Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı açıklamasının ardından Enet Sucuk ile Bingöl Et markası, çağrıya destek verdiklerini ve indirime gittiklerini açıkladı.
Enet Sucuk Yönetim Kurulu, Enflasyonla etkili ve sürdürülebilir bir mücadele için verimli üretim, israfı önleme yolunda gayretli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.
3 ay boyunca yüzde 10 indirime gideceklerini belirten yönetim kurulu;
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı için yerli ve milli markamız “ENET SUCUK” ve “BİNGÖL ET“ ürünlerimizde, çeşitli kampanyalarla destekleyerek indirim yapıyoruz. 2017 tarihinde kurulan ENET SUCUK Günlük üretim kapasitesi 1000 kg olup, damak zevkine hitap eden % 100 dana etinden üretiliyor. Müşteri beklentilerini, kalite-fiyat dengesini gözeterek, helallik ve sağlıklı üretim esasından taviz vermeksizin en üst seviyede karşılamak, Türk damak tadını yansıtan ürünleri ile sektörün önemli oyuncularından birisi olmaya aday Bingöl Markasıdır. Müşteri beklenti ve isteklerini, zamanında, doğru, hijyenik ve sağlıklı ürünlerle karşılayıp oluşturduğu güven ortamını devam ettiren, pazarlama ve satış ekibi ve bayii ağı ile ülke geneline yayılmış, üretim alt yapısını sürekli modernize etmeye devam eden , çevreye ve eğitim faaliyetlerine duyarlı, her anlamda kurumsal ve innovasyon çalışmalarıyla mevcut durumunu sürekli iyileştiren bir şirket olma işlevini sürdürerek üretime devam ediyor” ifadelerine yer verildi.
Alban: '242 yıllık sismik hafıza Bingöl için önemli uyarılar içeriyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, 1784 Erzincan depreminin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'ün deprem gerçeğine dikkat çekerek bilimsel veriler ışığında yapılaşma, zemin etütleri ve afet hazırlıklarının tavizsiz uygulanması gerektiğini söyledi.
24.07.2026
22:02
Bingöl'de 37 yıllık sağlık sorununa 10 saatlik umut operasyonu
15 yaşında geçirdiği kırığın ardından 37 yıl boyunca yürüme güçlüğü çeken 52 yaşındaki hasta, Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen yaklaşık 10 saatlik ileri rekonstrüktif mikrocerrahi operasyonla yeniden umutlandı.
Akaryakıt fiyatlarında yeni bir artış bekleniyor. Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 4,20 lira zam yapılacak. Zamla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatının 80 liranın üzerine çıkması bekleniyor.
24.07.2026
09:51
Bayraktar; 'Gazetecilik popülerlik değil, sorumluluk mesleğidir'
Bingöl Basın Konseyi Başkanı Hâkim Bayraktar, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerel basının ekonomik zorluklar ve dijital dönüşümün baskısı altında ayakta kalmaya çalıştığını belirterek, gazeteciliğin emek, doğrulama ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğunu söyledi. Bayraktar, sosyal medyada üretilen her içeriğin gazetecilik olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti.
24.07.2026
09:11
Baraç: 'Basın Özgürlüğü Demokratik Toplumun Vazgeçilmez Unsurudur'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, özgür ve ilkeli basının demokratik toplumun temel taşlarından biri olduğunu belirterek, halkın doğru bilgiye ulaşmasında gazetecilerin önemli bir sorumluluk üstlendiğini söyledi.
24.07.2026
08:13
Kovandan Ayrılan Binlerce Arı Meşe Ağacına Oğul Verdi
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde kovandan ayrılan binlerce arı, yakındaki bir meşe ağacının dalında kümelendi. Oğul veren arıları yeniden kovana almak isteyen arıcı Kadri Sağdıç'ın verdiği uzun uğraş cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın