KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

&';bingöl bizim için istisna oldu”

Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaptıkları çalışmalarda Bingöl milletvekillerinin kendileri için her zaman yardımcı olduğunu ve bu nedenle Bingöl'ün kendileri için bir istisna olduğunu söyledi.

&`;bingöl bizim için istisna oldu”
20 ARALIK 2010 PAZARTESİ 09:27
0
2838
0
AA aa

İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, basın mensupları ve muhtarlar için haftasonu saat 19.00'da Polisevi'nde bir yemek verdi.
Düzenlenen yemeğe Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, basın mensupları ve muhtarlar katıldı.
Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, Bingöl'de yaptığı görev süresince kurum amirlerine, muhtarlara iyi davranılması konusunda talimatlar verdiğini ifade etti.
“Biz Bingöl halkına birçok açıdan minnet duyuyoruz” diyen Vali Balkanlıoğlu, Bingöl halkının devletine ve milletine hizmet eden bir halk olduğunu belirterek, “Bingöl halkı, emniyete sonsuz güven duyan bir halktır. Siz muhtarlarımız halkın temsilcisi olduğunuz için Bingöl halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Siz muhtarlarımız seçimle gelmiş kişilersiniz. Göreve başladığım günden buyana kamu kurum müdürlerinin muhtarlara iyi davranması konusunda talimatlar verdim” dedi.
Yaptıkları çalışmalarda Bingöl milletvekillerinin kendileri için her zaman yardımcı olduğunu ve bu nedenle Bingöl'ün kendileri için bir istisna olduğunu vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, basın mensuplarının da her zaman yapıcı eleştirileriyle kendilerine yol gösterdiğini söyleyerek, konuşmasını şöyle devam ettirdi: “Şeffaflaşmada basının işlevi çok yüksek. Bingöl basının hiçbir zaman art niyetli davrandığını görmedim. Bingöl basının yapıcı tutumunu takdirle anacağım. Türkiye'deki medyada olmayan olgunluk, bizim Bingöl'deki basında bu olgunluk var.”
Vali Balkanlıoğlu'nun Afyon'a tayinin çıkması kendilerini üzdüğünü söyleyen İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, “Sayın Valimizle yaklaşık 4 aydır beraber çalışıyoruz. Sayın Valimiz bir bürokrat olarak değil, doğal olarak hareket ediyor. Sayın Valimizin bu davranışı halk içerisinde de aynıdır. Buda Sayın Valimizin güzelliğinden kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.
Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında hiçbir kötü olayın olmadığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Akbal, Bingöl'de kötü olayların olmayışının nedenini halkın kendilerine olan güvenden kaynaklandığını söyleyerek, “Görev sürem zarfında Bingöl'de kötü bir olay gerçekleşmedi. Bu da Bingöl halkının bize verdiği destekten kaynaklanıyor. İnşallah bundan sonra da kötü olaylar cereyan etmez. İlk geldiğimde hırsızlık olayları fazlaydı. Bingöl'de hırsızlık yapanların il dışından gelen insanlar olduğunu tespit ettik. Bu kişiler de yapılan operasyonlarla yakalandılar. Dışarıdan gelen çete yakalanınca ilimizde hırsızlık olayı olmadı” ifadelerine yer verdi.
Uyuşturucu ile mücadele konusuna çok önem verdiklerine vurgu yapan Akbal, uyuşturucu ile ilgili faaliyetlerinin olduğunu ve olmaya da devam edeceğini sözlerine ekledi.
Yemekte Vali Balkanlıoğlu'nun Afyon'a tayinin çıkması ile ilgili düşüncelerini anlatan muhtarlar, Vali Balkanlıoğlu'nun tayinin çıkması kendilerini çok üzdüğünü söylediler.
Vali Balkanlıoğlu'nun halkla bütünleşme konusunda diğer bürokratlara örnek olabilecek bir kişi olduğunu ifade eden muhtarlar, Vali Balkanlıoğlu'nun her zaman mağdur insanların yanında olduğunu söyleyerek, Vali Balkanlıoğlu'nun Bingöl'de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın