KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Bingöl İtfaiyesi 4 ayda 95 olaya müdahale etti

Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün 01 Ocak-05 Nisan 2025 faaliyet raporu açıklanırken, 95 olaya müdahale edildiği, oteller, yurtlar, pansiyonlar ve daha birçok merkezde denetim ve eğitim faaliyetleri yürütüldüğüne dikkat çekildi.

Bingöl İtfaiyesi 4 ayda 95 olaya müdahale etti
09 NİSAN 2025 ÇARŞAMBA 03:33
0
1037
1
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından donanımlı hale getirilen itfaiye teşkilatı, yangın, trafik kazaları, hayvan kurtarma gibi birçok alanda vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Bu çerçevede çalışmalarını sürdüren Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 4 ayda, 10'u araç yangını, 9'u ev yangını, 10 sıkışmalı trafik kazası, 7 normal trafik kazası, 4intihar vakası ve 25 farklı olayda asansör sıkışması sonucu insan kurtarma operasyonu olmak üzere toplamda 95 yangına müdahale edildi.

Şubat ve Mart aylarında, 86 adet kurum, kuruluş ve özel sektör işletmesinde yangın uygunluk denetimi gerçekleştirildi. 49 adet kurum, kuruluş ve özel sektöre, Milli Eğitim'e bağlı yurtlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlar, özel yurtlar ve özel hastaneler olmak üzere yangın öncesi, yangın sırasında ve yangın sonrası alınması gereken önlemler konusunda eğitim verildi.

BİN 611 KİŞİYE EĞİTİM SAĞLANDI

Öte yandan itfaiye ekipleri tarafından verilen ek faaliyetler, Milli Eğitim'e bağlı okul ve pansiyonlarda yangın tahliye tatbikatlarının tamamı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda eğitim ve denetleme faaliyetleri yapıldı. Bingöl şehir merkezindeki otellerin denetimleri gerçekleştirildi. Adaklı, Yedisu, Karlıova ve Kiğı ilçelerinde kaymakamlıklar, belediyeler, yatılı bölge okulları ve hastaneler dahil tüm kurum ve kuruluşların denetimleri yapıldı.

Bingöl İtfaiye Müdürlüğü tarafından denetim, tatbikat ve eğitim faaliyetlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceği bildirildi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_114034)
10 Nisan 2025 Perşembe 10:10
Dörtyol parkının çevresindeki sacları kaldırın artık bu rezalete son verin asıl bu yangını söndürün bekliyoruz.
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın