KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Bingöl, huzur ve güven kentidir

Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Uzunçakmak, Ramazan ayı nedeniyle polis evinde düzenlediği iftar yemeğinde emniyet amirleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi...

Bingöl, huzur ve güven kentidir
18 EYLÜL 2009 CUMA 08:32
0
1438
0
AA aa
İftar yemeği sonrası Bingöl'e atandığı günden bugüne yaptığı çalışmalar ve edindiği izlenimler hakkında bir değerlendirme yapan Emniyet Müdürü Uzunçakmak, Bingöllülerin dik duruşu sayesinde bugüne kadar kentte olumsuz bir olayın yaşanmadığını söyledi

Bingöl'ün birçok ilden daha huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu vurgulayan Uzunçakmak, bunda vatandaşların ve teşkilat mensuplarının büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Uzunçakmak: “Bingöl'e atandığım 2,5 aylık bir sürenin bir ayı Ramazan'la geçti. Dolayısıyla ister istemez bazı programlarda kısıtlamalar oluyor. Ramazan dolayısıyla şehre adapte olmakta biraz gecikme oldu. Ramazan'dan sonra kaldığımız yerden tekrar devam edip, şehri tanıma ve esnaflar ve diğer vatandaşlarla kaynaşma anlamındaki çalışmamıza devam edeceğiz. Bingöl küçük bir il, nüfus bakımından baktığınız zaman 86 Bin nüfuslu bir il ama batıdaki diğer illere göre kendi halinde küçük bir ilimizdir. O açıdan ilimizin güven ve asayiş konusunda diğer illere göre daha iyi gözüküyor. Tabi bu konuda vatandaşların katkısı da çok büyüktür. Vatandaşlar malum konuda bugüne kadar dik durmasını bildiler. Onların verdiği bu dik duruş sayesinde de ilimiz diğer illerde olduğu gibi böyle fazla sıkıntı yaşamadan bugüne kadar geldi ve inşallah bundan sonra da daha iyi bir yere gelecek ve ülkemiz bu beladan kurtulacaktır. Onun için vatandaşların katkısı olduğu gibi, bunun yanında bizimde kendi kolluk kuvvetlerimizin fedakârca çalışan meslektaşlarımızın gayretleri var. En küçük rütbeden, en büyük rütbeye kadar herkesin emeği var. Bunu devlettin birlik ve beraberliğini, devletin onur ve haysiyetini zedeletmemek için devletin onur ve haysiyetini ayaklar altına aldırmamak için burada görevimiz öncelikli olarak bu söylediğim değerleri muhafaza etmek ve bu değerler içinde bir bütün olan teşkilat mensuplarımızın üniformasını muhafaza etmesidir. Teşkilat mensuplarımızın başına gelebilecek nahoş bir hadise, neticede devlet görevlisine, devlete karşı yapılmış bir davranış olarak algılanacağı için elimizden gelen gayreti sarf etmek zorundayız. Bu nedenle Ramazanın son günlerine yaklaştığımız bu günlerde teşkilat mensuplarımıza, basın mensuplarımızı davet edip bir iftar yemeği vermeyi tertipledik. Bu katılımlarından dolayı basın mensubu arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum” dedi.

Bingol Kent Haber/Bingol Medya
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:13
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın