KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2025 Pazar
°C

Bingöl: bingöl'ün sorunlarını takip ediyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Bingöl'ün sorunlarını yakından takip ettiğini söyledi.

Bingöl: bingöl`ün sorunlarını takip ediyorum
24 AĞUSTOS 2010 SALI 08:37
0
1916
0
AA aa
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bingöl mitingi öncesi CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Eskişehir Milletvekili Murat Sönmez, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Parti Meclis Üyeleri Didem Engin ve Mehmet Kaban Bingöl'e geldi.


Miting öncesi Bingöl'e gelen grup dün saat 15.30'da CHP İl Başkanlığı binasında basın açıklaması düzenledi.


Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2.5 aydır Türkiye genelinde yürütmüş olduğu iktidar koşusuna yönelik halkla buluşmaların bir boyutu da aynı günde Tunceli, Elazığ ve Bingöl illerinde gerçekleştireceğini ifade eden Bingöl, “Genel başkanımızın yaşadığı dönemin en anlamlısı Bingöl'ün Genç ilçesinde geçmişti. Onun için Sayın Genel Başkanımızda yeniden Bingöllü hemşerileriyle buluşmanın arzusu ve sabırsızlığı içerisindedir.

 
Umut ediyorum ki, Bingöllü hemşerilerimizde Sayın Genel Başkanımızı Bingöl'e ve Bingöl halkına yaklaşımı ve sıcaklığın üstünde bir sıcaklıkla karşılayacak ve mutlaka Sayın Genel Başkanımızın burada kamuoyuna ve Bingöl halkıyla paylaşacağı hususları da Bingöllü hemşerilerimiz dikkate alacaktır” dedi.


Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'nun yoğun bir tempoyla yurdun her tarafını dolaşarak, sadece illerde değil, ilçeler ve beldelere kadar geniş bir halkla buluşmalar gerçekleştirdiğini ve bu çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü belirten Bingöl, “Bu çalışmalarımız referandum öncesi başlamıştır. Anayasa Mahkemesi referandum kararı verdiğinde bu mitinglerimiz hem halkla buluşmalar hem de referandum ile ilgili düşüncelerimizi açıklamak üzere birliktelik arz etti. Referandum ile ilgili bizim görüşümüz son derece nettir.
 
Biz ayakları yere basan son derece anlamlı gerekçelerle bu anayasa değişikliğine hayır diyoruz. Bizim hayır deme gerekçemiz sadece muhalefet etmek yada AKP'nin hazırlamış olduğu bir değişikliğe karşı durmak gibi anlayışsız gerekçelerden kaynaklanmıyor. Bizim bu anayasa değişikliğine hayır dememiz son derece önemli, son derece gerçekçi bir takım nedenleri var.

Bu anayasa değişikliği kesinlikle toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir anayasa değişikliği olmaktan uzaktır. Bu anayasa değişikliği sadece AKP'nin ve AKP temsilcilerinin kendi siyasal geleceklerini garanti altına almak ve 8 yıllık AKP iktidarında yaşananların olumsuzlukların hesabını görülememesi için hazırlanan anayasa değişikliğidir” diye konuştu.


AK Parti'nin yaptığı anayasa değişikliğiyle 12 Eylül'de darbe yapanlara hesap soramayacağını kaydede Bingöl, “AKP yaptığı anayasa değişikliğiyle kesinlikle 12 Eylül'de darbe yapanlardan, işkenceler yapanlardan ve faili meçhul cinayetler işleyenlerden kesinlikle hesap soramayacaktır. Zira hesap sorabilmesi için zaman aşımının olmaması gerekiyordu. Biz 12 Eylül'de darbe yapanların hesap sorulması için meclise önerge verdik ve bu önergemiz kabul edilmedi. Anayasa değişikliğinde halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek hiçbir madde yoktur. Bu değişiklik

yurttaşlarımızın hayır oyuyla ters düz edilecektir ve AKP'nin hevesi kursağında kalacaktır. Bu durumun tersi olursa Türkiye'de hiçbir değişiklik olmayacaktır” ifadelerine yer verdi.


Ankara Milletvekili olmasına rağmen Bingöl'ün bütün sorunlarını çözmeye çalışan biri olduğunu söyleyen Bingöl, “Bu sorunlarla ilgilenmeyi kendime ilke edindim. 8 yıldır Bingöllü hemşerilerim AKP'ye çok yoğun bir şekilde destek veriyorlar.
 
Biz Bingöllülerin tercihlerine son derece saygılıyız. Kesinlikle sitem etme anlayışına gitmedik. Ama bu kadar Bingöllü halkı AKP'ye destek verdi, AKP ve milletvekilleri ne yaptılar. Bunu en iyi bilen Bingöl'de yaşayan hemşerilerim bilmektedir. Sayın Yusuf Coşkun Solhan yolunun bittiğine
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın