&';bingöl bizim için istisna oldu”
Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaptıkları çalışmalarda Bingöl milletvekillerinin kendileri için her zaman yardımcı olduğunu ve bu nedenle Bingöl'ün kendileri için bir istisna olduğunu söyledi.
20 ARALIK 2010 PAZARTESİ 09:27 |
0 |
3027 |
0 |
|
AA |
aa |
|
İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, basın mensupları ve muhtarlar için haftasonu saat 19.00'da Polisevi'nde bir yemek verdi.
Düzenlenen yemeğe Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, basın mensupları ve muhtarlar katıldı.
Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, Bingöl'de yaptığı görev süresince kurum amirlerine, muhtarlara iyi davranılması konusunda talimatlar verdiğini ifade etti.
“Biz Bingöl halkına birçok açıdan minnet duyuyoruz” diyen Vali Balkanlıoğlu, Bingöl halkının devletine ve milletine hizmet eden bir halk olduğunu belirterek, “Bingöl halkı, emniyete sonsuz güven duyan bir halktır. Siz muhtarlarımız halkın temsilcisi olduğunuz için Bingöl halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Siz muhtarlarımız seçimle gelmiş kişilersiniz. Göreve başladığım günden buyana kamu kurum müdürlerinin muhtarlara iyi davranması konusunda talimatlar verdim” dedi.
Yaptıkları çalışmalarda Bingöl milletvekillerinin kendileri için her zaman yardımcı olduğunu ve bu nedenle Bingöl'ün kendileri için bir istisna olduğunu vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, basın mensuplarının da her zaman yapıcı eleştirileriyle kendilerine yol gösterdiğini söyleyerek, konuşmasını şöyle devam ettirdi: “Şeffaflaşmada basının işlevi çok yüksek. Bingöl basının hiçbir zaman art niyetli davrandığını görmedim. Bingöl basının yapıcı tutumunu takdirle anacağım. Türkiye'deki medyada olmayan olgunluk, bizim Bingöl'deki basında bu olgunluk var.”
Vali Balkanlıoğlu'nun Afyon'a tayinin çıkması kendilerini üzdüğünü söyleyen İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, “Sayın Valimizle yaklaşık 4 aydır beraber çalışıyoruz. Sayın Valimiz bir bürokrat olarak değil, doğal olarak hareket ediyor. Sayın Valimizin bu davranışı halk içerisinde de aynıdır. Buda Sayın Valimizin güzelliğinden kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.
Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında hiçbir kötü olayın olmadığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Akbal, Bingöl'de kötü olayların olmayışının nedenini halkın kendilerine olan güvenden kaynaklandığını söyleyerek, “Görev sürem zarfında Bingöl'de kötü bir olay gerçekleşmedi. Bu da Bingöl halkının bize verdiği destekten kaynaklanıyor. İnşallah bundan sonra da kötü olaylar cereyan etmez. İlk geldiğimde hırsızlık olayları fazlaydı. Bingöl'de hırsızlık yapanların il dışından gelen insanlar olduğunu tespit ettik. Bu kişiler de yapılan operasyonlarla yakalandılar. Dışarıdan gelen çete yakalanınca ilimizde hırsızlık olayı olmadı” ifadelerine yer verdi.
Uyuşturucu ile mücadele konusuna çok önem verdiklerine vurgu yapan Akbal, uyuşturucu ile ilgili faaliyetlerinin olduğunu ve olmaya da devam edeceğini sözlerine ekledi.
Yemekte Vali Balkanlıoğlu'nun Afyon'a tayinin çıkması ile ilgili düşüncelerini anlatan muhtarlar, Vali Balkanlıoğlu'nun tayinin çıkması kendilerini çok üzdüğünü söylediler.
Vali Balkanlıoğlu'nun halkla bütünleşme konusunda diğer bürokratlara örnek olabilecek bir kişi olduğunu ifade eden muhtarlar, Vali Balkanlıoğlu'nun her zaman mağdur insanların yanında olduğunu söyleyerek, Vali Balkanlıoğlu'nun Bingöl'de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
|
05.11.2026 18:06
 |
Bingöl'de feci kaza: 2'i ağır 4 yaralı |
Kervansaray Köyü mevkiinde meydana gelen kazada yabancı plakalı suv araç, sürücü kursu aracına çarptı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı. |
|
05.11.2026 17:29
 |
Almanya'dan Türk iş insanlarına vize kolaylığı hazırlığı! |
Almanya, Türk iş insanlarının vize işlemlerini kolaylaştırmak için yeni düzenlemeler üzerinde çalışıyor. Başvuru süreçlerinin sadeleştirilmesi ve hızlandırılması planlanırken, Türkiye'de yeni bir dış temsilcilik açılması seçeneği de değerlendiriliyor. |
|
05.11.2026 17:15
 |
Yeni Hal Kanunu geliyor: Üreticiye vergi muafiyeti ve destek! |
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeni Hal Kanunu taslağının ayrıntılarını açıkladı. Düzenlemeyle üretici birlikleri ve kooperatiflerin pazarlardaki payının artırılması, vergi ve rüsum muafiyetleri sağlanması, kendi halini kurmak isteyen üretici örgütlerine bedelsiz Hazine arazisi tahsis edilmesi planlanıyor. |
|
05.11.2026 17:04
 |
Meteoroloji'den Bingöl'e kuvvetli yağış uyarısı! |
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 16 il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. 6 Kasım Cuma sabahından itibaren etkili olması beklenen yağışların sel, su baskını ve heyelan riskini beraberinde getirebileceği belirtilerek vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi. |
|
05.11.2026 16:50
 |
Vali Çelik ve Eşi Nermin Çelik'ten Şehit Ailelerine Ziyaret |
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, BİŞHAK yönetimiyle birlikte Karlıova ve merkeze bağlı Elmalı köyünde şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde şehitlerin aileleriyle yakından ilgilenilerek hâl ve hatırları soruldu. |
|
05.11.2026 16:34
 |
Bingöl Umut Kervanı 205 aileye yardım eli uzattı |
Bingöl Umut Kervanı, 2026 yılı Ekim ayında kentteki 205 aileye toplam 564 bin 979 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Dernek, yurt dışı ve Gazze'ye ise 809 bin 150 TL nakdi yardımda bulundu. Ekim ayındaki toplam yardım miktarı 1 milyon 374 bin 129 TL'ye ulaştı. |
|
|