KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Şubat 2026 Pazartesi
°C

Bingöl Et, çağrıya destek verdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı açıklamasının ardından Enet Sucuk ile Bingöl Et markası, çağrıya destek verdiklerini ve indirime gittiklerini açıkladı.

Bingöl Et, çağrıya destek verdi!
11 EKİM 2018 PERŞEMBE 19:43
10
3692
3
AA aa

Enet Sucuk Yönetim Kurulu, Enflasyonla etkili ve sürdürülebilir bir mücadele için verimli üretim, israfı önleme yolunda gayretli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

3 ay boyunca yüzde 10 indirime gideceklerini belirten yönetim kurulu;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı için yerli ve milli markamız “ENET SUCUK” ve “BİNGÖL ET“ ürünlerimizde, çeşitli kampanyalarla destekleyerek indirim yapıyoruz. 2017 tarihinde kurulan ENET SUCUK Günlük üretim kapasitesi 1000 kg olup, damak zevkine hitap eden % 100 dana etinden üretiliyor. Müşteri beklentilerini, kalite-fiyat dengesini gözeterek, helallik ve sağlıklı üretim esasından taviz vermeksizin en üst seviyede karşılamak, Türk damak tadını yansıtan ürünleri ile sektörün önemli oyuncularından birisi olmaya aday Bingöl Markasıdır. Müşteri beklenti ve isteklerini, zamanında, doğru, hijyenik ve sağlıklı ürünlerle karşılayıp oluşturduğu güven ortamını devam ettiren, pazarlama ve satış ekibi ve bayii ağı ile ülke geneline yayılmış, üretim alt yapısını sürekli modernize etmeye devam eden , çevreye ve eğitim faaliyetlerine duyarlı, her anlamda kurumsal ve innovasyon çalışmalarıyla mevcut durumunu sürekli iyileştiren bir şirket olma işlevini sürdürerek üretime devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31820)
12 Ekim 2018 Cuma 09:27
Tebrikler ve Teşekkürler 7 den 70 e herkesin bu uygulamaya yürekten iştirak etmesi dileğiyle...
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
02.02.2026
01:50
BDDK yeni kredi kartı düzenlemesinin detaylarını açıkladı
BDDK yeni kredi kartı düzenlemesinin detaylarını açıkladı
BDDK'dan kredi kartı limitlerine yapılan düzenlemeyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Kredi kartı kullanıcılarının yüzde 75'inin karardan etkilenmeyeceği belirtilen açıklamada düzenleme ile beraber limit artırımı için artık maaş bordrosu isteneceği belirtildi.
02.02.2026
01:49
Vali Çelik`ten İkinci Dönem Mesajı:
Vali Çelik'ten İkinci Dönem Mesajı: 'Geleceğimizi Eğitimle İnşa Ediyoruz'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı'nın ikinci döneminin başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı ve sağlık temennisinde bulundu.
02.02.2026
01:48
DEM Parti`den Belediyeye Kar Tepkisi:
DEM Parti'den Belediyeye Kar Tepkisi: 'Ara Sokaklar Kaderine Terk Edildi'
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, kentte günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının ardından belediyenin yetersiz kaldığını savunarak, özellikle ara sokaklarda yaşanan sorunlara dikkat çekti.
02.02.2026
01:47
Yüzen Adalar`da kartpostallık manzara
Yüzen Adalar'da kartpostallık manzara
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yer alan Yüzen Adalar, etkili olan kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı. Ortaya çıkan kartpostallık manzara dron ile görüntülendi.
02.02.2026
01:46
Parasızlığa rağmen inandılar, kazandılar!
Parasızlığa rağmen inandılar, kazandılar!
Yokluğa, sahipsizliğe ve görmezden gelinmeye rağmen 13 kişiyle çıktığı Ardahanspor deplasmanından 1-0 galip dönen Yeni Genç Muratspor, paranın değil inancın kazandığını bir kez daha gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın