KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Bingöl için bir ayıptır!

Yurt-Kur önündeki kazayla ilgili açıklamasında Bingöl’de yol yapım çalışmalarının çok kötü bir çalışma usulüyle yapıldığını iddia eden ESOB Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Çapak, yaşanan trafik kazasının Bingöl için büyük bir ayıp olduğunu söyledi.

Bingöl için bir ayıptır!
06 KASIM 2012 SALI 04:34
0
3701
2
AA aa

 Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Çapak, Cumartesi günü akşam saatlerinde bir aracın KYK önünde öğrencilerine çarpması ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Bingöl'de yol yapım çalışmalarının çok kötü bir çalışma usulüyle yapıldığını ileri süren Çapak, komşu illerde böyle bir çalışmaya rastlanılmayacağını söyledi.

“Bingöl'de birileri öldükten sonra mı tedbir alınması gerekir?” diye soran Çapak: “Yazık günah değil mi? Şehir içi transit yolda Elazığ'dan gelin şehre giriş yapın. Zeki Ergezen Bulvarı'ndaki kavşakta ışıkları göreceksiniz ve bu yol yaklaşık 20 km şehir içinden geçiyor. Kervansaray'a kadar üç-dört kavşak ve bir altı geçit olmasına rağmen bir tane trafik ışığı bulamazsınız. Yaya geçidi ve trafik levhalarını bulamazsınız” dedi.

Karayollarını eleştiren Çapak, Karayollarının yol çalışmalarında üst geçit yapmamasına anlam vermediğini ifade ederek: “Üst geçit önce yapılması gerekirken, 2 yıldır hala gündem de yok. Daha öncede konuştum. Bu yolun projesi bana göre zaten yanlıştır. Ben bu yolun buradan geçmesini istemiyordum. Şuan yeni doğum hastanesinin arkasından bu transit yolun geçmesini istemiştim. Yine söylüyorum; bu yol buradan geçmemeli ve derhal hal çaresine bakılmalı. Burada şu sorumludur yâda bu sorumludur konusunu işlemek için konuşmuyorum ancak Bingöl için bu büyük bir ayıptır. Bir an önce yapılması gereken tüm adımlar atılması lazım, bu yollun üzerinde bulunan yaya geçitleri mutlaka derhal yapılması lazım. Trafik ışıkları ve levhaları konulması lazım. Hiç vakit kaybetmeden başta Sayın Valimiz olmak üzere karayolları sorumluları ve Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere derhal bir komisyon kurup, bu yolda üst yâda alt geçitler ve trafik levhaları, trafik ışıkları derhal yapılması ve konulması gerekir. Daha fazla kişi bu yolun kurbanı olmadan yapılması lazım” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ahmet Kaçmaz (@Misafir_10175)
06 Kasım 2012 Salı 16:19
Yılmaz Beye katılmamak mümkün değil.Ayrıca koca yaz yol yapılmadı da 1 Kasımda yol yapımına başlandı.Yol konusu Bingöl için hayati öneme haiz.Ancak yapılanlar bunun hiçte böyle olmadığını en ucuz şeyin insan olduğunu maalesef yaşananlar ispat ediyor.Bu işin mutlaka bir sorumlusu olmalı.Yol konusunda söylenecek çok söz var ama muhatap bulamıyoruz..
duyarlı 12 (@Misafir_10170)
06 Kasım 2012 Salı 13:22
sayın çapak sizde sayın bayramla birleşip ekmeği 1.5 lira yaparak fakiri yavaş yavaş öldürüyorsunuz. sizin gibilerin bu konularda yorum yapma hakkınız bile yoktur.
07.07.2026
13:31
Servi`de dut pekmezi mesaisi başladı!
Servi'de dut pekmezi mesaisi başladı!
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi köyünde yaz mevsimiyle birlikte dut pekmezi mesaisi başladı. Tamamen geleneksel yöntemlerle ve el emeğiyle hazırlanan pekmez, günler süren zahmetli bir sürecin ardından sofralara ulaşıyor.
07.07.2026
12:09
Bingöl Umut Kervanı`ndan haziran ayında 3,8 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan haziran ayında 3,8 milyon TL'lik yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı haziran ayı faaliyet raporunu açıkladı. Dernek, yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine toplam 3 milyon 796 bin 291 TL tutarında ayni ve nakdi yardım ulaştırdığını duyurdu.
07.07.2026
11:26
Bingöl`deki feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'deki feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında pikabın uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin Diyarbakır'ın Hani ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
06.07.2026
18:49
12Bingölspor`da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
12Bingölspor'da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı 12Bingölspor Olağan Üstü Kongresine, Eski Başkan M.Engin Özturan da katıldı. Özturan, takıma sahip çıkılmaması konusundaki sitemini paylaşırken, beklenen aday çıkmaması üzerine evraklar imzalanarak kulübün Bingöl Valiliği'ne devri kararı alındı. Evraklar yarın Valiliğe teslim edilecek ve kayyum atanacak.
06.07.2026
17:52
Bingöl`de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl'de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı yatırım programı kapsamında 42 bin tonu aşkın BSK asfalt uygulaması ve 26 bin metrekareyi bulan parke-bazalt kaldırım çalışmasıyla şehir genelinde yol ve kaldırımları yeniliyor. Ayrıca bazı bölgelerde dekoratif aydınlatmalar da yapılacak.
06.07.2026
17:37
Sosyal yardım ödemelerine zam
Sosyal yardım ödemelerine zam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı memur maaş katsayısındaki artışla birlikte sosyal yardım ödemelerinin de yükseltildiğini açıkladı. Yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı, SED desteği ve koruyucu aile ödemeleri yeni tutarlar üzerinden hesaplara yatırılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın