KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ocak 2026 Çarşamba
°C

&';bingöl bizim için istisna oldu”

Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaptıkları çalışmalarda Bingöl milletvekillerinin kendileri için her zaman yardımcı olduğunu ve bu nedenle Bingöl'ün kendileri için bir istisna olduğunu söyledi.

&`;bingöl bizim için istisna oldu”
20 ARALIK 2010 PAZARTESİ 09:27
0
2687
0
AA aa

İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, basın mensupları ve muhtarlar için haftasonu saat 19.00'da Polisevi'nde bir yemek verdi.
Düzenlenen yemeğe Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, basın mensupları ve muhtarlar katıldı.
Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, Bingöl'de yaptığı görev süresince kurum amirlerine, muhtarlara iyi davranılması konusunda talimatlar verdiğini ifade etti.
“Biz Bingöl halkına birçok açıdan minnet duyuyoruz” diyen Vali Balkanlıoğlu, Bingöl halkının devletine ve milletine hizmet eden bir halk olduğunu belirterek, “Bingöl halkı, emniyete sonsuz güven duyan bir halktır. Siz muhtarlarımız halkın temsilcisi olduğunuz için Bingöl halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Siz muhtarlarımız seçimle gelmiş kişilersiniz. Göreve başladığım günden buyana kamu kurum müdürlerinin muhtarlara iyi davranması konusunda talimatlar verdim” dedi.
Yaptıkları çalışmalarda Bingöl milletvekillerinin kendileri için her zaman yardımcı olduğunu ve bu nedenle Bingöl'ün kendileri için bir istisna olduğunu vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, basın mensuplarının da her zaman yapıcı eleştirileriyle kendilerine yol gösterdiğini söyleyerek, konuşmasını şöyle devam ettirdi: “Şeffaflaşmada basının işlevi çok yüksek. Bingöl basının hiçbir zaman art niyetli davrandığını görmedim. Bingöl basının yapıcı tutumunu takdirle anacağım. Türkiye'deki medyada olmayan olgunluk, bizim Bingöl'deki basında bu olgunluk var.”
Vali Balkanlıoğlu'nun Afyon'a tayinin çıkması kendilerini üzdüğünü söyleyen İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, “Sayın Valimizle yaklaşık 4 aydır beraber çalışıyoruz. Sayın Valimiz bir bürokrat olarak değil, doğal olarak hareket ediyor. Sayın Valimizin bu davranışı halk içerisinde de aynıdır. Buda Sayın Valimizin güzelliğinden kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.
Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında hiçbir kötü olayın olmadığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Akbal, Bingöl'de kötü olayların olmayışının nedenini halkın kendilerine olan güvenden kaynaklandığını söyleyerek, “Görev sürem zarfında Bingöl'de kötü bir olay gerçekleşmedi. Bu da Bingöl halkının bize verdiği destekten kaynaklanıyor. İnşallah bundan sonra da kötü olaylar cereyan etmez. İlk geldiğimde hırsızlık olayları fazlaydı. Bingöl'de hırsızlık yapanların il dışından gelen insanlar olduğunu tespit ettik. Bu kişiler de yapılan operasyonlarla yakalandılar. Dışarıdan gelen çete yakalanınca ilimizde hırsızlık olayı olmadı” ifadelerine yer verdi.
Uyuşturucu ile mücadele konusuna çok önem verdiklerine vurgu yapan Akbal, uyuşturucu ile ilgili faaliyetlerinin olduğunu ve olmaya da devam edeceğini sözlerine ekledi.
Yemekte Vali Balkanlıoğlu'nun Afyon'a tayinin çıkması ile ilgili düşüncelerini anlatan muhtarlar, Vali Balkanlıoğlu'nun tayinin çıkması kendilerini çok üzdüğünü söylediler.
Vali Balkanlıoğlu'nun halkla bütünleşme konusunda diğer bürokratlara örnek olabilecek bir kişi olduğunu ifade eden muhtarlar, Vali Balkanlıoğlu'nun her zaman mağdur insanların yanında olduğunu söyleyerek, Vali Balkanlıoğlu'nun Bingöl'de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.01.2026
10:59
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ile mücadelede altın satışlarına yeni kurallar getiriyor. Altın alım-satımlarında uygulanacak kurallarla takip daha sağlıklı hale gelecek. Sistemle birlikte hem kayıt dışı işlemlerin önlenmesi hem de sahte altınla mücadele hedefleniyor. Ödemeler yalnızca kredi kartı ve IBAN ile gerçekleştirilecek.
07.01.2026
10:17
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
3. Lig 2. Grup'ta ilk yarıyı 10 puan farkla lider tamamlayan 12 Bingölspor, transferlerle güçlenen kadrosu, verimli geçen kamp süreci ve Tahkim'den çıkan sevindirici kararların ardından ikinci yarıya Karaköprü deplasmanında 'devam' demeye hazırlanıyor.
07.01.2026
09:21
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde katılımcılara sağlanan yüzde 30'luk devlet katkısının yüzde 20'ye düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.
07.01.2026
08:59
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova`ya, Çelik Bingöl`e atandı
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova'ya, Çelik Bingöl'e atandı
Valiler Kararnamesi açıklandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yalova'nın yeni valisi oldu. Niğde Valisi Cahit Çelik ise Bingöl Valisi olarak atandı. 2006-2008 yılları arasında Genç Kaymakamlığı görevinde bulunan Çelik, Bingöl'ü yakından tanıyan bir isim…
06.01.2026
16:44
'Deyirê Zazakî Avni Polat' her hafta TRT Kurdi ekranlarında
TRT Kurdi ekranlarında Zazaca kültür ve sanat dünyasına katkı sunmayı amaçlayan yeni program 'Deyirê Zazakî Avni Polat' yayına başladı. Program, her Çarşamba saat 22.00'de izleyicilerle buluşuyor.
06.01.2026
16:13
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Kebude: 'Açıklanan rakamlar hayatın gerçeğiyle örtüşmüyor'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın