KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

Bingöl halkı hizmetin en iyisine layıktır

12 Haziran'da yapılan genel seçimlerde AK Parti'den Bingöl milletvekili seçilen Prof. Dr. Eşref Taş, &';Bingöl için iki şeyi asla unutmayacağım. Birincisi Bingöl halkı hizmetin en iyisine, ikincisi hürmetin en güzeline layıktır” dedi.

Bingöl halkı hizmetin en iyisine layıktır
15 HAZİRAN 2011 ÇARŞAMBA 09:10
0
4549
3
AA aa

12 Haziran 2011 Pazar günü gerçekleşen milletvekili genel seçimlerinde AK Parti'den seçilen Prof. Dr. Eşref Taş, yaptığı yazılı açıklamada 24. dönem milletvekilliği seçiminde partilerine gösterilen teveccüh ve alaka nedeniyle Bingöl halkına teşekkür etti.

İki aylık seçim maratonunun sona erdiğini hatırlatan Taş, Bingöl halkının seçim esnasında elinden geleni yaptığı için teşekkür ederek, “Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bana sizleri temsil etme şerefi verdiği için öncelikle Allah'a şükrediyorum. Allah bu günden sonra da bizi doğruluktan ve sizlere hizmetten ayırmasın. Bingöl için iki şeyi asla unutmayacağım. Birincisi Bingöl halkı hizmetin en iyisine, ikincisi hürmetin en güzeline layıktır. Kardeşlerim, Bingöl'e hizmet için çalışırken, hürmeti de eksik etmeyeceğim. En büyük olan Bingöl halkıdır. Yerel kurumlarımız iyi çalışmalıdırlar. Halkımızı hizmet istiyor. Resmi kurumlardaki makamlar geçicidir. Bu emaneti bize verenler bizden almasını da bilirler. Bunu asla unutmayacağım. Allah'ım huzurunda ve sizin huzurunuzda bizleri utandırmasın. Allah bizleri bu kutsal oylarınıza ve hizmetlerinize layık kılsın. Seçim kampanyasına emek veren AK Parti; il, ilçe, belde teşkilatlarına, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına, hanımlara, gençlere, gönüllülere, teşkilatlılara kısacası ismi sayamadığımız bütün kahramanlara tek tek teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ahmet (@Misafir_5421)
16 Haziran 2011 Perşembe 09:46
öncelikle Sayin vekilim göreviniz hayirli ugurlu olsun..Allah sizleri basimizdan eksik etmesin.insallah sizlerde bundan önceki vekiller gibi yapmazsiniz..sizi bu Halk kendisine vekil secti sizde bu halki temsil etmek icin ellinizden geleni yapin..yapacaginizada cani gönülden inaniyorum.. Allah yar ve yardimciniz olsun..
solaxan (@Misafir_5326)
15 Haziran 2011 Çarşamba 23:17
senin allahına kurban eşref taş her daim arkandayız
sadsdasd (@Misafir_5269)
15 Haziran 2011 Çarşamba 18:31
Bingöl seni seviyor...
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın