KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

'Bingöl hizmetin kenti olmalıdır”

Özgürlük ve Demokrasi Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. İdris Baluken, &';Bingöl, polemiğin değil sükûnetin, gerilim ve çatışmanın değil barışın, konuşmanın ve boş vaatlerin değil hizmetin kenti olmalıdır. Özlenen Bingöl budur” dedi.

`Bingöl hizmetin kenti olmalıdır”
16 MAYIS 2011 PAZARTESİ 09:05
0
2400
3
AA aa

Özgürlük ve Demokrasi Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Baluken, yaptığı yazılı açıklamada Bingöl'ün güven ve desteğine layık olmak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Baluken, şunları kaydetti:
“Bizler, Değerli Bingöl halkının sorunlarını doğru tespit etmeye ve çözmeye dönük kapsayıcı bir seçim çalışması yürütüyorken, bizim dışımızdaki odakların hedefi olmayı aslında bir anlamda anlıyoruz. Bu sorunların nedeni ve bilinçli bir şekilde çözmeyeni olan bu odakların, açığa çıkarmakta olduğumuz çözüm siyaseti karşısında paniğe kapıldıklarını Bingöl halkı ile birlikte izlemekteyiz. Çünkü Bingöl halkı ile bütünleşen doğru-düzeyli siyasetimize karşın, bu odaklar gerginlikten, karanlıktan, gereksiz polemiklerden ve çözümsüzlükten beslenmektedir. Bu sorunların sebebi ve bir parçası olan yerel yöneticilerin hiçbir zaman muhatabımız olmadığı ve olamayacağını daha önce de belirtmiştik. Bizim üzerimizden bu suni tartışmalarla, Bingöl'e karşı yaptıkları yanlışları örtbas etmeye ve bizim üzerimizden kendilerini gündemleştirmeye çalışmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Hem şahsımın hekimlik mesleğini, uzun yıllar Bingöl'de nasıl icra ettiğimi, hem de kendilerinin belediyecilik pratiği ile Bingöl'ün kentsel sorunlarını nasıl kangrene dönüştürdüğünü tartışmaya mahal bırakmayacak kadar Değerli Bingöl halkı kendi vicdanında bilmekte ve değerlendirmektedir. Muhatabımız bile olmayan bu kişilerle bir dakika dahi tartışamayacak kadar zamanımızı ve enerjimizi Bingöl'ün ve Değerli halkının sorunlarına yoğunlaşmaya odaklanmışız. Bu beyhude çabalarla, bu odakların yapmaya çalıştıkları şey, Bingöl'ü düzeyden uzak, gerilim ortamına çekmektir. Biz buna asla alet olmayacağız. Çünkü Bingöl, polemiğin değil sükûnetin, gerilim ve çatışmanın değil barışın, konuşmanın ve boş vaatlerin değil hizmetin kenti olmalıdır. Özlenen Bingöl budur. Bu odakların yarattığı bütün tahribatlara rağmen, özlem duyulan böyle bir Bingöl'ü halkımızla birlikte ortaya çıkaracağımıza inanıyoruz. Bingöl halkının bu güven ve desteği çalışmalarımıza sunacağına olan inancımız tamdır. Tek çabamız Bingöl'ün bu güven ve desteğine layık olmaktır. “ 
 
 
                                                                                                                                                                                      
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
KÜWOSERD (@Misafir_4540)
17 Mayıs 2011 Salı 00:24
BİNGÖLLÜ ALIRSANIZ HİZMET KENTİ DEYİL ŞAVAŞ KENTİ YAPARSINIZ ALLAH ELİNİZE DÜŞÜRMESİN BİNGÖÖLÜ
erdal (@Misafir_4534)
16 Mayıs 2011 Pazartesi 19:20
hocam kalbimiz ve bingöl sizinle başarılar
mehmet (@Misafir_4520)
16 Mayıs 2011 Pazartesi 13:55
bingöl inşallah akp ye büyük ders verecektir bu sene:
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın