KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

Bingöl Gençlik ve Spor'a 5 kişi alınacak

TYP kapsamında yapılacak alıma dair başvuruları 04-08 Kasım 2024 tarihleri arasında alınacak. Noter Kurası 12 Kasım 2024 günü çekilecek.

Bingöl Gençlik ve Spor`a 5 kişi alınacak
04 KASIM 2024 PAZARTESİ 17:52
2
2934
0
AA aa

Bingöl İş Kur İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne 5 geçici işçi alınacağını bildirdi. Başvurular 04-08 Kasım 2024 tarihleri arasında İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 12 Kasım 2024 günü çekilecek.

İş-Kur İl Müdürü Cevdet Baycuman imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, alıma dair detaylar şöyle sıralandı;

Katılımcı şartları

a. Kuruma kayıtlı işsiz olmak

b. 18 yaşını tamamlamış olmak

c. Emekli ve malul aylığı almamak

d. Öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç);

e. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir.

f. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen net asgari ücretin bir buçuk katını (25.503,00 TL ) aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP'ye katılamaz.

g. TYP ilanında belirtilen şartları taşımayan ya da TYP'nin aksamasına ve başarısız olmasına sebep olabilecek olan başvurular geçersiz sayılır. Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kişiler TYP'ye katılamaz. Güvenlik sorgusu sonucu olumsuz çıkanlar programa başlamış olsalar dahi çıkarılırlar.

Asil ve Yedek Katılımcılar, %100 noter kurası ile belirlenecektir.

Noter Kurası 12 Kasım 2024 tarihinde Saat 10:00'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda çekilecektir.

Başvurular İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacaktır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Programı 18 Kasım 2024 tarihinde başlayacak, 30 Nisan 2025 tarihinde sona erecektir.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın