşamlarına zenginlik katacağı vurgulandı.

Açıklamada, “Gençlerimize sosyo-kültürel alanlar kazandırmak, eğitim ve öğretim hayatlarına katkıda bulunmak, yaşam kalitelerini arttırmak için çok amaçlı bir merkez inşa ediliyor. Merkezimiz, gençlere, sportif alanlar, derslikler, kültür, sanat, edebiyat, teknoloji, iletişim gibi çok çeşitli alanlarda hizmet verecektir. Projenin ilimiz ve gençlerimiz için hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102155)
25 Mayıs 2023 Perşembe 13:20
burda bir park yapılsaydı daha doğru olurdu. şu manzaraya bak, her taraf beton , bir toprak parçası kalmış ona da beton. Adı da gençlik merkezi, buraya gelen genç depresyona girer be
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
11.02.2026
17:02
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Vali Cahit Çelik, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerin etkin, koordineli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
11.02.2026
16:47
Bingöl`deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Bingöl'deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Soruyu yanıtlayan DSİ 94 Şube Müdürlüğü yetkilileri, günlük otomatik ölçüm sonuçlarını paylaşarak gelecek yaz için öngörülerini aktardılar. İşte barajlardaki son durum…
11.02.2026
15:36
Bingöl`de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Bingöl'de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Okul Sporları ve Kulüpler arası il yarışmalarında dereceye girenler grup yarışmasında Bingöl'ü temsil edecekler. Bayram: 'Gelin, kültürümüzün renklerini birlikte yaşayalım, gençlerimizin emeğine ve heyecanına birlikte tanıklık edelim.'
11.02.2026
15:09
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
Bingöl'ü yaklaşık 7 yıldır sosyal sorumluluk alanında gönüllülük esasıyla temsil eden Genç İçin Bir Saat Derneği, yaşadığı maddi zorluklar ve verilen destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle dernek ofisini kapatma kararı aldı. Dernek yönetimi, faaliyetlerin sona ermediğini ancak artık kira yükü olmadan konteyner alanında sürdürüleceğini duyurdu.
11.02.2026
14:45
Bingöl`de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaklaşık 40 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken, eğitime 1 gün ara verildi. Bingöl-Muş kara yolunda ise tipi nedeniyle mahsur kalan yaklaşık 80 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın