KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2026 Cuma
°C

Bingöl Et, çağrıya destek verdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı açıklamasının ardından Enet Sucuk ile Bingöl Et markası, çağrıya destek verdiklerini ve indirime gittiklerini açıkladı.

Bingöl Et, çağrıya destek verdi!
11 EKİM 2018 PERŞEMBE 19:43
10
4039
3
AA aa

Enet Sucuk Yönetim Kurulu, Enflasyonla etkili ve sürdürülebilir bir mücadele için verimli üretim, israfı önleme yolunda gayretli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

3 ay boyunca yüzde 10 indirime gideceklerini belirten yönetim kurulu;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı için yerli ve milli markamız “ENET SUCUK” ve “BİNGÖL ET“ ürünlerimizde, çeşitli kampanyalarla destekleyerek indirim yapıyoruz. 2017 tarihinde kurulan ENET SUCUK Günlük üretim kapasitesi 1000 kg olup, damak zevkine hitap eden % 100 dana etinden üretiliyor. Müşteri beklentilerini, kalite-fiyat dengesini gözeterek, helallik ve sağlıklı üretim esasından taviz vermeksizin en üst seviyede karşılamak, Türk damak tadını yansıtan ürünleri ile sektörün önemli oyuncularından birisi olmaya aday Bingöl Markasıdır. Müşteri beklenti ve isteklerini, zamanında, doğru, hijyenik ve sağlıklı ürünlerle karşılayıp oluşturduğu güven ortamını devam ettiren, pazarlama ve satış ekibi ve bayii ağı ile ülke geneline yayılmış, üretim alt yapısını sürekli modernize etmeye devam eden , çevreye ve eğitim faaliyetlerine duyarlı, her anlamda kurumsal ve innovasyon çalışmalarıyla mevcut durumunu sürekli iyileştiren bir şirket olma işlevini sürdürerek üretime devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31820)
12 Ekim 2018 Cuma 09:27
Tebrikler ve Teşekkürler 7 den 70 e herkesin bu uygulamaya yürekten iştirak etmesi dileğiyle...
11.09.2026
02:34
Bingöl Üniversitesi`nden Balkanlar`a akademik açılım
Bingöl Üniversitesi'nden Balkanlar'a akademik açılım
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, İskoçya'nın Glasgow kentinde düzenlenen EAIE 2026 kapsamında farklı ülkelerden üniversite temsilcileriyle bir araya gelerek uluslararası akademik iş birlikleri ve öğrenci hareketliliği üzerine temaslarda bulundu. Görüşmelerin yanı sıra Bingöl Üniversitesi ile Arnavutluk'taki University of New York Tirana arasında ikili iş birliği anlaşması imzalandı.
11.09.2026
02:32
Bingöl`de bağımlılıkla mücadelede yeni adım
Bingöl'de bağımlılıkla mücadelede yeni adım
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni (YEDAM) ziyaret ederek bağımlılıkla mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette, il genelindeki kamu kurumlarında bağımlılıktan korunmaya yönelik eğitim ve farkındalık çalışmalarının yaygınlaştırılması konusunda görüş birliğine varıldı.
11.09.2026
02:31
Güvenlik Korucusu Yüksel Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı
Güvenlik Korucusu Yüksel Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kuzey Irak'ta görevi başında kalp krizi geçiren Bingöllü Güvenlik Korucusu Yüksel Demir, hayatını kaybetti. Şehit Demir'in naaşı Bingöl'ün Solhan İlçesi'nde düzenlenen törenin ardından dualarla toprağa verildi.
11.09.2026
02:30
Yer Yalova, rakip MKE Ankaragücü
Yer Yalova, rakip MKE Ankaragücü
2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ikinci haftasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek 12 Bingölspor, kendi sahasında oynama avantajından yine yararlanamayacak. Şehir Stadyumu'nun yıkılmasıyla sahasız kalan yeşil-beyazlı ekip, kritik mücadelede Yalova Atatürk Stadyumu'nun yolunu tutacak.
11.09.2026
02:28
Bingöl`de yüzlerce öğrenciye umut olacak destek: Kırtasiye paketleri hazır
Bingöl'de yüzlerce öğrenciye umut olacak destek: Kırtasiye paketleri hazır
Umut Kervanı, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için okul çantasından deftere, boyadan beslenme çantasına kadar temel eğitim malzemelerinden oluşan yardım paketleri hazırladı. Dernek Başkanı Mehmet Refik Gönül, hayırseverlere destek çağrısında bulunarak bir kırtasiye paketinin bedelinin 1.000 TL olduğunu açıkladı.
11.09.2026
02:23
Bingöl`de servis esnafından kritik karar:
Bingöl'de servis esnafından kritik karar: 'Bu yıl çalışmayacağız'
S plakalı servis taşımacıları, güzergâh ücretlerinden taşıma ihalelerine, S plaka uygulamasından okul giriş-çıkış saatlerine kadar birçok konuda yaşadıkları sorunların çözülemediğini belirterek öğrenci ve personel taşımacılığını bu yıl yapmama kararı aldıklarını açıkladı. Esnaf, 'Ayrıcalık değil, kuralların herkes için eşit uygulanmasını istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın