KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Bingöl belediyesi'nde sds sevinci

Bem Bir-Sen Bingöl İl Başkanlığı ile Bingöl Belediyesi arasında memur olarak çalışan personel için Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Bingöl belediyesi`nde sds sevinci
17 MART 2016 PERŞEMBE 21:16
0
2380
0
AA aa

 Belediye memurlarının ekonomik şartlarının iyileştirilmesine yönelik olarak imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile Bem Bir Sen Bingöl İl Başkanı Mithat Kaya tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Yücel Barakazi, niyetlerinin memurlar arasındaki sosyal dengeyi sağlamak olduğunu belirterek, “Biz Belediye olarak memurumuzun alması gereken hakları vermek için sosyal devlet ilkesi çerçevesinde, mali gücümüzün elverdiği ölçüde, çalışan memur personelimize destek vermeye çalışıyoruz. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sendika olarak işveren ve iş gören arasında güzel bir köprü kurduklarını söyleyen Bem Bir Sen Bingöl İl Başkanı Mithat Kaya, “Bem Bir Sen olarak çalışan ile işveren arasında köprü vazifesi görüyoruz. İmzaladığımız sosyal denge sözleşmesi tüm memurlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

SDS'yi önemsediklerini belirten Kaya, Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzalayarak personeline ekonomik katkı sağlayan Belediye Başkanı Yücel Barakazi'ye teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın