KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2025 Cuma
°C

Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele

Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.

Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
04 TEMMUZ 2025 CUMA 17:33
1
257
0
AA aa

Belediye'nin ilaçlama araçlarıyla yapılan uygulamalarda, özellikle sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı etkili kimyasallar kullanıldı. Ekipler, özellikle haşere, larva ve yumurtaların yoğunlaştığı bölgelere yönelik özel müdahalelerde bulundu.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; “Halk sağlığını önceleyen anlayışla, ilaçlama çalışmalarımızı periyodik olarak sürdürüyoruz. Özellikle kanalizasyon hatları, çöp konteynırları, park ve bahçeler gibi haşerelerin yoğun görüldüğü alanlara öncelik veriyoruz. Yağışın olmadığı günlerde bu alanlar neredeyse her gün ilaçlanıyor. Hemşehrilerimizin sağlığı ve konforu için yaz boyunca şehrimizin dört bir yanındayız.” denildi.

İlaçlama faaliyetlerinin, sıcaklık ve sulak alanlara göre planlandığı ve bu mücadelenin aralıksız olarak süreceği aynı zamanda çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen içeriklerin kullanıldığı belirtildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
04.07.2025
15:06
Bingöl`de hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan çalışmada, 35 Bin TL değerinde ürün çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın