&';bingöl bizim için istisna oldu”
Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaptıkları çalışmalarda Bingöl milletvekillerinin kendileri için her zaman yardımcı olduğunu ve bu nedenle Bingöl'ün kendileri için bir istisna olduğunu söyledi.
20 ARALIK 2010 PAZARTESİ 09:27 |
0 |
2905 |
0 |
|
AA |
aa |
|
İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, basın mensupları ve muhtarlar için haftasonu saat 19.00'da Polisevi'nde bir yemek verdi.
Düzenlenen yemeğe Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, basın mensupları ve muhtarlar katıldı.
Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, Bingöl'de yaptığı görev süresince kurum amirlerine, muhtarlara iyi davranılması konusunda talimatlar verdiğini ifade etti.
“Biz Bingöl halkına birçok açıdan minnet duyuyoruz” diyen Vali Balkanlıoğlu, Bingöl halkının devletine ve milletine hizmet eden bir halk olduğunu belirterek, “Bingöl halkı, emniyete sonsuz güven duyan bir halktır. Siz muhtarlarımız halkın temsilcisi olduğunuz için Bingöl halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Siz muhtarlarımız seçimle gelmiş kişilersiniz. Göreve başladığım günden buyana kamu kurum müdürlerinin muhtarlara iyi davranması konusunda talimatlar verdim” dedi.
Yaptıkları çalışmalarda Bingöl milletvekillerinin kendileri için her zaman yardımcı olduğunu ve bu nedenle Bingöl'ün kendileri için bir istisna olduğunu vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, basın mensuplarının da her zaman yapıcı eleştirileriyle kendilerine yol gösterdiğini söyleyerek, konuşmasını şöyle devam ettirdi: “Şeffaflaşmada basının işlevi çok yüksek. Bingöl basının hiçbir zaman art niyetli davrandığını görmedim. Bingöl basının yapıcı tutumunu takdirle anacağım. Türkiye'deki medyada olmayan olgunluk, bizim Bingöl'deki basında bu olgunluk var.”
Vali Balkanlıoğlu'nun Afyon'a tayinin çıkması kendilerini üzdüğünü söyleyen İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, “Sayın Valimizle yaklaşık 4 aydır beraber çalışıyoruz. Sayın Valimiz bir bürokrat olarak değil, doğal olarak hareket ediyor. Sayın Valimizin bu davranışı halk içerisinde de aynıdır. Buda Sayın Valimizin güzelliğinden kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.
Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında hiçbir kötü olayın olmadığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Akbal, Bingöl'de kötü olayların olmayışının nedenini halkın kendilerine olan güvenden kaynaklandığını söyleyerek, “Görev sürem zarfında Bingöl'de kötü bir olay gerçekleşmedi. Bu da Bingöl halkının bize verdiği destekten kaynaklanıyor. İnşallah bundan sonra da kötü olaylar cereyan etmez. İlk geldiğimde hırsızlık olayları fazlaydı. Bingöl'de hırsızlık yapanların il dışından gelen insanlar olduğunu tespit ettik. Bu kişiler de yapılan operasyonlarla yakalandılar. Dışarıdan gelen çete yakalanınca ilimizde hırsızlık olayı olmadı” ifadelerine yer verdi.
Uyuşturucu ile mücadele konusuna çok önem verdiklerine vurgu yapan Akbal, uyuşturucu ile ilgili faaliyetlerinin olduğunu ve olmaya da devam edeceğini sözlerine ekledi.
Yemekte Vali Balkanlıoğlu'nun Afyon'a tayinin çıkması ile ilgili düşüncelerini anlatan muhtarlar, Vali Balkanlıoğlu'nun tayinin çıkması kendilerini çok üzdüğünü söylediler.
Vali Balkanlıoğlu'nun halkla bütünleşme konusunda diğer bürokratlara örnek olabilecek bir kişi olduğunu ifade eden muhtarlar, Vali Balkanlıoğlu'nun her zaman mağdur insanların yanında olduğunu söyleyerek, Vali Balkanlıoğlu'nun Bingöl'de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
|
16.07.2026 01:49
 |
Vali Çelik; '15 Temmuz milletimizin ortak zaferidir' |
Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programında konuşan Vali Cahit Çelik, 15 Temmuz'un milletin iradesiyle kazanılmış ortak bir zafer olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. |
|
16.07.2026 01:48
 |
Bingöl'de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı |
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bingöl Şehitliği'nde düzenlenen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Protokol üyeleri, Şehitlik Anıtı'na karanfil bıraktı. |
|
16.07.2026 01:47
 |
Bingöl'de 15 Temmuz Gazisine Ziyaret |
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve beraberindekiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programları kapsamında 15 Temmuz Gazisi Ahmet Boğatekin'i evinde ziyaret ettiler. Boğatekin'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi. |
|
16.07.2026 01:45
 |
Bingöl'de otomobil ineklere çarptı: 2 kişi yaralandı |
Bingöl-Elâzığ karayolunda meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki otomobilin ineklere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı, 2 inek ise telef oldu. |
|
16.07.2026 01:45
 |
Motorin ve benzine yeni zam geliyor |
Petrol fiyatlarındaki dalgalanmayla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatına zam gelmesi bekleniyor. Buna göre, 17 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorine 3,90 lira, benzine 1 lira zam yapılması bekleniyor. Bingöl'de tabelaların göstereceği rakamlar şöyle olacak; |
|
14.07.2026 16:05
 |
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon |
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı. |
|
|