KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ağustos 2026 Salı
°C

Bingöl İl Özel İdaresi'nden gençlere sportif destek

Çocukların mutlu ve keyifli bir yaz sezonu geçirmeleri için çabaladıklarını aktaran ve 'Devletimizin sıcak yüzü her daim gençlerimizin tebessümünde hissedilecektir' diyen Bolluk, her yıl yaptıkları faaliyet ve destekleri gelecek yıllarda da sürdürme arzusunda olduklarını vurguladı.

Bingöl İl Özel İdaresi`nden gençlere sportif destek
25 AĞUSTOS 2023 CUMA 19:29
7
1755
1
AA aa

Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki gelişimini desteklemek için yaz futbol kursunun yanı sıra çeşitli etkinliler de düzenleyen Bingöl İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, spor malzemesi desteklerini de sürdürüyor. Bu kapsamda köylerde ve il merkezinde birçok gence malzeme desteğinde bulunuldu.

Çocukların mutlu ve keyifli bir yaz sezonu geçirmeleri için çabaladıklarını aktaran Bingöl İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yunus Bolluk, her yıl yaptıkları faaliyet ve destekleri gelecek yıllarda da sürdürme arzusunda olduklarını vurguladı.

Gençlerin sportif alanda desteklenmelerinin kıymetli olduğunu ve bunun tüm kamusal alanda yaygınlaşmasını arzu ettiklerini dile getiren Bolluk; “Yaz futbol kursunun yanı sıra yıl içerisinde değişik branşlarda kurslar ve yarışma takımlarının oluşturulması faaliyetlerimiz var. Ayrıca spor malzemesi desteğini de geniş bir yelpazede gençlerimize ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Hedefimiz, gençlerimizi spor alanlarında ilgili tutmak ve zararlı alışkanlık ve ortamlardan korumak. Çünkü gençler geleceğimizdir. Sağlam temeller üzerine inşa edilmiş bir gençlik, hiç şüphesiz bizleri aydınlık yarınlar hedefimize taşıyacaktır” dedi.

“Desteğimiz Devam Edecektir”

Gerek sosyal etkinliklerin gerekse spor malzemesi desteklerinin gelecek dönemlerde de devam edeceği mesajını veren Bolluk, gençleri yalnız bırakmayacaklarının altını çizdi.

‘Devletimizin sıcak yüzü her daim gençlerimizin tebessümünde hissedilecektir' diyen Bolluk; “Onların mutluluğu, kendilerine ve devletimize olan güvenleri her şeyin üstündedir. Sunduğumuz desteklerle bu bağı güçlendirdiğimize, iletişim kanallarını açık tutarak daha fazla gencimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Gençlerin desteklenmesi konusundaki çabamıza artarak devam edecektir” diye konştu.

Bolluk, çalışmaların büyümesi ve desteklerin arttırılması konusunda desteğini her daim sunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül'e de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103427)
26 Ağustos 2023 Cumartesi 12:28
Müdür 'mü nasıl müdür olmuş hayret
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay`dan okul alışverişinde
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl`de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST`ta limit yükseliyor
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
25.08.2026
02:59
MEB`den 81 ile
MEB'den 81 ile 'Milli Dayanışma' genelgesi
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde 81 ile genelge gönderdi. Genelge kapsamında okullarda milli birlik, beraberlik, anayasal vatandaşlık ve 'kardeşlik hukuku' temalı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalar eğitim yılının ilk haftasıyla sınırlı kalmayacak, yıl boyunca sürdürülecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın