KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Eylül 2026 Pazartesi

Bingöl Gençlik ve Spor'a 5 kişi alınacak

TYP kapsamında yapılacak alıma dair başvuruları 04-08 Kasım 2024 tarihleri arasında alınacak. Noter Kurası 12 Kasım 2024 günü çekilecek.

Bingöl Gençlik ve Spor`a 5 kişi alınacak
04 KASIM 2024 PAZARTESİ 17:52
2
3015
0
AA aa

Bingöl İş Kur İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne 5 geçici işçi alınacağını bildirdi. Başvurular 04-08 Kasım 2024 tarihleri arasında İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 12 Kasım 2024 günü çekilecek.

İş-Kur İl Müdürü Cevdet Baycuman imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, alıma dair detaylar şöyle sıralandı;

Katılımcı şartları

a. Kuruma kayıtlı işsiz olmak

b. 18 yaşını tamamlamış olmak

c. Emekli ve malul aylığı almamak

d. Öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç);

e. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir.

f. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen net asgari ücretin bir buçuk katını (25.503,00 TL ) aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP'ye katılamaz.

g. TYP ilanında belirtilen şartları taşımayan ya da TYP'nin aksamasına ve başarısız olmasına sebep olabilecek olan başvurular geçersiz sayılır. Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kişiler TYP'ye katılamaz. Güvenlik sorgusu sonucu olumsuz çıkanlar programa başlamış olsalar dahi çıkarılırlar.

Asil ve Yedek Katılımcılar, %100 noter kurası ile belirlenecektir.

Noter Kurası 12 Kasım 2024 tarihinde Saat 10:00'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda çekilecektir.

Başvurular İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacaktır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Programı 18 Kasım 2024 tarihinde başlayacak, 30 Nisan 2025 tarihinde sona erecektir.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.09.2026
02:43
Fon soruşturmasında milyarlar havada uçuşuyor: Kim ne aldı, ne sattı?
Fon soruşturmasında milyarlar havada uçuşuyor: Kim ne aldı, ne sattı?
Sermaye piyasalarını sarsan fon soruşturması her geçen gün derinleşiyor. MASAK ve MKK üzerinden para hareketleri didik didik incelenirken, soruşturmada 51 tutuklama yapıldı. Dosyaya yansıyan son üç ayrı iddiadaki toplam rakam 66 milyar lirayı aşıyor.
28.09.2026
02:42
Kalaycı`dan Bingöl`e veda mesajı:
Kalaycı'dan Bingöl'e veda mesajı: 'Allah'a emanet olun'
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Bingöl İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı, Bingöl'deki görev süresine ilişkin veda mesajı yayımlayarak kentteki kamu kurumları, meslektaşları, basın mensupları ve vatandaşlara teşekkür etti.
28.09.2026
02:41
12Bingölspor ilk yenilgisini aldı
12Bingölspor ilk yenilgisini aldı
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta 12 Bingölspor, KCT 1461 Trabzon FK'yı ağırladı. İlk dakikalarda öne geçtiği maçta skoru koruyamayarak 1-2'lik mağlubiyetle 3 puanı rakibine kaptıran temsilcimiz, bu sonuçla sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı.
28.09.2026
02:39
Bingöl`de emniyet operasyonları: 38 kişi yakalandı, 7 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet operasyonları: 38 kişi yakalandı, 7 kişi tutuklandı
Bingöl'de KOM, Narkotik ve Asayiş ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalarda uyuşturucu madde, kaçak tütün ve sigara ile çeşitli suç unsurları ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında yakalanan 38 kişiden 7'si tutuklandı.
28.09.2026
02:33
Baraç`tan Hasbağlar çıkışı:
Baraç'tan Hasbağlar çıkışı: 'Bu insanlar ikinci sınıf mı?'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Adaklı ilçesine bağlı Hasbağlar köyünde yaklaşık 15 hanenin kullandığı yolun bir bölümünün kilitli taşla döşeli, kalan bölümünün ise bozuk durumda olduğunu belirterek iktidar milletvekilleri ve ilgili kurumlara sert eleştiriler yöneltti. Baraç, 'Bu insanlar ikinci sınıf vatandaş mı?' diye sordu.
28.09.2026
02:31
Bingöl`de dört ayrı kaza! 17 kişi yaralandı
Bingöl'de dört ayrı kaza! 17 kişi yaralandı
Bingöl'ün farklı karayollarında meydana gelen dört ayrı trafik kazasında toplam 17 kişi yaralandı. Kazalarda otomobil ve hafif ticari araçların yanı sıra saman yüklü bir tır da devrildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın