KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Bingöl belediyesi salı günlerini 'halk günü' ilan etti

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, her hafta Salı günü 14.00-17.30 saatleri arası "Halk Günü" olarak belirlenmesinden sonra ilk kez yapılan uygulamada vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi, çözüm yollarını anlattı.

Bingöl belediyesi salı günlerini `halk günü` ilan etti
28 NİSAN 2010 ÇARŞAMBA 09:11
0
1463
0
AA aa
Bingöl Belediyesi tarafından her hafta Salı günü 14.00-17.30 saatleri arası "Halk Günü" olarak belirlenmesinden sonraki ilk Salı günü gerçekleştirilen halk buluşmasında Belediye Başkanı Başkanı Serdar Atalay, ilk kez yapılan uygulama ile vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi, çözüm yollarını anlattı. Başkan Atalay başlayan ve başlayacak olan projelerinden de bahsederek, güne katılanlara bilgiler verdi.
Bingöl Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Halk Günü Başkanlık makamında düzenlendi. Halk gününde Belediye Başkanı Serdar Atalay, vatandaşları tek tek dinledi ve notlar aldı. “Birbirimizi daha iyi anlayacağımız bir ortam olacağını düşündüğüm, halkımızın rahatlıkla gelip bize ulaşabileceği, isteklerini anlatabileceği halk gününü düzenli periyotlarla devam ettireceğiz” diyen Atalay, vatandaşların tüm sorularını yanıtladı.
 
Belediye Başkanı olduktan sonra vatandaşlarla yakın diyalog kurduklarını hatırlatan Başkan Atalay, “Onların dertlerini birinci ağızdan dinleyerek, çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti. Halk gününe katılan vatandaşların parklar, TOKİ, İmar sorunları, Planlama, işsizlik, yollar, kanalizasyon, ulaşım konularında isteklerini dinleyen Başkan Atalay, cevaplarına TOKİ ile ilgili sorulardan başladı. 
TOKİ'nin değerlendirme ihalesi biter bitmez halk görüşmelerine başlayacağını söyleyen Atalay, “Vatandaşlarla mutabakatı sağladıktan sonrada TOKİ ihalelerine başlayacak. Öncelikle 3 katları yapacak, arkasındanda 2 katlar yapılacaktır” dedi.
Altyapı çalışmalarının hazır olduğunu kaydeden Başkan Atalay,  şuan da belediyenin alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarının hazır olduğunu belirterek, “İçme suyu ve yağmur suyu projelerimizde İller Bankası tarafından hazırlanıyor. En son İller Bankası Bölge Müdürüyle de görüştüm. Sayın Bakanımızla da geçen buraya geldiğinde de görüşmüştük. Şuan da bu merkezi hükümetin üzerine almış olduğu altyapı çalışmaları ile ilgili bütçe çalışması yapılıyor. Oraya bir kaynak ayrılacak ilgili bürokratlar ilgili çalışmayı yapıyor. O tahsisat tam netleştiği andan itibaren Bingöl olarak biz ilk sıradayız. İller Bankası yöneticilerinin söylediği de ödenek çıkar çıkmaz çok kısa zamanda ihaleye çıkabiliriz” ifadelerine yer verdi.
İnşaat yaparken çok dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatan Başkan Atalay, vatandaşların her konuda belediyeye başvurulabileceğini söyledi.
Başkan Atalay, Halk Günlerinde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini belirtti.
Her hafta Salı günü 14.00-17.30 saatleri arası "Halk Günü" olarak belirlenmesinden sonra sonraki haftalarda "Halk Günü" toplantılarının Belediye hizmet binası çok amaçlı toplantı salonunda yapılacağı bildirildi.
Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.08.2025
23:15
Bingöl`ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl'ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl, bir emekçisini, bir dostunu, bir şehrin hafızasında yer eden simasını kaybetti…
12.08.2025
23:13
Ziver İnşaat Bingöl`de okul yapacak
Ziver İnşaat Bingöl'de okul yapacak
Ziver İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ile Bingöl İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında okul yapım protokolü imzalandı. 240 öğrenci kapasiteli 8 Derslikli ilkokul, Bingöl merkez Güveçli Köyü'nde inşa edilecek.
12.08.2025
23:12
Cinayetten aranıyordu! Bingöl`de yakalandı
Cinayetten aranıyordu! Bingöl'de yakalandı
Bingöl'de 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
12.08.2025
23:11
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
2026-2027 yıllarındaki memur ve memur emeklilerinin zam oranları ile sosyal şartlarını belirleyecek '8. Dönem Toplu Sözleşme' süreci devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın açıkladığı ilk teklifi değerlendiren Memur-Sen Başkanı Yalçın, teklifi reddettiklerini dile getirdi.
12.08.2025
23:10
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte serbest kıyafet uygulamasının sona ereceğini ve forma zorunluluğunun geri geleceğini açıkladı. Düzenlemenin amacı, velilere ek maddi yük getirilmesini önlemek.
12.08.2025
23:09
Bingöl`de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de 8 ayrı noktada yapılan baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın